تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷

خیال شفر بابت بازی با الدحیل راحت شد

محرومیت از کلیه فعالیت‌های فوتبالی برای گادوین منشا، شامل بازی استقلال با الدحیل در لیگ قهرمانان آسیا نمی‌شود.
گادوین منشا 1
اقتصاد24- در واکنش به هجمه وارد شده از سوی هواداران استقلال، مدیران این باشگاه و پیشکسوتانش به کمیته اخلاق در خصوص محرومیت گادوین منشأ از کلیه فعالیت‌های فوتبالی آن هم درست در آستانه دیدار حساس و آسیایی این تیم مقابل الدحیل، کمیته اخلاق تبصره‌ای به حکمش الحاق کرد تا بازی آسیایی آبی پوشان از این قاعده مستثنا باشد.

به این ترتیب و با توجه به محرومیت مهاجم آبی پوشان از فعالیت‌های فوتبالی، شفر می‌تواند لااقل در این بازی حساس که تأثیر زیادی در سرنوشت تیمش در این تورنمنت معتبر آسیایی دارد از منشأ استفاده نماید.

بازی دو تیم استقلال و الدحیل از هفته نخست لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۸:۴۵ سه شنبه ۱۴ اسفند در دوحه برگزار می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار