تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸
در گفتگو با اقتصاد۲۴ مطرح شد؛

جنس کمک‌های خارجی به سیل‌زدگان ایرانی چه بود؟/ چه کشورهایی کمک کردند؟

رییس هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با اشاره به کمک‌های انسان دوستانه آلمان و کویت به سیل‌زدگان ایرانی به ارائه توضیحاتی درباره جنس این کمک‌ها پرداخت.
کویت
المیرابابایی، اقتصاد۲۴ – بارش‌های فراوانی که از اواخر اسفند سال گذشته آغاز شد، مناطق مختلف ایران را دچار سیل کرد و ضمن گرفتن جان تعداد زیادی از هموطنان و بی‌خانمان شدن ده‌ها هزار تن، خسارات بی‌شماری به خانه‌ها، زمین های زراعی، صنایع، زیرساخت‌های شهری و جاده‌های مواصلاتی به خصوص در استان های مازندران، گلستان، لرستان، فارس و خوزستان وارد کرد.

در این میان علاوه بر کمک های مردمی، برخی کشورها نیز برای کمک به سیل زدگان ایرانی دست به کار شده اند به طوری که کمک های اهدایی از صلیب سرخ آلمان و هلال احمر کویت به سیل‌زدگان روز گذشته به فرودگاه امام خمینی رسید تا به دست سیل زدگانی که این روزها با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند برسد.

علی رستمی رییس هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) دراین باره به خبرنگار اقتصاد24 گفت: کمک های انسان دوستانه ابتدا از آلمان و سپس از کویت به ایران آمد که این کمک ها بیشتر از نوع قایق، موتور قایق و مواد خوراکی بوده است که از لحاظ پروازی تا به حال سه پرواز به فرودگاه امام نشسته اند؛ اولین پرواز از سوی آلمان و پرواز دوم و سوم هم از سوی کویت به مقصد ایران نشست.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصاد 24 که آیا صرفا کشورهای مشخصی می توانند به ایران کمک کنند؟ پاسخ داد: سیاستگذاری درباره این مسئله به عهده وزارت امور خارجه است و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی هم بر اساس دستورالعمل این وزارتخانه عمل می کند و تنها در مواردی که درخواست آن از سوی وزارت امور خارجه به ما اعلام شود ما قادر به پذیرش کمک ها هستیم.



اما نکته‌ حائز اهمیت درباره‌ محموله‌ کمکی آلمان است که با دقت در لیست اجناس ارسال شده می توان دریافت که آلمان بیشتر تمایل به ارسال تجهیزات امدادی داشته است تا اقلام ضروری مثل بسته‌های غذایی و چادر .

البته مارک هافمن، نماینده صلیب سرخ آلمان پیشتر درباره جزئیات کمک های ارسالی گفته بود که این کمک ها از سوی دولت آلمان ارائه شده است که با آن ۴۰ قایق امداد موتوردار و تجهیزات فنی قابل استفاده توسط امدادگران هلال احمر ایران نظیر چکمه و لباس تهیه شده است که گفته می شود این مبلغ ۳۰۰ هزار یورو بوده است که تمامی آن صرف خرید تجهیزات و انتقال آن‌ها به ایران شده است.

البته سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ایران لیست این کمک ها را شامل ۴۰ فروند قایق نجات از سیلاب با تجهیزات کامل (پرتابل دارای کفی آلومینیومی و پارو)، ۴۰ دستگاه موتور قایق ۱۵ و ۲۰ سوزوکی، ۸۱ سوپ لباس سیلاب (پنج میل)، ۸۰ کلاه ایمنی نجات (دارای بند تنظیم شونده)، ۴۰ جلیقه نجات سیلاب (دارای سگک تنظیم شونده)، ۴۵جفت بوت سیلاب (کفش ساقدار)، ۲۸جفت نیم‌بوت سیلاب (کفش ساق کوتاه)، هفت جفت کفش مخصوص سیلاب (نئوپرن) و ۱۳ قلم تجهیزات فنی نجات از سیلاب (طناب، تسمه، کیف حمل، کیسه طناب قرقره ثابت و قرقره نجات) اعلام کرده است.

اما محموله های واردشده به ایران از سوی کویت بیشتر از نوع غذایی بوده است و در لیستی که خبرنگار اقتصاد24 از رییس هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی دریافت کرده است محموله دریافتی از کویت شامل کالاهایی مانند غذا و دارو است که بیشتر به مناطق سیل زده لرستان و پل دختر به دلیل بحرانی تر بودن شرایط آنان ارسال شده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست عجیب پرویز ثابتی چهره بی رحم ساواک ۵۴ سال پیش در یک دورهمی

عکس/ چهره خاص و متفاوت کیان ایرانی سریال مختار ۸۴ سال پیش در خردسالی

عکس/ سردار باقری در دیدار با ابراهیم رئیسی در دفتر آستان قدس

پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴/ هیجان خرید در بازار طلا

عکس/ چهره جالب و دیده نشده از حشمت فردوس ۵۴ سال پیش در کنار دکتر شریعتی

افزایش تقاضا و نوسانات قیمت پمپ‌های آب خانگی در سایه بحران کم‌آبی/ گران ترین و ارزان ترین پمپ آب چند تومان است؟

عکس/ چهره دیده نشده سائب و عبدالرحمن بن شریح ۲۴ سال پیش در پشت صحنه سریال مختار

پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴/ افزایش تقاضا برای خرید دلار

عکس/ استوری جنجالی مهراب قاسم‌خانی برای یوسف تیموری

عکس بی نظیر از ⁨ ⁨ ⁨دو برج تهران در نمای شب

اینفوگرافی/ نقشه نهایی تعطیلی ادارات کشور در روز چهارشنبه ۱ مردادماه

عکس/ عاشقانه تازه نرگس خانه‌به‌دوش جلب‌توجه کرد

فیلم/ حواشی ادامه دار ادعای جایزه ۴۰ میلیون دلاری بر سر ترامپ

عکس/ نوشته عجیب و غیرمنصفانه روی تابلو اعلانات یک کارخانه

عکس/ استوری جنجالی حسین حسینی علیه یک خانم

فیلم/ تلاش بالگرد آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی منطقۀ آزاد انزلی

ماجرای کشف پهپاد انتحاری در بوشهر

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره سلنا گومز در جشن تولدش با کیک لاکچری

فیلم/ عراقچی: هرگز از غنی‌سازی صرف‌نظر نخواهیم کرد

فیلم/ وضعیت غم‌انگیز خواننده مشهور روی تخت بیمارستان

فیلم/ روایتی عجیب از صدای انفجار در قم

فیلم/ بارش شدید باران در عمان

عکس/ پیام رضا رشیدپور خطاب به عراقچی

اطلاعیه درباره صدای انفجار در بروجن

فیلم/ لحظه وقوع انفجار مهیب در شهرک فاطمیه قم

انفجار یک منزل مسکونی در شهرک فاطمیه قم

جدیدترین واکنش علیرضا فغانی به عکس یادگاری با ترامپ

فیلم/ رونی کلمن اسطوره پرورش اندام دیگر راه نمی‌رود

توزیع آب بسته‌بندی در تهران تکذیب شد

فیلم/ تصاویر هوایی از آتش سوزی مجتمع تجاری ونوس انزلی

کوه زباله در جنگل‌های چالوس

فیلم/ اظهارنظر عراقچی درباره توافق هسته‌ای

فیلم/ آتش به ضلع غربی و شمالی مجتمع ونوس انزلی رسید

اولیانوف و گروسی درباره ایران و اوکراین رایزنی کردند

فردا طرح ترافیک اجرا می‌شود

آمریکا رسماً از یونسکو خارج شد

هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت

جزئیات عرضه بلیت پرواز‌های اربعین

پزشکیان: امکان ادامه بقای تهران به‌عنوان پایتخت وجود ندارد

عکس خانوادگی بازیگر شب دهم در جشن تولد دخترش با تم خاص

خبر خوش صندوق بازنشستگی درباره واریز مطالبات فرهنگیان

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

عکس/ معماری ایتالیایی روستای تاریخی قلات بهشت زیبای شیراز

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ چهره دیده نشده فرمانروا ته‌جویونگ در ۶۲ سالگی به همراه همسرش

شهر‌های گران‌قیمت سال ۲۰۲۵ را بشناسید

عکس/ پرتره جذاب یک زن قجری ۱۳۵ سال پیش با لباس گرانقیمت و تاج و مروارید چند لایه

عکس/ پیشگویی این روزنامه بعد از ۵ سال سوژه مردم شد