اقتصاد ۲۴- برخلاف اظهارات اخیر خود که در آن او به سادگی ارزهای دیجیتال را مورد تمجید قرار داد، انکوبه اصرار دارد که نباید با آنها به عنوان ارز برخورد کرد.
او اعلام کرده که ۳۰درصد از جوانان این کشور در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند. بر اساس گزارش منتشر شده، انکوبه همچنین اشاره کرد که وزارتخانه وی اکنون مایل است امتیازات خاصی در مورد ارزهای دیجیتال انجام دهد.
با این حال، بر خلاف اظهارات اخیر خود که در آن او به سادگی ارزهای دیجیتال را مورد تمجید قرار داد، انکوبه اصرار دارد که نباید با آنها به عنوان ارز برخورد کرد.
او توضیح داد: «اما دیدگاه ما این است که ما نمیخواهیم به عنوان ارز از آنها نام ببریم بلکه میخواهیم این یک کلاس سرمایهگذاری باشد؛ بنابراین از طریق پلتفرم بورس اوراق بهادار ویکتوریا، ما سعی خواهیم کرد محصولات مبتنی بر ارزهای دیجیتال را در آنجا ایجاد کنیم، که در محدوده برون مرزی قرار داده شدهاند.»
بیشتر بخوانید: زنگ خطر برای خریداران رمزارز در ایران
انکوبه با اشاره به بورس اوراق بهادار ویکتوریا فالز (VFSE) به عنوان بستر ایده آل برای معاملات ارزهای دیجیتال، احساساتی را که قبلا توسط جاستین بگونی، رئیس بورس اوراق بهادار زیمبابوه (ZSE) ابراز شده بود، تکرار میکند. بگونی در آن زمان پیشنهاد کرد که بورس اوراق بهادار ویکتوریا فالز برای لیست ارزهای دیجیتال باز است. بگونی گفت، با این حال، چنین فهرستهایی منوط به تأیید مقررات است. در واقع، در اظهارات خود، هنگام صحبت در یک سمینار تجاری در دبی، به نظر میرسد انکوبه نشان میدهد که فرایند تأیید ارزهای دیجیتال در حال انجام است.
وی گفت: «ما در حال حاضر اولین قدم را برداشتهایم و یک سندباکس در بانک رزرو زیمبابوه (RBZ) ایجاد کردهایم، جایی که ایده و همه چیز در یک محیط امن مقرر شده در حال آزمایش است و سپس به این محیط امن آبشار ویکتوریا مهاجرت میکند.»
در همین حال، همان گزارش به نقل از انکوبه بیان میکند که وزارت دارایی با یک سرمایه گذار ناشناس مستقر در دبی برای ایجاد یا توسعه یک شاخص ارزهای دیجیتال همکاری میکند. به گفته وزیر، چنین شاخصی در نهایت منجر به ایجاد صندوق قابل معامله ارز دیجیتال (ETF) میشود. انکوبه افزود که زیمبابوه سرمایه گذارانی را جذب کرده است که با وزارتخانه خود برای ایجاد ETFهای ارزهای دیجیتال همکاری میکنند.
منبع: عصرایران