تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
رقابتی سخت برای درآمدزایی

کیک کوچک صنعت بیمه و ۷۷ هزار نماینده

درآمد ناچیز برای ۶۰درصد از نمایندگان صنعت بیمه؛ صنعتی رو به توسعه که همچنان بخش مهمی از درآمد‌های آن، متکی به فعالیت جدی نمایندگان است.

کیک کوچک صنعت بیمه و ۷۷ هزار نماینده

اقتصاد۲۴ -شبکه مویرگی نمایندگان صنعت بیمه، یکی از کانال‌های اصلی و مهم حفظ و توسعه روابط شرکت‌های بیمه با مشتریان خود به‌شمار می‌رود.

شرکت‌های بیمه‌ای برای گسترش برند تجاری خود، کسب سهم بیشتر از بازار و سهولت دسترسی مشتریان به خدمات بیمه‌ای آنها، همواره در تلاش‌اند تا نمایندگان بیشتری را در نقاط مختلف کشور جذب کنند.

توسعه شبکه فروش و افزایش تعداد نمایندگان بیمه‌ای همواره باعث آگاهی بیشتر افراد جامعه حتی در دورافتاده‌ترین مناطق کشور از خدمات بیمه‌ای می‌شود.

هرچندکه به نظر می‌رسد، بعضی از شرکت‌های بیمه‌ای در افزایش تعداد نمایندگان خود بیشتر به کمیت پرداخته و آن چنان که باید، کیفیت را مورد توجه قرار نداده‌اند.

نتیجه چنین رفتاری باعث شده تا برخی ازنمایندگان صنعت بیمه در پنج سال ابتدایی فعالیت خود شکست خورده و برای همیشه از صنعت بیمه خارج می‌شوند.

سید رسول تاجدار، رئیس هیات مدیره شرکت بیمه ایران اذعان داشته که ۲۰ درصد از شبکه فروش صنعت بیمه به معنای واقعی دارای فعالیتی با توجیه اقتصادی هستندو افزوده که درصد پایینی از نمایندگان کارایی لازم را دارند و مابقی آن‌ها هزینه‌های نظارت، حسابرسی و کنترل‌های داخلی شرکت‌های بیمه را افزایش می‌دهند.


بیشتر بخوانید: بار سنگین بودجه ۱۴۰۰ بر دو نمایندگی‌های بیمه


به همین روی شرکت‌های بیمه به‌صورت دوره‌ای کلاس‌های آنلاین و حضوری را برای شبکه فروش خود برگزار می‌کنند تا به‌واسطه آن مهارت‌های بازاریابی، فروش و دانش فنی نمایندگان را به عنوان بازوان قدرتمند خود تقویت کنند.

دبیرکارگروه شبکه فروش و بازاریابی سندیکای بیمه گران ایران، به چابک‌آنلاین گفت که حدود ۸۰ درصد پرتفوی بیمه‌ای کشور متعلق به ۲۰ درصد از نمایندگان است و آن تعداد از نمایندگان که موفق نبودند افرادی هستند که به بیمه نامه شخص ثالث و بیمه نامه‌های مشابه بسنده کرده و دنبال بیمه‌نامه‌های بزرگ‌تر نرفته‌اند.

"بهمن سوری"، اذعان داشته که شرکت‌های بیمه‌ای تازه تاسیس ترجیح می‌دهند که با گسترش شبکه فروش، توسعه برند داشته وبعضی از شرکت‌های بیمه هم تمایل به گسترش نقطه ارتباط خود دارند و به همین دلیل ترجیح می‌دهند درهمه جای کشور نمایندگی داشته باشند.

ناگفته نماند که یکی ازگلایه‌های همیشگی بیمه‌گذاران، عدم شناخت درست برخی از نمایندگان بیمه از محصولات بیمه‌ای، قرارندادن توضیحات کافی در اختیار آن‌ها ونداشتن تبحرلازم در معرفی رشته‌های بیمه‌ای غیر از ثالث و درمان است.

رئیس هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه ایران، درگفت‌وگو با چابک‌آنلاین، نمایندگان را اهرم‌های تولید صنعت بیمه دانست وگفت: نمایندگان بیمه حرفه‌ای تخصصی دارند و پس از گذراندن دوره‌های تخصصی و آزمون‌های مختلف موفق به دریافت نمایندگی بیمه می‌شوند.

"ابوالفضل سعیدی"، با بیان اینکه "۹۰ درصد پرتفوی صنعت بیمه توسط نمایندگان تولید می‌شود، افزود: با توجه به تورم موجود در جامعه، کارمزد‌هایی که به نمایندگان بیمه‌ای پرداخت می‌شود از نظر اقتصادی جوابگوی نیاز‌های زندگی آن‌ها نیست.

وی، ادامه داد: بیمه مرکزی باید برای تدوین آیین‌نامه‌ها به‌ویژه آیین نامه ۸۳ شورایعالی بیمه که مربوط به کارمزد نمایندگان بیمه‌ای است برنامه‌ریزی کرده و کارمزد نمایندگان بیمه‌ای را افزایش دهد، زیرا با توجه به این وضعیت، حداقل ۶۰ درصد نمایندگان از نظر اقتصادی زیرخط فقرهستند.

رئیس هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه ایران، بااشاره به هزینه‌های بالای دفاتر نمایندگی و پرداخت مالیات، گفت: بهبود شرایط معیشتی نمایندگان بر ضریب نفوذ بیمه تاثیرگذار است چراکه اگر نمایندگان انگیزه‌ای نداشته باشند فعالیتی هم نخواهد بود.

به اعتقاد سعیدی، شرکت‌های بیمه‌ای برای ایجاد انگیزه در نمایندگان خود باید کارمزد‌ها را افزایش دهند و با پرداخت سود مشارکت سوپاپ اطمینانی برای نمایندگان در نظر بگیرند.

درعین حای سعیدی، تصریح کرد: "متاسفانه به جایگاه واقعی نماینده در کشور توجه نشده، زیرا با توجه به اینکه حرفه نمایندگی بیمه تخصصی است، نمایندگان باید آزمون‌های مختلف ببینند، اما برای بعضی از نمایندگان شرکت‌های بیمه خصوصی زمینه‌های لازم فراهم نیست. "

البته ناگفته نماند که درشرایط فعلی و با توجه به مشکل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کلاس‌ها و سمینار‌های آموزشی شرکت‌های بیمه تعطیل شده و این امر بر مشکلات در این زمینه افزوده است.

باید دید که صنعت بیمه برای افزایش ضریب نفوذ بیمه، بالابردن توانایی نمایندگان در جذب پرتفوی سودمند، اصلاح آیین نامه‌های مربوطه و بهبود شرایط معیشتی نمایندگان خود چه خواهد کرد؟

منبع: چابک آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد

هشدار یک اقتصاددان نسبت به وقوع ابرتورم در ایران

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

شکست طرح مالیات بر خانه های خالی که پزشکیان هم به آن کنایه زد/ دولت به جای مالیات ستانی به دنبال کاهش تورم در نهاده‌های ساختمانی باشد

ماجرای واریز یارانه معیشتی ۳ میلیونی ماه رمضان چیست؟

چه تعداد خودرو امسال توسط خودروسازان تولید شد؟

قیمت پژوپارس ریخت+ جدول

تهرانی‌ها تابستان منتظر کم‌آبی باشند

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

ترامپ تحریم های علیه روسیه را تمدید کرد