تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸

روحانی: سپاه مدافع آزادی و امنیت در منطقه است/ زمان گله‌گذاری نیست

رئیس جمهور، موضوع واگذاری بلندی های جولان به رژیم صهیونیستی و اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی را اقدامی احمقانه و بی خردانه از سوی آمریکا برای حمایت از یک گروه جنایتکار در سرزمین های اشغالی دانست و تصریح کرد: سپاه مدافع آزادی در منطقه و در رأس مبارزه با تروریسم بوده است و هیچ‌کس این اقدام آمریکا را در تاریخ قبول نکرده و به آن اعتنایی نخواهد داشت.
AndroidOnlineNewsImage (5)
اقتصاد24- حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با بیان اینکه برای ملت ایران به خوبی روشن است که هدف آمریکایی‌ها از این اقدام چه بوده است، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی این موضع را به صراحت مطرح کرد که این اقدام آمریکا به درخواست آنها صورت گرفته و به عبارتی همه جنایت‌ها و اقدامات خلاف آمریکا برای این بوده که یک نفر در سرزمین اشغالی در انتخابات به پیروزی برسد.

روحانی با تاکید بر اینکه اسرائیل سرزمین غصب شده فلسطینیان است و انتخابات در آن معنا ندارد، گفت: اگر می‌خواهند انتخابات برگزار کنند باید مردم فلسطین و نه اشغالگران،  پای صندوق آراء بیایند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید در این شرایط پیوستگی، همبستگی و انسجام را بیش از گذشته تقویت کنیم، تاکید کرد: امروز زمان گله‌گذاری، جناح‌ها و گروه‌ها از یکدیگر نیست و زمانی است که باید همه در صف واحد و مستحکم قرار بگیریم تا کسی نتواند در این صف رخنه ایجاد کند و در برابر توطئه آمریکایی‌ها ایستاده و از مشکلات به خوبی عبور کنیم.

وی در ادامه اظهارداشت: بسیار علاقمندیم در منطقه رفراندومی برگزار شود تا همه ملت‌ها و کشورها اعلام کنند که در این سال‌ها از سوی چه کسانی بر منطقه ظلم شده و چه کسانی به یاری دولت‌ها و ملت‌های منطقه شتافته‌اند.

روحانی خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها باید بدانند که منبع ظلم، ستم و تروریسم در منطقه هستند و ملت‌های منطقه بویژه ملت ایران در روزهای سختی و مشکلات به یاری هم شتافته‌اند و در این میان نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بسیار برجسته است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اقدام آمریکا در بدترین شرایط از لحاظ انسانی و در بهترین شرایط برای رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، گفت: توهین یک دولت نابخرد به نهاد خدوم سپاه در روزهایی است که نیروهای سپاه با تمام وجود به ملت ایران و خواهران و برادران خود در استان‌های سیل‌زده یاری می‌رسانند و امنیت کشور را برقرار می‌کنند.

روحانی با اشاره به اینکه اقدامات دولت آمریکا علیه ملت ایران همواره از سوی چند کشور و کشورک مورد حمایت بوده، اظهار داشت: در سطح جهان و کشورهای بزرگ اروپا، آسیا، اقیانوسیه و سایر نقاط، ملت‌ها در موضوع برجام از ایران، در قضیه جولان از سوریه و در موضوع قدس از فلسطین حمایت کرده‌اند.

رئیس جمهور خطاب به دولتمردان آمریکا، گفت: اگر با این اقدام به دنبال ایجاد اختلاف در ایران هستید، اشتباه می‌کنید؛ بدانید که بین سپاه و مردم همواره یک رابطه صمیمی بوده است و مردم هیچ‌گاه فداکاری و ایثارهای 40ساله این نیروها را فراموش نخواهند کرد. جایگاه سپاه و عشق و علاقه مردم به نیروهای مسلح و مدافع کشور، مطمئناً امروز با این اقدام بیشتر از گذشته شده است.

روحانی ادامه داد: دشمنان در رسیدن به اهداف خود در منطقه با شکست مواجه شدند و می‌دانند که در این شکست، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش اساسی داشته و از این بابت عصبانی هستند و بخاطر همین دست به اقدامات نابخردانه می‌زنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه همه اقدامات آمریکا برخلاف منطق و موازین و قوانین بین‌المللی بوده است، گفت: اگر آمریکایی‌ها می‌خواهند با این اقدام مردم منطقه را از ایران و سپاه جدا کنند باید بدانند که باز هم اشتباه می‌کنند، امروز مردم عراق، سوریه، لبنان، یمن، افغانستان، پاکستان و سایر ملت‌های منطقه خدمات ملت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را فراموش نکرده و این اقدام آمریکا هیچ چیز را به نفع آنان تغییر نخواهد داد.

روحانی اقدام آمریکا را حرکتی شعاری، تبلیغاتی و سیاسی برشمرد و تصریح کرد: آمریکا در طول 40 سال گذشته با همه توان در ضدیت و دشمنی با ایران بوده و امروز هم با پررویی بیشتر در این مسیر قرار دارد و همواره علیه سپاه تلاش کرده است و امروز هیچ اقدام جدیدی برکارهای گذشته آنها اضافه نشده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: آنها به خوبی می‌دانند که اگر بخواهند پای خود را از حد شعار یک قدم فراتر بگذارند با چه مشکلات و مصیبت‌هایی روبرو خواهند شد و فکر نمی‌کنم آنها هر چقدر هم ناشی باشند بخواهند اقدام دیگری انجام دهند.

روحانی با بیان اینکه آنها می‌خواهند با این اقدام تبلیغاتی یک فشار روانی و اقتصادی بر مردم ایران وارد کنند، گفت: آنها به دنبال این هستند که بگویند می‌توانیم ملت‌های منطقه را از ایران جدا کنیم، اما تردیدی وجود ندارد که از این به بعد ارتباط ایران با دولت‌ها و ملت‌های منطقه بیشتر خواهد شد و آنها به این خواسته آمریکا اعتنایی نخواهند داشت.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه همچنان برخی از شهرها و استان‌های کشور با مشکلات ناشی از سیل و سیلاب مواجه هستند و ممکن است در روزهای آینده نیز به واسطه بارش‌ها این مشکلات ادامه داشته باشد، گفت: دولت، ‌مردم و سایر دستگاه‌هایی که باید حمایت داشته باشند، وظایف و مسئولیت‌هایی دارند که باید به آن عمل کنند.

روحانی ادامه داد: دولت وظیفه دارد در این شرایط در خط مقدم حل مشکلات مردم باشد و در این راستا وزارتخانه‌های گوناگون، مسئولیت‌های بسیار سنگینی را بر دوش داشته و در راستای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند.

رئیس جمهور با اشاره به از بین رفتن و آسیب‌ دیدن راه‌های مواصلاتی کشور در اثر سیل و رانش زمین، گفت: وزارت راه و شهرسازی برای بازسازی راه‌ها، وظیفه بسیار سنگینی دارد که در این مسیر باید همه امکانات را بسیج کرده و دستگاه‌های گوناگون اعم از سپاه، ارتش، بسیج، شهرداری‌ها و شرکت‌های خصوصی که دلسوز کشور هستند، باید به کمک این وزارتخانه بیایند.

روحانی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا خطوط ارتباطی را در مناطق سیل‌زده به شرایط عادی بازگردانیم و در برخی مسیرهایی که بازگشت به شرایط طبیعی نیاز به زمان دارد، باید یک ارتباط موقت ایجاد کنیم.

رئیس جمهور افزود: برخی از مسیرهای ریلی، جاده‌ای و فرودگاه‌ها، در این ایام با مشکلاتی مواجه شدند که باید برای رفع این مشکلات تلاش کنیم.

روحانی با بیان اینکه وزارت نفت در زمینه سوخت‌رسانی و گازرسانی به شهرها و روستاها علیرغم همه سختی‌ها و دشواری‌هایی که با آن مواجه بود، اقدامات بسیار خوبی را به انجام رسانده است، گفت: امروز تقریباً همه شهرها و روستاهای کشور دارای گاز هستند و از تلاش‌های انجام شده در مدیریت به موقع که منجر به عدم بروز حادثه در بخش گاز شد، تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم گازرسانی به روستاها است، ادامه داد: شرکت ملی گاز ایران روزانه حدود 10 روستا را وارد مدار گازی کشور می‌کند و سالانه بیش از 3 هزار روستا به شبکه گازی کشور متصل می‌شود.

روحانی با بیان اینکه وزارت نیرو برای تأمین آب شرب و برق در روستاها و شهرهایی که با سیل مواجه بودند،‌ با مشکلات بزرگی روبرو بود، گفت: خوشبختانه تلاش بسیار گسترده و خوبی به انجام رسید که در کوتاه‌ترین زمان مشکلات مردم در این بخش حل و فصل شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه وزارت کشور در اینگونه حوادث فرماندهی عملیات امداد، نجات و ساماندهی را برعهده دارد، اظهار داشت: وزیر کشور، استانداران و فرمانداران در این زمینه تلاش پیگیر و بسیار خوبی را به انجام رساندند.

روحانی همچنین از تلاش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و خدمات هلال احمر در امدادرسانی به مردم و انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری در مناطق سیل‌زده تقدیر کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه وحدت و انسجام بسیار خوبی میان همه نیروها اعم از دولت، ارتش، سپاه و نهادهای عمومی غیردولتی در کمک‌رسانی به مردم به نمایش گذاشته شد و همه به صحنه آمدند، خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانیم مشکلات مردم را در مناطق سیل زده حل و فصل کنیم.

روحانی با اشاره به اینکه در برخی کشورها مانند آمریکا هنگامی که مردم با سیل مواجه می‌شوند تا 5 سال پس از آن با مشکلات ناشی از آن روبرو هستند، گفت: دولت این کشور مشکلات مردم را در اینگونه حوادث درک نکرده و به خواسته‌ها و مشکلات مردم هیچ توجهی ندارند.

رئیس جمهور ادامه داد: در حادثه زلزله کرمانشاه همه نهادها و نیروهای کشور به خوبی به صحنه آمده و تلاش کردند و امروز هم همه باید تلاش کنیم تا مشکلات با سرعت بیشتری برطرف شود.

روحانی با تأکید بر اینکه مردم نباید به شایعات توجه داشته باشند، خاطرنشان کرد: ممکن است در روزهای آینده با توجه به تداوم بارش ها، در برخی استان‌ها با مشکلاتی مواجه باشیم، اما مرجع اخبار برای مردم باید صدا و سیما باشد و به شایعات بی‌اساس توجه نکنند.

رئیس جمهور افزود: پایداری سدهای کشور مورد اعتماد است و همه سدها به طور ساعتی و روزانه کنترل می‌شوند.

روحانی اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه  و وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی باید همه توانشان را در زمینه تأمین مسایل مالی و ارایه تسهیلات بکار بگیرند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که همه باید تلاش کنند تا از رنج و سختی مردم کاسته شود، افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید با اقدامات و برنامه‌ریزی‌های مناسب، از کشاورزان و دامدارانی که در حوادث اخیر خسارت دیده اند، پشتیبانی کند.

روحانی اظهار داشت: مردم مطمئن باشند اجازه نمی‌دهیم کسی که در این حوادث خسارت دیده بی‌پناه بماند و در این راستا دولت و نیروهای مسلح با همه توان در کنار مردم بوده و رهبر معظم انقلاب نیز در این زمینه بسیار حساس و پیگیر هستند و ان‌شاء الله با نمره قبولی خوبی در پیشگاه مردم از این مشکل عبور خواهیم کرد.

رئیس جمهور در ابتدای جلسه هیات دولت نیز با تبریک میلاد سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، پرچمدار کربلا قمر بنی هاشم(ع) و اسوه صبر و مقاومت امام سجاد(ع) به ملت بزرگ ایران، گفت: امیدوارم همه ما بتوانیم رهروان راه این عزیزان باشیم.

روحانی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا و کربلا همواره منجی ملت‌ها در روزهای سخت در برابر طاغوت و استبداد بوده است، اظهارداشت: امروز هم برای ملت ایران این چنین است و می‌توانیم در سایه پیروی از سیره و راه آن بزرگان در برابر قدرت‌های بزرگ اهداف خود را دنبال کرده و از مشکلات عبور کنیم.

رئیس جمهور همچنین روز جانباز را به همه جانبازان بزرگی که در دفاع مقدس به درجه جانبازی نایل شدند و سالهاست رنج بسیاری را تحمل می‌کنند، تبریک گفت و افزود: حقیقتاً در برابر عظمت روحیه و صبر جانبازان و خانواده‌های آنها عاجز هستیم که با چه زبانی از آنان تشکر و قدردانی کنیم.

روحانی با اشاره به اینکه جانبازان و ایثارگران مشکلات بسیاری را در دوران دفاع مقدس و پس از آن با صبوری تحمل کرده‌اند، افزود: الگوی آنان قمر بنی هاشم(ع)، است که معیار صبر، وفاداری، مقاومت، ایستادگی و دفاع از راه ابا عبدالله الحسین(ع) بود و می‌تواند الگویی بزرگ برای همه ما باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

درخواست تاجگردون از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت برای کم شدن بی‌ثباتی اقتصادی

سامانه جدید بارشی در کشور؛ هلال احمر اعلام آماده باش کرد

استیضاح همتی در دستور کار روز یکشنبه مجلس قرار گرفت + جزئیات

مفقود شدن ۶ نفر در بهمن؛ اعزام تیم‌های نجات به محل حادثه

واکنش ایران به فراخوان خلع سلاح پ‌ک‌ک

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها؛ شنبه یکشنبه مراقب باشید

برنامه حضور النصر در ایران مشخص شد

برای درمان یبوست چه بخوریم؟

بهترین غذا برای سحری ماه رمضان چیست؟

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد