تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰

تغییر در قانون مدنی ابوظبی؛ اجازه ازدواج و طلاق غیرمسلمانان صادر شد

خبرگزاری دولتی امارات، وام (WAM)، هدف از صدور این فرمان را «تقویت موقعیت و رقابت جهانی امارت به عنوان یکی از جذاب‌ترین مقاصد مهاجرت نخبگان و متخصصان» اعلام کرد.

تغییر در قانون مدنی ابوظبی؛ اجازه ازدواج و طلاق غیرمسلمانان صادر شد

اقتصاد ۲۴-حاکم ابوظبی با صدور فرمانی قانون مدنی پیشین را که تنها بر اساس شریعت اسلامی تنظیم شده بود، اصلاح کرد تا غیرمسلمانان نیز اجازه ازدواج، طلاق و حضانت مشترک فرزندان را داشته باشند.
شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، رئیس دولت امارات عربی متحده و حاکم ابوظبی، در فرمان روز یکشنبه خود تاکید کرده که این قانون شامل ازدواج مدنی، طلاق، نفقه، حضانت مشترک فرزندان و اثبات اصالت پدر و ارث می‌شود.
خبرگزاری دولتی امارات، وام (WAM)، هدف از صدور این فرمان را «تقویت موقعیت و رقابت جهانی امارت به عنوان یکی از جذاب‌ترین مقاصد مهاجرت نخبگان و متخصصان» اعلام کرد. بر پایه این فرمان، دادگاه‌های جدیدی برای رسیدگی به امور خانواده‌های غیرمسلمان در ابوظبی ایجاد خواهد شد که به دو زبان انگلیسی و عربی فعالیت خواهد کرد.
امارات عربی متحده سال گذشته نیز همزمان با تسهیل اعطای روادید (ویزا) بلندمدت برای سرمایه‌گذاران خارجی، نخبگان و متخصصان، تعدادی از قوانین خود را از جمله با هدف افزایش تسامح در برابر روابط جنسی قبل از ازدواج و مصرف الکل اصلاح کرد.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار