اقتصاد ۲۴ - اغلب افراد در حالی هسته تمام میوهها را هنگام مصرف دور میریزند که هسته برخی میوهها فواید مناسبیرا به همراه دارند، البته نحوه مصرف آنها بسیار مهم است.
از آنجا که میوه لایه حفاظتی هسته خود محسوب میشود لذا خوردن هسته بعضی میوهها نیز مفید است.
هندوانه میوهای آبدار و شیرین و در عین حال نیروبخش است. تا به حال هر وقت هندوانه خورده ایم طبق عادت قبلی، هستههای آن را دور انداخته ایم، اما در واقع میدانید چه چیز مفیدی را دور ریخته اید؟ باید گفت هستههای هندوانه سرشار از ویتامین ث و آنتی اکسیدان هستند که این نوع ویتامین در خصوص بهبود آکنه و در کل داشتن پوستی سالمتر مفید خواهد بود.
چگونگی مصرف:
هسته هندوانه حتما باید تفت داده شود البته میتوانید کمی روغن زیتون و نمک هم قبل از این کار به هستهها اضافه کنید. به این ترتیب هستهها مزه فوق العادهای پیدا میکند!
بیشتر بخوانید: بهت آورترین عوارض جویدن آدامس
پاپایا میوهای با مواد بسیار مغذی است. مثل سایر میوه ها، هسته این میوه را نیز قبل خوردن دور میاندازیم. هرچند هر از گاهی به طور اتفاقی یکی از آنها را ممکن است همزمان با میوه خورده باشیم. هسته میوه پاپایا به لحاظ غنی بودن از آنزیم پاپایین برای تقویت دستگاه گوارش مفید است.
چگونگی مصرف:
این هستهها باید همزمان با خوردن میوه، جویده شوند.
دانه کردن میوه انار به نظر کمی سخت است و خوردن آب انار برای مان بیشتر لذت بخش است، اما بهتر است بدانید این میوه سرشار از مواد مغذی است که به منظور کاهش وزن خوردن آن توصیه میشود.
چگونگی مصرف:
میتوانید هسته را به همان صورت همزمان با میوه بخورید و یا در آب انار همزمان همراه با هستههای میکس شده بنوشید.
میتوان گفت میوه آووکادو یکی از مغذیترین انواع میوهها است و به گفته محققان هسته میوه آووکادو برای سلامت قلب و عروق خونی نیز مفید است.
زمانی که به فکر خوردن یک میوه آبدار و شیرین و در عین حال مغذی هستید، پرتقال یکی از بهترین گزینهها است. اگر چه خوردن هستههای این میوه در نظرمان اصلا مطلوب نیست، اما بهتر است بدانید این هستهها بمب انرژی هستند.
چگونگی مصرف:
شما میتوانید هستههای پرتقال را همزمان با خوردن میوه آن و یا به عنوان آب پرتقال در وعده غذایی خود بنوشید.
گلابی میوهای است با مواد مغذی فراوان و خواص دارویی و بیولوژیکی و بسیار مفید برای سلامت بدن همچنین هستههای این میوه دارای مواد مغذی نظیر کلسیم بوده که برای رشد و استحکام دندانها مفید است.
چگونگی مصرف:
علاوه بر خوردن این هسته ها، میتوان از روغن هسته این میوه به عنوان یک مکمل غذایی طبیعی به طور روزانه استفاده کرد.
میوه گل ساعتی که به رنگهای بنفش و زرد طلایی موجود است، طعم بسیار مطلوب داشته و برای سلامت بدن مفید است. هستههای این میوه سرشار از منیزیم هستند که این عنصر به کنترل استرس و اضطراب کمک میکند.
چگونگی مصرف:
خوردن هسته میوه گل ساعتی بسیار آسان است و همچنین میتوانید این هستهها را همراه با آب میوه آن بنوشید.
منبع: نمناک