تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷

بازداشت دو دانشجوی خارجی دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران از بازداشت دو دانشجوی این دانشگاه به دلیل اخلال در نظام ارزی خبر داد.
محمود نیلی احمدآبادی
اقتصاد24 - دکتر محمود نیلی احمدآبادی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: چهارشنبه هفته گذشته دو دانشجوی خارجی این دانشگاه برای تبدیل ارز به ریال به میدان فردوسی مراجعه می‌کنند که از سوی پلیس به جرم اخلال در نظام ارزی دستگیر و روانه زندان می‌شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: این دانشجویان حدود ۲ هزار دلار ارز همراه خود داشتند و برای تبدیل آن به ریال و پرداخت شهریه دانشگاه به خیابان فردوسی تهران مراجعه کرده بودند تا ارز همراه را به ریال تبدیل کنند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: این دانشجویان دو شب در بازداشت ماندند و بلافاصله پس از اطلاع دانشگاه از این اتفاق، پیگیری‌های لازم از دستگاه‌های امنیتی برای آزادی آنها انجام شد و این دو دانشجو آزاد شدند.

دکتر نیلی در پایان خاطر نشان کرد: باید شرایط لازم برای حضور چهره‌های علمی- بین المللی اعم از استاد و دانشجو در کشور فراهم شود و شاهد بروز مشکلات این چنینی برای آنها در داخل کشور نباشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار