اقتصاد ۲۴ -نادر ثناگو مطلق افزود: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری (مدظله) مبنی بر حمایت از تولید و اشتغال، تحقق هر چه بهتر این مهم، به عنوان یکی از سرفصلهای اصلی در این منطقه به خصوص طی سالهای اخیر دیده شده و به همین منظور فعالیتهایی در دست اقدام است.
ثناگو مطلق اضافه کرد: یکی از این برنامهها احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام و از بین بردن موانع پیش پای این واحدها است.
وی گفت: در همین راستا سال گذشته حدود ۱۵ واحد در این منطقه با اقدامات صورت گرفته که بنا به دلایل مختلفی نیمه فعال شده بودند به چرخه تولید بازگشتند.
بیشتر بخوانید: دیدار اعضای هیئت مدیره ارس با رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با بیان اینکه با فعالیت مجدد این واحدها زمینه اشتغال زایی بیش از ۲۰۰ نفر فراهم شد اظهار داشت: همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون هفت واحد صنعتی و تولیدی مستقر در این منطقه که در روند فعالیت شان اختلال ایجاد شده بود، با تلاشهای صورت گرفته فعالیت خود را از سر گرفتند.
ثناگو مطلق خاطر نشان کرد: با از سرگیری مجدد این واحدها هم اکنون زمینه اشتغال حدود ۴۰ نفر در منطقه فراهم شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه با احیای این واحدهای تولیدی، تعداد واحدهای راکد و نیمه راکد مستقر در منطقه کاهش چشمگیری داشته اند تصریح کرد: در کنار این فعالیت ها، تسهیل سازی روند استقرار سرمایه گذاران و توسعه زیر ساختها از دیگر اقداماتی است که با هدف رونق تولید و اشتغال در پیام در حال انجام است.