تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۶ آذر ۱۴۰۰
معاون اقتصادی رئیس جمهور:

نرخ ارز در سال‌های آینده بهتر مدیریت خواهد شد/ شورای همکاری اقیانوس هند را فعال‌تر می‌کنیم

معاون اقتصادی رییس جمهور با تاکید بر اینکه اقیانوس هند در این دوران می‌تواند یکی از کانون‌های تمدنی بزرگ جهان شود گفت: شورای همکاری اقیانوس هند را فعال‌تر می‌کنیم.

محسن رضایی

اقتصاد۲۴- محسن رضایی روز پنجشنبه در بازدید از مجتمع پتروشیمی «نگین مکُران» منطقه آزاد چابهار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیستان و بلوچستان مهم‌ترین استان ما در طول تاریخ انقلاب بوده و جمعیت زیاد و مسلمانی دارد.
وی افزود: ظرفیت‌های خوبی در همسایگی این استان وجود دارد و برنامه دولت مردمی این است که ما از این ظرفیت‌های اقتصادی به صورت متقابل استفاده کنیم.
رضایی با بیان اینکه میزان تجارت ما با کشور پاکستان، پایین است گفت: این میزان را با فعالیت‌های دریایی افزایش می‌دهیم و درخصوص اقیانوس هند نیز باید بگوییم که رابطه مشترکی با ایران، پاکستان، هند و عمان دارد.
معاون رییس جمهور بیان داشت: شورای همکاری اقیانوس هند را فعال‌تر خواهیم کرد و درواقع اقیانوس هند در این دوران می‌تواند یکی از کانون‌های تمدنی بزرگ جهان شود.

رفع تحریم‌های داخلی و ثبات ارزش پول ملی

رضایی تصریح کرد: با افزایش تولید و برداشتن تحریم‌های داخلی و مذاکراتی که در سطح بین‌الملل انجام می‌شود وضعیت ارزش پول ملی، ثبات بیشتری پیدا خواهد کرد و نرخ ارز هم در سال‌های آینده به صورت بهتری مدیریت خواهد شد.

مصوبات سفر‌های رئیس جمهور پیگیری می‌شود

وی تصریح کرد: در ادامه سفر آیت‌الله رئیسی برای پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور و هم برای بررسی برنامه‌هایی که طی چهار ساله دولت داریم به چابهار آمده‌ایم.


بیشتر بخوانید: منطقه آزاد چابهار برای احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی آمادگی دارد


معاون رئیس جمهور با بیان اینکه چابهار، نخستین دروازه ورود به ایران و پایتخت دریایی کشور به شمار می‌رود بیان داشت: متاسفانه قبل از انقلاب، به دلیل سیاست‌های استعماری که وجود داشت تا منطقه چابهار به مرکز کشور وصل نشود و کریدور شمال به جنوب ایجاد نشود، هیچگاه نگذاشتند که این منطقه توسعه پیدا کند.
رضایی ادامه داد: بعد از انقلاب هم به دلیل تحمیل جنگ و تحریم‌ها فرصت نشد تا از این کریدور و این دروازه توسعه اقتصادی ایران استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: در این دولت به طور جدی درصدد هستیم که به توسعه منطقه چابهار و استان سیستان و بلوچستان، از منطقه زابل تا جنوب این استان توجه داشته باشیم و نه‌تن‌ها موضوع محرومیت‌زدایی، بلکه این منطقه می‌تواند در پیشرفت همه کشور نقش بسیار تعیین کننده و راهبردی داشته باشد.

اجرای پروژه ملی در چابهار

معاون رئیس جمهور گفت: یکی از چهارده پروژه‌ای که درحال تصویب آن‌ها هستیم، در همین منطقه چابهار خواهد بود و در این سفر بررسی خواهیم کرد که ببینیم این مگاپروژه در چه نقطه‌ای و در چه ماهیتی اجرایی شود.
رضایی با بیان اینکه زیرساخت‌های بسیار خوبی در چابهار ایجاد شده است گفت: جای امیدواری است که بتوانیم یکی از پروژه‌های بزرگ کشور را در همین منطقه عملیاتی کنیم. لوله گازی که از منطقه سیستان و بلوچستان آمده است و قرار بود که به عنوان پروژه صلح عبور کند، خود یک منبع بزرگی برای توسعه چابهار و سواحل مکُران به شمار می‌رود.

توجه به صنایع پایین‌دستی

وی اضافه کرد: انتظار ما از منطقه آزاد و مجموعه پتروشیمی این است که یک مجموعه همراه با صنایع پایین‌دستی و با استفاده از آخرین‌فناوری‌ها و خصوصا تجاربی که در صنعت پتروشیمی کشور داریم ایجاد شود و دولت از این موضوع به صورت جدی حمایت خواهد کرد و مصمم هستیم که کار‌ها با سرعت بیشتری انجام شود تا در همین دولت شاهد پیشرفت این منطقه باشیم تا بتوانیم از تولیدات این خطه برای مصارف داخلی، صادرات و صنایع پایین‌دستی استفاده کنیم.
"محسن رضایی" معاون اقتصادی رییس جمهور و "سعید محمد" مشاور ریس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی امروز پنجشنبه با استقبال "حسین مدرس خیابانی" استاندار سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کُردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مدیران، نخبگان و معتمدان وارد شهرستان چابهار شدند.
همچنین بازدید از چند واحد تولیدی و اقتصادی، اسکله بندر شهید بهشتی چابهار، حاشیه‌نشینی و بیمارستان چابهار، اسکله صیادی بریس و مجموعه پرورش میگوی گواتر شهرستان دشتیاری ازجمله برنامه‌های معاون اقتصادی و مشاور رییس جمهور در سفر به چابهار و شهرستان‌های حوزه سواحل مکُران است.
معاون اقتصادی رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد همچنین در نشست کارگروه اقتصادی منطقه آزاد چابهار شرکت خواهند کرد.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار