اقتصاد۲۴- لازانیا سوخاری از شیوه های جدید برای طبخ لازانیا می باشد که بسیار آسان و سریع تر از دیگر روش ها آماده می شود. شما می توانید برای مواد میانی این لازانیا از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید حتی از مواد سرد.
طرز تهیه این لازانیا متفاوت را در این بخش بخوانید.
مواد لازم | میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
قارچ | 8 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
گوجه | 2 عدد |
لازانیا ورقه ای | 1 بسته |
پیاز | 1 عدد |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
پودر سیر | 1 ق چ |
پودرآویشن | 2 ق چ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر سوخاری | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
زردچوبه | 1/2 ق چ |
رب | 2 ق غ |
مرحله اول: برای تهیه این لازانیا ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس نگینی ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را در یک تابه مناسب با حجم تمام مواد با مقداری روغن تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای انجیر خانگی
مرحله دوم: گوشت چرخ کردهای را که به دمای محیط رسده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم: قارچها را نیز با کمک یک دستمال مرطوب تمیز کنید پوست آن را جدا کنید و به صورت ورقهای نازک خرد کنید و به پیاز و گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله چهارم: فلفل دلمهای را نیز به صورت نگینی خرد کنید و به مواد لازانیا اضافه کنید.
مرحله پنجم: ادویههای گفته شده را نیز به مواد لازانیا اضافه کنید میزان ادویهها نیز ذائقهای میباشد شما میتوانید علاوه بر این ادویهها از ادویههای دیگر مانند پودر پیاز ٬پاپریکا٬ پونه کوهی و ادویه مخصوص لازانیا استفاده کنید.
مرحله ششم: گوجهها را پوره کنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و هم بزنیدتا مواد تغییر رنگ بدهند.
مرحله هفتم: تخم مرغها را در ظرفی بشکانید و هم بزنید. پودر سوخاری و یا آرد سفید را در ظرف دیگر برزید و کنار بگذارید.
مرحله هشتم: در یک قابلمه به میزان لازانیا آب بگذارید تا بجوشد سپس کمی آبلیو و نمک به آب اضافه کنید. در ادامه ورقههای لازانیا را در آن بریزید و بگذارید تا نرم شود حواستان باشد تا ورقهها به یکدیگر نچسبند. پس از نرم دن لازانیاها را آبکش کنید و ورقهها را دور تا دور آبکش بچینید تا بگدیگر نچسبند.
مرحله نهم: یکی از ورقهها را روی سطح کارتان بگذارید سپس مقداری از مواد گوشتی را روی آن پخش کنید.
مرحله دهم: مقداری پنیر پیتزا روی لازانیا بریزید و لازانیا را حالت رول درشت بپیچانید.
مرحله یازدهم: رول لازانیا را ابتدا در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری غلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.
اگر برای طبخ لازانیا ندارید پی از رول کردن لازانیاها بهتر است حدود دو ساعت بگذارید درون فریز تا منسجم شود.
شما میتوانید به تخم مرغ مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
مواد میانی دلخواه است شما میتوانید با کمترین مواد نیز این لازانیا را تهیه کنید.
در تهیه مواد میانی میتوانید از مرغ٬کالباس٬سوسیس و هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
بهترین طعم دهنده به این غذا ادویههای آن است با داشتن ادویه مخصوص لازانیا طعم بی نظیری به لازانیاتان بدهید.
منبع: نمناک