تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷

اخبار ضد و نقیض از بازداشت مدیرعامل یک بانک

در حالی که از چند ساعت قبل برخی خبرها حاکی از بازداشت مدیرعامل سابق بانک سرمایه بود، موکل او اعلام کرده است که خبر صحت ندارد و مدیرعامل سابق بانک سرمایه در خانه است.
بانک سرمایه
اقتصاد24 - در پی انتشار اخباری مبنی بر بازداشت مدیرعامل بانک سرمایه و متهم پرونده فساد مالی این بانک در سال های 91 و 92، وکیل مدافع وی این خبر را تکذیب کرد. مجتبی پناهی، وکیل مدافع علی بخشایش، مدیرعامل سابق بانک سرمایه به ایرنا گفت: موکلم بازداشت نشده و در خانه است.

تاکنون به پرونده سه تن از متهمان پرونده سوء استفاده مالی بانک سرمایه شامل علی بخشایش، مدیرعامل سابق این بانک، پرویز کاظمی، عضو هیات مدیره و وزیر اسبق رفاه در دوره احمدی نژاد و محمدرضا توسلی عضو مسئول حقوقی بانک سرمایه در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام رسیدگی شده است.

علی بخشایش فعلا با وثیقه 10 میلیارد تومانی آزاد است. حکم دادگاه این متهمان هنوز اعلام نشده است.

منبع: عصر ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار