اقتصاد۲۴ - «ملانیا ترامپ» که سابقاً «ملانیا کناوس» نام داشت زادهٔ ۲۶ آوریل ۱۹۷۰ مانکن سابق اسلوونیایی آمریکایی و بانوی اول ایالات متحده آمریکا است. او در ۲۲ ژانویه ۲۰۰۵ با دونالد ترامپ، اَبَر تاجر املاک و مستغلات آمریکایی و رئیسجمهور کنونی آمریکا ازدواج کرد.
او که متولد اسلوونی است، در سال ۲۰۰۱ مقیم دائم ایالات متحده آمریکا و در سال ۲۰۰۶ شهروند این کشور شد. او از ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ نقش بانوی اول ایالات متحده آمریکا را بر عهده دارد. او پس از لوییزا آدمز در سال ۱۸۲۵ دومین بانوی اول متولد خارج آمریکا است.
ملانیا از شهری دور در اسلوونی طی چند سال میشود زن رئیس جمهور آمریکا و حالا در این ویترینی که حتی بهتر از دوران مد و خودنماییهای ظاهری دیده میشود، با مشکلات متعددی مواجه میشود و همواره به خاطر نداشتن شرایط لازم برای جایگاهی که به دست آورده مورد انتقاد قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: ملانیا ترامپ: به همسرم در مقام رئیس جمهوری آمریکا نیاز داریم
«استفانی وینستون وولکاف» دوست و مشاور سابق ملانیا ترامپ در کتاب «من و ملانیا: ظهور و افول دوستی من با بانوی اول» که سه شنبه منتشر میشود، مینویسد: پای حساب و کتاب حق و حقوقم که به میان آمد، ملانیا خود را به ندانستن زد!
وولکاف همچنین در این کتاب در مورد سردی شدید روابط بانوی اول و دختر بزرگ رئیس جمهور، ایوانکا ترامپ مینویسد
او در مورد بانوی اول، مدل سابق مد و اینکه ملانیا در تمام این مدت به رفاقتش تظاهر کرده، میگوید: او واقعاً دوست من نبود. در واقع، کاش هرگز با او آشنا نمیشدم.
«استفانی گریشام»، سخنگوی ملانیا ترامپ، در بیانیهای که به صورت ایمیل منتشر شده کتاب را «پر از اشتباه و پارانویا (بدگمانی افراطی)» و «برآمده از نیاز برای انتقام» عنوان میکند.
وولکاف همچنین در این کتاب در مورد سردی شدید روابط بانوی اول و دختر بزرگ رئیس جمهور، ایوانکا ترامپ مینویسد.
او مینویسد که دختر ترامپ و ملانیا همسر ترامپ زمانی با هم خوب بودند و او ایوانکا را شاهزاده صدا میکرد، اما بعد روابطشان به هم خورد.
وولکاف همچنین توضیح داد که چگونه آنها (ملانیا و مشاورانش) «عملیات بلاک کردن ایوانکا» را برای جلوگیری از برجستگی بیش از حد او در عکسهای روز تحلیف پدرش پیش بردند.
ایوانکا ترامپ روز دوشنبه از اظهار نظر خودداری کرد. یکی از نزدیکان ایوانکا ترامپ گفت که پیوستن فرزندان رئیس جمهور در چنین مناسبت تاریخی امری سنتی است.
وولکاف دو فصل از ۱۱ فصل کتاب را به برنامه ریزی برای مراسم تحلیف ژانویه ۲۰۱۷ اختصاص داده است و کمیته مسئول جمع آوری پول برای پرداخت هزینههای چندین روز از رویدادهای تجملاتی و مشکلات سازمانی و ارتباطاتی که کار او را بغرنج و پیچیده کرده بود.
او میگوید بارها برای جمع آوری پول و تامین هزینههای این مراسم اعتراض داشته که در نهایت از خود او به عنوان یک مشکل نام برده اند و بالاخره عذر او را خواسته و با او قطع همکاری کردند.
کمیته تحلیف ریاست جمهوری ترامپ نزدیک به ۱۰۷ میلیون دلار برای این مراسم مجلل و پر زرق و برق جمع آوری کرد، هزینه این مراسم بی سابقه تقریباً دو برابر مراسم تحلیف ریاست جمهوری باراک اوباما در سال ۲۰۰۹ بود.
وولکاف نوشت: من بارها تکرار کردم و مدام نگرانی خود را در مورد بودجه ابراز میکردم و دست آخر من مشکل همه شدم.