اقتصاد ۲۴ - عید علی کریمی گفت: طی هفتههای گذشته و هفتههای جاری شاهد کاهش ساعت کاری و تعطیلیهای چندین روزه ده کارکنان دولت در ادارهها بودیم، اما در این تصمیم کارگران در نظر گرفته نشدند، سوال اینجاست که آیا کارگران به کرونا مبتلا نمیشوند که دولت آنان را در این تصمیم در نظر نمیگیرد.
دبیر خانه کارگر قزوین افزود: بیش از ۱۴ میلیون کارگر در کشور شاغلند که محیط فعالیت اکثر کارگران سوله و سالنهای سربستهای است که حتی امکان رعایت فاصله هم چندان در آنجا میسر نیست و کارگران مجبورند در این محیط در کنار هم کار کنند.
وی با بیان اینکه در چنین شرایطی و خصوصا اکنون که با پیک خطرناک کرونا مواجهیم، جان کارگران در خطر است، افزود: هر روز شاهد ابتلای کارگران به ویروس کرونا هستیم و این ویروس خطرناک بعد از ابتلای کارگران و به خطر انداختن جان آنان به خانوادههای آنان نیز سرایت میکند.
وی خواستار در اولویت قرار گرفتن کارگران برای تزریق واکسن کرونا شد و اظهار کرد: جدا از آن غالب افرادی که خارج از محیط کار در شهرهای کارگرنشین استان همانند قزوین، بوئین زهرا و تاکستان و سایر شهرهای حاشیهای بر اثر ابتلا به کرونا بستری و یا جان خود را از دست میدهند نیز کارگر هستند و دولت نباید این خانوادهها را به حال خود رها کند.
بیشتر بخوانید: درخواست واکسیناسیون کارگران
وی تاکید کرد: کارگران باید حتما در حین کار از دستکش، ماسک و سایر امکانات بهداشتی برخوردار باشند، چون جدا از بحث تولید، جان آنها هم دارای ارزش و اهمیت است.
این فعال کارگری با اشاره به اینکه متاسفانه کارگران در شرایط کرونا از امکانات و تجهیزات مناسبی برخوردار نیستند، افزود: اگرچه برخی کارفرماها عنوان میکنند که میزان ابتلای کارگران به کرونا در کارخانههای وجود ندارد، اما در بسیاری از موراد این صحبتها واقعیت ندارد.
دبیر خانه کارگر قزوین اضافه کرد: اگر کارگران واکسن نزنند علاوه بر اینکه جان آنها به خطر میافتد، بخش تولید و صنعت کشور نیز با چالش مواجه خواهد شد.
کریمی در خاتمه تصریح کرد: متاسفانه بعد از گذشت ماهها دولتمردان اقدام قابل توجهی برای جامعه کارگری در قبال کرونا و تزریق واکسن صورت ندادهاند درحالی که بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور را کارگران تشکیل میدهند.
منبع: ایلنا