تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷

هشدار وحشیانه زنان داعشی +تصاویر

زنان داعشی که در کمپ‌های آوارگان در مناطق تحت کنترل نیرو‌های کُرد دموکراتیک سوریه اسکان داده شده اند و با چنگ و دندان می‌جنگند، گفته اند که انتقام خواهند گرفت.
داعش 1
اقتصاد24 - زنان داعشی که در کمپ‌های آوارگان در مناطق تحت کنترل نیرو‌های کُرد دموکراتیک سوریه اسکان داده شده و تعداد آن‌ها به هزاران نفر می‌رسد، و در شرایطی که آخرین پناهگاه نیرو‌های شکست خورده داعش در منطقه‌ای کوچک در باغوز، سوریه، با چنگ و دندان می‌جنگند، گفته اند که انتقام خواهند گرفت.

یکی از این زنان که صورتش با نقاب مخصوص زنان داعشی پوشانده شده و تنها یکی از زنان تندرو بدون ذره‌ای پشیمانی از پیوستن به داعش است با لحنی ترسناک چنین به نیرو‌های کُرد هشدار می‌دهد: ما انتقام خواهیم گرفت، تا زانوهایتان خون به پا خواهد شد. ما اینجا را ترک کرده ایم، اما فتوحات جدیدی در آینده رخ خواهد داد.

زنان خارجی داعش به دیگر زنان حاضر در کمپ آوارگان در نزدیکی باغوز حمله کرده و آن‌ها را «کافر» می‌خوانند. یکی از زنان سوری در کمپ الهول می‌گوید: «آن‌ها بر سر ما فریاد می‌زنند که به خاطر نشان دادن صورتمان کافر هستیم و سعی می‌کنند ما را کتک بزنند». یکی از نگهبانان کمپ می‌گوید: «خارجی‌ها سنگ پرتاب می‌کنند. آن‌ها به سوری‌ها و عراقی‌ها و به مقامات رسمی کمپ دشنام می‌دهند. حتی کودکان نیز تهدیدمان می‌کنند.

این نگهبانان در مواردی برای پایان دادن به درگیری میان زنان داعشی حاضر در کمپ ناچار به شلیک هوایی شده اند و در یک مورد دیگر نیز برای آرام کردن یک زن جهادی دیگر ناچار به استفاده از شوکر شده اند.


بسیاری از زنانی که از باغوز فرار کرده اند زنان داعشی خارجی هستند که هنوز از تفکر و دکترین مذهبی داعش دست برنداشته اند و به همین دلیل مقامات کمپ این بخش از زنان داعشی را از دیگران جدا کرده اند. برخی از این زنان، مبارزان زن کُرد را به دلیل نداشتن روسری و نقاب و پوشیدن لباس‌های مردانه کافر می‌خوانند و به آن‌ها دشنام می‌دهند.

خروج غیرنظامیان از کمپ چادری محاصره شده در روستای باغوز از ماه دسامبر تاکنون تداوم داشته است. نیرو‌های دموکراتیک سوریه بر این باور بودند که تنها خانواده‌های داعشی کمی در این منطقه باقی مانده باشند، اما اکنون به این نتیجه رسیده اند که در برآورد‌های خود اشتباه کرده اند و تعداد زنان و بچه‌های شستشوی مغزی داده شده و تندرو داعشی بسیار بیشتر از آنی است که فکر می‌کردند.



تنها در ۴۸ ساعت گذشته (این مقاله در روز یکشنبه مصادف با ۱۹ اسفند نوشته شده است) بیش از ۱۲٫۰۰۰ زن و کودک وارد کمپ تهیه شده برای غیرنظامیان داعشی در شمال سوریه شده اند. بسیاری از این زنان هنوز هم بر باور‌های تندروانه و ایدئولوژیک خود اصرار دارند و به رسانه‌ها قول انتقامی سخت از دشمنان داعش را داده اند.

در یکی از مراکز ایست و بازرسی نیرو‌های دموکراتیک سوریه در نزدیکی این روستا، ۱۰ زن داعشی با نقاب و چادر سیاه و بلند در مقابل روزنامه نگاران ایستاده اند و انگشت اشاره خود را به سمت آسمان گرفته اند و فریاد می‌زنند: «خلافت اسلامی در اینجا خواهد ماند». این نوع اشاره به آسمان، روش خاص داعش برای اشاره به وحدت خداوند است.

بسیاری از این زنان گفته اند که می‌خواهند فرزندانشان را بر اساس ایدئولوژی داعش تربیت نمایند. یک زن ۶۰ ساله که به تازگی از باغوز خارج شده و اسم خود را فاش نمی‌کند، می‌گوید که داعش شکست نخواهد خورد و به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد، زیرا پسربچه‌هایی که توسط این گروه آموزش داده شده اند برای نبرد در سال‌های آینده آمادگی دارند.


او می‌گوید: «خلافت پایان نخواهد یافت، زیرا در قلب و مغز نوزادان تازه متولد شده و کودکان نهادینه شده است». بسیاری از آن‌ها به سمت کسانی که قصد فیلم و عکس گرفتن از آنان را دارند سنگ پرتاب کرده، در حالی که یکی از آن‌ها بر سر یک عکاس زن فریاد کشیده و او را هرزه می‌خواند. آنطرف‌تر مردی ریشدار که پایش زخمی شده نیرو‌های ائتلاف را نفرین می‌کند که آخرین پناهگاه جهادی‌ها را بمباران کرده اند. او می‌گوید: «من تنها به خاطر اینکه مجروح شده بودم خود را تسلیم کردم. من از همان اول با داعش بودم.

در روز‌های اخیر هزاران زن و مرد- از جمله کسانی که از کشور‌های خارج از سوریه و عراق و عموماً از کشور‌های آفریقایی و اروپایی به داعش پیوسته بودند- از آخرین پناهگاه داعش فرار کرده اند که نشان می‌دهد تنها خانواده‌هایی که در این مکان کوچک باقی مانده اند تصمیم گرفته اند بمانند و کشته شوند.

یکی از مقامات نیرو‌های دموکراتیک سوریه می‌گوید: «آن‌ها از زیر زمین می‌آیند… اصلاً تمام نمی‌شوند». کمیته نجات بین المللی روز جمعه گذشته اعلام کرد که بیش از ۱۲٫۰۰۰ نفر از باغوز خارج شده و به یک کمپ مخصوص نگهداری از غیرنظامیان داعشی وارد شده اند که تنها ۶٫۰۰۰ نفر از آن‌ها روز پنج شنبه از باغوز فرار کرده اند.

زنانی که در هفته گذشته از این روستای کوچک خارج شده اند، ارقام مختلف و متفاوتی از خانواده‌هایی که هنوز در آخرین پناهگاه داعش در استان دیرالزور باقی مانده اند ارائه می‌دهند. ام عبود که اهل شهر شمالی الباب است می‌گوید: «هنوز خیلی‌ها هستند». او که مادر چهار فرزند است و چشم‌های سبز کم رنگ او را می‌توان از پشت نقاب سیاهش دید می‌گوید: «همان قدر که در روز‌های اخیر آمده اند به اندازه همان‌ها هنوز در داخل آنجا هستند». از ماه دسامبر تاکنون بیش از ۵۵٫۰۰۰ غیرنظامی وارد کمپ الهول که تحت کنترل نیرو‌های کُرد است شده اند.

زنانی که در روز‌های اخیر با کامیون از باغوز خارج شده اند گفته اند که در چند هفته اخیر در کنار هم در داخل خندق ها، چادر‌ها و خودرو‌ها زندگی کرده اند. ام علا، ۳۵ ساله، که اهل شهر هیت در عراق است روز چهارشنبه از باغوز فرار کرده و در این باره می‌گوید: «هزاران خانواده دبرخی بر این باورند که داعش عمداً در حال مخفی کردن تعداد جنگجویان و خانواده‌های باقیمانده خود است تا زمان بخرد. موتلو چیویراوغلو، از تحلیلگران ترک می‌گوید: «اگر آن‌ها واقعاً می‌خواستند تسلیم شوند تا حالا تسلیم شده بودند و اگر می‌خواستند بجنگند تا حالا این کار را کرده بودند.



این تاخیر یک تلاش عمدی، شاید به منظور آماده شدن برای چیزی دیگر باشد که هنوز معلوم نیست چیست». بازمانده‌های خلافت داعش اکنون در کنار رود فرات بین نیرو‌های دموکراتیک سوریه و نیرو‌های دولت سوریه گرفتار شده اند.

ژنرال ژوزف ووتل فرمانده نیرو‌های آمریکایی در جنگ علیه داعش نیز می‌گوید که این پایان داعش نخواهد بود: «کاهش فیزیکی قلمرو خلافت یک دستاورد بزرگ نظامی است، اما نبرد علیه داعش و تندروی خشونت آمیز هنوز فاصله زیادی با تمام شدن دارد. چیزی که ما اکنون می‌بینیم تسلیم شدن داعش به عنوان یک سازمان نیست بلکه یک تصمیم منطقی برای حفظ امنیت خانواده‌ها و حفظ توانمندی هایشان با استفاده از فرصت‌ها در کمپ‌ها برای اشخاصی که جابجا شده اند و رفتن به مناطق دور دست و صبر کردن برای زمان مناسب و بازگشت مجدد.

در حالی که کشور‌های غربی از پذیرش شهروندان خود که در سال‌های گذشته به داعش پیوسته و اکنون با پایان خلافت داعش قصد و درخواست بازگشت به کشور‌های خود را دارند سر باز می‌زنند، نیرو‌های دموکراتیک سوریه می‌گویند که امکانات و شرایط کافی و لازم برای نگهداری از این همه نظامی و غیرنظامی داعشی را ندارند و باید کشور‌ها شهروندان خود را پذیرفته و در کشور خود محاکمه کنند.

با این وجود کشور‌های غربی تاکنون با این خواسته موافقت نکرده و این موضوع نشان می‌دهد که تفکر و ایدئولوژی داعشی که در ذهن و قلب این زنان، مردان و کودکان نهادینه شده براحتی از بین نرفته و ممکن است هر لحظه مانند آتش زیر خاکستر باعث شگل گیری آتش بزرگ دیگری شود که این بار می‌تواند تمام دنیا و نه سوریه و عراق را به جولانگاه داعش و تفکر داعشی تبدیل کند.

کشور‌های غربی می‌خواهند این غده سرطانی در عراق و سوریه کنترل شده و باقی بماند و به دیگر کشور‌های جهان سرایت نکند. اما نیرو‌های کُرد بر این باورند که باید دادگاهی شبیه دادگاه نورنبرگ در پایان جنگ جهانی دوم تشکیل شده و به اتهامات افرادی که با داعش همدست بوده اند رسیدگی شود. در روز‌های آینده آخرین پایگاه داعش در باغوز نیز تصرف خواهد شد، اما قصه داعش هنوز فاصله زیادی با پایان دارد.

منبع:روزیاتو



ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سقوط دستمزد دلاری کارگران ایرانی از ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳/ دستمزد کارگر عربستانی ۱۰ برابر و کارگران اماراتی و ترکیه‌ای، ۴ برابر دستمزد کارگر ایرانی +جدول

عکس/ قیمت فیش حج در ۵۰ سال پیش

فیلم/ توضیحات مهم سخنگو دولت درباره مذاکرات ژنو

انتظارات منفی بازار دلار کاهش پیدا کرد؟

اینفوگرافی/ ترافیک تهران بیشتر از نیویورک

فیلم/ تذکر قالیباف به بی‌نظمی نمایندگان

توییت سخنگوی دولت درباره خشونت علیه زنان

ماجرای عجیب عکس پرسنلی شناسنامه امیر تتلو

فیلم/ ۶۰ درصد ایرانیان تمایل به مهاجرت دارند

فیلم/ چمران: فاکتور پوستر‌های زاکانی را دیدم ولی رسمی نبود

معادن در ایران؛ بهشت کارفرمایان، جهنم اهالی و کارگران / بازخوانی پرونده حوادث کارگری در ایران

معنای بازگشت ترامپ برای ایران، روسیه و چین

شرط عربستان برای تعامل با آمریکای ترامپ

تاثیر اصلاح ساختار صندوق بازنشستگی بر معیشت بازنشستگان

انتقاد تند روزنامه اصلاح طلب از عارف

ابهام در سخنان علی لاریجانی؛ زمان مذاکرات رسیده است؟

هیهات تخلفات بودجه ‏ای دولت سیزدهم؛ کسری بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به رقم یک‏ هزار هزار میلیارد تومان رسید

آیین‌نامه جدید واردات خودرو برقی با تاریخ مصرف چهارماهه

نظر متفاوت دو عضو جبهه پایداری درباره کلینیک ترک بی حجابی

جزئیات دستور همتی به رئیس‌کل جدید گمرک

روشنایی به شرط مازوت سوزی

۹ ماه سرنوشت‌ساز برای تهران، ایران و اروپا در مسیر دوگانه توافق یا فعال شدن مکانیسم ماشه!

تعیین زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱

قیمت دلار در انتظار اخبار آتش‌بس و توافق

مرگ سالانه ۷ میلیون نفر به‌دلیل آلودگی هوا در کشور ۷۲ ملت

فیلم/ رونمایی از گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ

ضد و نقیض گویی درباره اجرای قانون حجاب؛ تعلیق ابلاغ قانون عفاف تا نیمه آذر به روایت معاون حقوقی دولت

صعود سخت در انتظار استقلال و پرسپولیس

دستگیری قاتل سریالی زنان با قرص برنج در مشهد

دلار آمریکا ضعیف شد

مشکل صنعت خودرو سازی ایران چیست؟

علت توقف کاهش قیمت دلار در کانال ۶۸ هزار تومان چه بود؟

زخم بالکان بر گونه کیانوش رستمی

آغاز واریز علی الحساب ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان

بازار طلا و سکه در سردرگمی

۶ منطقه پایتخت در معرض خطر فرونشست زمین

عکس/ تغییر عجیب «سوگند» سریال لحظه گرگ و میش بعد ۶ سال

واردات تاثیری بر قیمت گوشت قرمز در بازار نداشت

در حال حاضر خاموشی‌ها اعمال نمی‌شود

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس ضربه مغزی شد؟

ماجرای ضرب و شتم یک شهروند در راسک چه بود؟

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول