اقتصاد ۲۴ -حسین بلندی در اولین جلسه با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علمی کاربردی تأکید کرد: معاونان، مدیران و همکاران ستادی و استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نباید دارای مرکز آموزش علمی کاربردی بوده و همچنین نمیتوانند عضو هیأت مؤسس مراکز آموزشی باشند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: حفظ کیفیت در فعالیتها و برنامههای این دانشگاه، پیگیری سیاستهای کارآفرینی و اشتغالزایی از اولویتهای ما بوده و پرورش نیروی کارآمد و کارآفرین و بهرهگیری از اساتید خبره به عنوان مدرسین جامعه بزرگ علمی کاربردی که به عنوان قلب تپنده دانشگاه میباشند؛ از ضروریات است.
وی گفت: یکی از دغدغههای اصلی رئیس جمهور ایجاد اشتغال برای جوانان است؛ لذا برنامههای درسی باید بر اساس نیاز روز کشور و در جهت اشتغالزایی بوده به طوری که نوعی گرهگشایی در حل مشکلات بخشهای مختلف بوجود آورد.
بیشتر بخوانید: جنجال ادغام آموزش پزشکی در وزارت علوم؛ مطالبهای که لرزه بر اندام نظام سلامت انداخت
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب مرجعیت تربیت کارشناسان ملی و منطقهای با برگزاری دورههای کوتاه مدت را از اهداف کلان دانشگاه عنوان کرد و افزود: با تلاش و جدیت کلیه دستاندرکاران، مدیران و همکاران، توانمندسازی نیروی انسانی بخشهای مختلف دولتی و عمومی در سطح ملی و کشورهای منطقه امری دست یافتنی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در پایان این جلسه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه جامع علمی کاربردی گزارش مختصری از آخرین وضعیت حوزه مسئولیت خود ارائه کرد.