اقتصاد۲۴- حسینی هاشمی اظهار داشت: اعمال قوانین جدید، آهنگ کاهش قیمتها را در بازار سرمایه کمتر کرده و حتی در شرایطی ممکن است قیمت برخی سهام را بالا ببرد و تعادل نسبی در این بازار ایجاد کند.
وی ادامه داد: این قوانین جدید برای محافظت از سهام سهامداران بوده و قسمت عرضه و تقاضا را مدیریت میکند.
بیشتر بخوانید: ماجرای تعلل در تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه
این کارشناس اقتصادی گفت: در بازار سرمایه صف فروش و عرضه در حال حاضر بالا بوده و با اعمال این قوانین و افزایش قیمت سهام، دیگر سهامداران تمایلی به فروش نخواهند داشت.
حسینی هاشمی افزود:، اما باید این نکته را در نظر داشت که بازار سرمایه طی یکسال گذشته سیر نزولی داشته و با یک دستورالعمل جدید به سرعت به تعادل سابق خود بر نمیگردد.
وی درباره بزرگترین مشکل بازار سرمایه گفت: مهمترین مشکل این بازار، مطابق نبودن ارزش سهام و بازدهی آن با قیمت سهام است.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: افرادی که شروع به خرید سهام با قیمت بالا کردند انتظار سود بالاتری داشتند، اما به سود قابل انتظار خود دست پیدا نکردند.
حسینی هاشمی افزود: دولت نیز برای کسری بودجه خود در سال ۹۸ و ۹۹ شروع به فروش سهام پالایشگاهها و شرکتهای تحت نظارت خود، چون شستا کرد و این امر سبب شد که موجی از افراد ناوارد به بازار سرمایه وارد شوند.
وی گفت: این افراد که نسبت به بازار سرمایه آگاهی چندانی نداشتند ضررهای زیادی را متحمل شدند و با توجه به پایین بودن نرخ سود بانکی نسبت به تورم، در شرایط حاضر برای آنها به صرفه نیست که پول خود را به بانک برگردانند.