تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران خبر داد:

ساماندهی بساط دستفروشان کتاب در تهران

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران از برنامه‌ریزی برای ساماندهی دستفروشی کتاب خبر داد.
شهرداری
اقتصاد۲۴- سردار محمد کریم بیات درباره ساماندهی دستفروشان کتاب و مطالبات مطرح شده از سوی برخی از ناشران در این خصوص گفت: بحث ساماندهی کتابفروشان در حاشیه پیاده روها، جزو برنامه‌های میان مدت و درازمدتی که ما در دستور کار خود قرار داده‌ایم و این افراد نیز ساماندهی خواهند شد.

وی با بیان اینکه در برنامه ما هست که مکان‌هایی برای دستفروشان کتاب تعبیه شود، گفت: انشاالله با پیش‌بینی مکانی خاصی برای این افراد دستفروشان کتاب نیز به صورت تخصصی ساماندهی خواهند شد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران درباره اینکه این افراد در چه فضاهایی ساماندهی می‌شوند، گفت: ساماندهی این افراد در مکان‌های فرهنگی و فضاهایی که مختص بحث‌های کتابفروشی و فرهنگی و… است خواهد بود و البته جزئیات آن پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.

بیات پیش از این از ساماندهی دستفروشان در محدوده چهارراه ولیعصر و سه راه جمهوری خبر داده و گفته بود که پیرو درخواست شهروندان به ویژه کسبه و ساکنان مناطق مرکزی تهران در مناطق ۶ و ۱۱ شهرداری، تصمیم بر آن شد تا طرحی برای ساماندهی دستفروشان اجرا شود و بر این اساس در محدوده چهارراه ولیعصر، پارک دانشجو، سه راه جمهوری، چهار راه امیر اکرم و این محدوده طرح ساماندهی دستفروشان اجرا شد و دستفروشان در دو نقطه از همین محدوده در غرفه‌ها و فضاهای فروشگاهی ساماندهی شده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار