تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

فصل شکار!

نقل و انتقالات زمستان لیگ برتر فوتبال آغاز شد اما هنوز هیچ جابه جایی رسمی و پر سروصدایی صورت نگرفته است.

فصل شکار!اقتصاد۲۴ - از دوم اسفند نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر بیستم ایران آغاز شد و تیم‌ها برای تقویت خود دست به کار شدند. با گذشت حدود دو هفته از آغاز فرصت خرید بازیکن، اما تاکنون هیچ یک از تیم‌ها خرید پرسروصدایی نداشتند. با توجه به اینکه وضعیت کلی تیم‌ها مشخص شده، بازیکنان با کیفیت تیم‌های پایین جدولی مورد توجه بالانشینان قرار گرفته و بعید به نظر می‌رسد این بازیکنان شانس خود را برای حضور در تیم‌های مدعی از دست بدهند.

در مسیر جذب بازیکن مشکل بزرگی برای تیم‌ها وجود دارد و آن ممنوعیت جذب بازیکن خارجی است که دست تیم‌ها را بسته و البته به نفع بازیکنان داخلی شده چرا که قیمت آن‌ها افزایش یافته است. با وجود اینکه این ممنوعیت وجود دارد، اما بازهم خروج ارز رخ می‌دهد؛ وقتی پرسپولیس برای جذب بازیکنی به مانند شهریار مغانلو مجبور است با ارز پول رضایتنامه او را پرداخت کند چه تفاوتی با گذشته دارد؟

از دو هفته پیش تاکنون شایعه‌های زیادی درباره جابه جایی بازیکنان در تیم‌ها به گوش رسیده که بیشتر آن‌ها در حد همان گمانه زنی باقی مانده است. در ادامه به بررسی شرایط تیم‌ها در نقل و انتقالات زمستانی می‌پردازیم:

استقلال

محمود فکری تا قبل از برکناری به دنبال مهدی کیانی، پیمان بابایی، رضا اسدی و چند بازیکن دیگر بود که تاکنون باشگاه موفق به خرید هیچ یک از آن‌ها نشده است. این تیم سجاد آقایی را به نساجی داد و سعید مهری را از تراکتور و عرفان گل محمدی را از نساجی خرید. امیرحسین بیات دروازه بان سابق پرسپولیس دیگر خرید زمستانی آبی‌ها تابدین جاست. مهدی کیانی هم که با استقلال به توافق نرسید او راهی مس رفسنجان شد.

امین قاسمی نژاد بازیکن شهرخودرو نیز نزدیک‌ترین گزینه به استقلال است و به نظر می‌رسد باید او را آبی پوش دانست چرا که این بازیکن چهارشنبه به تهران می‌آید تا علاوه بر امضای قرارداد اولیه در تمرینات استقلال هم شکرت کند.

حال باید دید فرهاد مجیدی در ادامه چه تصمیمی برای نقل و انتقالات باشگاه می‌گیرد و آیا بازیکن بزرگی از جمع آبی پوشان جدا می‌شود یا خیر. البته باید به این نکته اشاره کرد که هنوز تکلیف میلیچ مشخص نشده هرچند در خبر‌ها اعلام شده که مجیدی به دنبال بازگرداندن او است. پیش از این و قبل از رفتن فکری گفته می‌شد شاید حسین حسینی از استقلال جدا شود، اما این اتفاق رخ نداده است. میلاد جهانی یکی از بازیکنان مدنظر استقلال بود که ذوب آهن اعلام کرد او تحت قرارداد تیم اصفهانی است و راهی پایتخت نخواهد شد.

فصل شکار!

پرسپولیس

این تیم هم به مانند استقلال گرفتار پنجره بسته است و هنوز وکیل بودیمیر تامه تسویه حساب را به فیفا ارسال نکرده. با این حال مهدی ترابی چند هفته‌ای می‌شود که با این تیم تمرین می‌کند و از العربی به پرسپولیس بازگشته است، اما تا زمانی که اجازه ثبت قرارداد به این تیم داده نشود آن‌ها نمی‌توانند از ترابی استفاده کنند. شهریار مغانلو مهاجم سابق پیکان که ابتدای فصل راهی سانتاکلارا پرتغال شد، یکی از نزدیک‌ترین بازیکنان به قرمز‌های پایتخت است، اما به دلیل مبلغ رضایتنامه او، هنوز این انتقال قطعی نشده است.

بازیکنان دیگری، چون حامد پاکدل، امین قاسمی نژاد، علی نعمتی، علی ابراهیمی و فرشاد فرجی از دیگر بازیکنان مدنظر گل محمدی هستند که قاسمی نژاد راهی اردوگاه رقیب شده و در این میان فرشاد فرجی به جمع قرمزپوشان می‌پیوندد. علی نعمتی نیز دیگر بازیکنی است که در ساعات گذشته خبر‌هایی درخصوص حضورش در جمع شاگردان گل محمدی به گوش رسیده است. با توجه به شرایط نامساعد شهرخودرو تیم‌های مدعی از جمله استقلال و پرسپولیس به دنبال بازیکنان تاثیر گذار و به نوعی ستاره‌های این تیم مشهدی هستند.

پرسپولیس دو بازیکن خود به نام‌های سعید حسین پور و آریا برزگر را از دست داده است. البته در ابتدای فصل نقل و انتقالات صحبت از فروش آرمان رمضانی، علی شجاعی که در حال حاضر رمضانی به در خروج باشگاه نزدیک شده است. به نظر می‌رسد پرسپولیس در انتظار خرید‌های خود است تا در صورت قطعی شدن آن‌ها بازیکنان مازاد خود را بفروشد.

مهدی ترابی

سپاهان

محرم نوید کیا قبل از شروع فصل نقل و انتقالات اعلام کرد که هیچ بازیکنی را به زور در جمع طلایی پوشان نگه نمی‌دارد. مهدی کیانی از بازیکنان مطرح جدا شده از جمع این تیم است و هنوز مشخص نیست که چه بازیکنانی به تیم نوید کیا اضافه می‌شوند. محسن الغسانی، وینگر عمانی نیز قراردادش را فسخ کرد و از این تیم جدا شد. محمد رضا خلعتبری هم پیشنهاداتی دارد و این امکان وجود دارد او اصفهان را ترک کند.

با وجود اینکه نویدکیا اعلام کرده بود به بازیکن جدیدی نیاز ندارد، اما قبل از پیوستن سعید مهری به استقلال زمزمه‌های حضور او در اصفهان به گوش می‌رسید و به نظر می‌رسد سپاهان بی تمایل به خرید امید ابراهیمی و احسان حاج صفی نیست.

فصل شکار!

فولاد خوزستان

با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی این تیم بعید به نظر می‌رسد جواد نکونام بتواند بازیکن جدیدی را به خدمت بگیرد. سعید آذری مدیرعامل این تیم هم در یک مصاحبه اعلام کرد که امکان باز شدن پنجره این تیم کم است.

فصل شکار!

تراکتور

تراکتور در نیم فصل نتایج مورد انتظار هواداران را به دست نیاورد، اما آن‌ها بیش از آن که بازیکن بخرند درمسیر ازدست دادن بازیکن هستند. سعید مهری از این تیم جدا شد و برخی از بازیکنان نظیر حاج صفی، دژاگه، تیموری و واسعی امکان جدایی از تیم را دارند.

در این میان آن‌ها توانستند پیمان بابایی مهاجم ماشین سازی را به خدمت بگیرد.

فصل شکار!

گل گهر سیرجان

از اواسط نیم فصل اعلام شد که علیرضا حقیقی در نقل و انتقالات از این تیم خواهد رفت، اما هنوز این اتفاق رخ نداده است. این تیم پیش از این توانسته بود رضا شکاری و مرتضی تبریزی را به صورت بازیکن آزاد به خدمت بگیرد. البته برخی از بازیکنان گل گهر نیز موردتوجه تیم‌های بالای جدولی قرار دارند، اما هنوز قلعه نویی بازیکنان تاثیر گذاری را از دست ندادند و توانستند دشتی را هم به خدمت بگیرند.

فصل شکار!


بیشتر بخوانید:عکس‌های زیرخاکی از لیونل مسی


نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر

استقلال: (ورودی:عرفان گل محمدی، سعید مهری) (خروجی:سجاد آقایی)

آلومینیوم اراک: (ورودی:) (خروجی:مرتضی آقاخان، محمد جواد عباسی، محمد علی نژاد)

پرسپولیس: (ورودی: مهدی ترابی) (خروجی: آریا برزگر، سعید حسین پور)

پیکان: (ورودی: آرمان قاسمی، مسلم مجدمی) (خروجی: حسین حیدری)

تراکتور: (ورودی: پیمان بابایی) (خروجی: سعید مهری، علی نجفی)

ذوب آهن: (ورودی: پیمان رنجبری، رضا محمود آبادی) (خروجی: علی دشتی)

سایپا: (ورودی:روح الله سیف اللهی) (خروجی: محمدرضا سلیمانی، حمید گلزاری)

سپاهان: (ورودی:____) (خروجی: رضا دهقانی، مهدی کیانی، حمید گلزاری، محسن الغسانی)

شهرخودرو: (ورودی: مسلم پورهاشم، مهرداد بایرامی، یوسف وکیا) (خروجی: سعید جلالی راد، اکبر صادقی، روح الله سیف الهی، حسین جعفری، فرشاد فرجی، امین قاسمی نژاد)

صنعت نفت آبادان: (ورودی: امیرخالدی، رحیم زهیوی) (خروجی: علی آل کثیر)

فولاد: (ورودی:____) (خروجی:____)

گل گهر سیرجان: (ورودی: علی دشتی) (خروجی: پیمان رنجبری، رضا محمود آبادی، حسام پورهاشمی، یوسف وکیا)

ماشین سازی: (ورودی: آریا برزگر، حبیب گردانی، حسین حیدری، سعید حسین پور، علی نجفی، عبدالرئوف نجاری) (خروجی: پیمان بابایی، اکبر آفاقی)

مس رفسنجان: (ورودی: حسن جعفری، محمدضا سلیمانی، مهدی کیانی) (خروجی: امید خالدی، رحیم زهیوی)

نساجی: (ورودی: اکبر صادقی، رضا دهقانی، سجاد آقایی، علی آل کثیر، مرتضی آقاخان) (خروجی: آرمان قاسمی، مهرداد بایرامی، امیر حسین موسی زاده، شاهین مجیدی، روزبه شاه علی دوست)

نفت مسجد سلیمان: (ورودی: ____) (خروجی: احمد گوهری)

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد

هشدار یک اقتصاددان نسبت به وقوع ابرتورم در ایران

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

شکست طرح مالیات بر خانه های خالی که پزشکیان هم به آن کنایه زد/ دولت به جای مالیات ستانی به دنبال کاهش تورم در نهاده‌های ساختمانی باشد

ماجرای واریز یارانه معیشتی ۳ میلیونی ماه رمضان چیست؟

چه تعداد خودرو امسال توسط خودروسازان تولید شد؟

قیمت پژوپارس ریخت+ جدول

تهرانی‌ها تابستان منتظر کم‌آبی باشند

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

ترامپ تحریم های علیه روسیه را تمدید کرد