تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰

خودروهایی که دیگر رنگ ایران را نخواهند دید +عکس

در صورت آزاد شدن واردات خودرو، دیگر شاهد حضور برخی از خودروهای وارداتی در بازار ایران نخواهیم بود. ما در این مطلب این خودروها را معرفی می‌کنیم.

خودروهایی که دیگر رنگ ایران را نخواهند دید

اقتصاد ۲۴- از سال ۱۳۹۷ که واردات خودرو به ایران ممنوع شد، صنعت خودروی جهان همواره به سوی تحولات گسترده در حال حرکت بوده است. در این مدت بزرگ‌ترین خودروسازان جهان روی به تولید اتومبیل‌های برقی آوردند و بیشتر سرمایه خود را به تولید و عرضه این اتومبیل‌ها اختصاص دادند. علاوه بر این زبان طراحی خودروسازانی مانند کیا و هیوندای نیز به طور کلی تغییر کرد. یکی از پیامد‌های این موج، خارج شدن مدل‌های قدیمی از خط تولید خودروسازان و جایگزینی مدل‌های جدید بود. در صورتی که ممنوعیت واردات خودرو رفع شود، این مدل‌ها شانس ورود به بازار ایران را نخواهند داشت. به همین خاطر اگر قصد خرید آن‌ها را دارید باید سریعا اقدام کنید.

۱. رنو تالیسمان مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۹۶۰ میلیون

رنو تالیسمان مدل ۲۰۱۸

رنو تالیسمان از زمان ورود به بازار ایران تاکنون به فروش خوبی دست پیدا کرده است که شاید بتوان دلیل اصلی این موضوع را ظاهر زیبا، کابین متفاوت و همچنین آپشن‌های متنوع این خودرو از جمله اتوپارک دانست. اما از طرفی این سدان میدسایز نسبت به اتومبیل‌های هم‌رده از جمله کیا اپتیما و هیوندای سوناتا سواری خشک‌تری دارد.

بر خلاف بازار ایران، رنو تالیسمان در بازار سایر کشور‌ها به دلیل عدم بهره‌مندی از پیشرانه هیبریدی و ضعف پیشرانه ۱.۶ لیتری مورد استقبال مناسبی قرار نگرفته و طرفداران رنو ترجیح می‌دهند به سراغ محصولات دیگری مانند مگان بروند که در مقایسه با تالیسمان چابک‌تر بود و در عین حال زیبایی ظاهری را حفظ کرده است. تالیسمان از اوایل سال آینده میلادی با خط تولید رنو وداع خواهد کرد و به نظر می‌رسد سایت رنو سامسونگ کره جنوبی که تالیسمان وارد شده به بازار ایران در آنجا به تولید رسیده بود نیز دیگر به تولید این خودرو ادامه ندهد. در صورتی که از پس هزینه بالای نگهداری پیشرانه و گیربکس تالیسمان بربیایید، این اتومبیل می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد.

این سدان ۵ نفره به یک پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو مجهز شده است که توانی برابر با ۱۹۰ اسب بخار را به تولید می‌رساند. تالیسمان به ازای هر صد کیلومتر ۵.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن به ترتیب برابر با ۴.۸ متر، ۱۴۴۴ کیلوگرم و ۵۱۵ لیتر است.

۲. میتسوبیشی لنسر مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون

میتسوبیشی لنسر مدل ۲۰۱۸

محصولات میتسوبیشی هم‌اکنون در کشور‌های اروپایی و آمریکایی با استقبال چندانی مواجه نمی‌شوند و شرکت میتسوبیشی در تلاش است تا بتواند با عرضه نسل جدید اوتلندر شرایط خود را در این بازار‌ها بهبود بخشد. لنسر که طی سال‌های گذشته از خط تولید میتسوبیشی خارج شد، همواره جزو خوش‌قیمت‌ترین سدان‌های وارد شده به بازار کشور بوده است. با این وجود، این اتومبیل در مقایسه با برخی اتومبیل‌های هم‌رده مانند کیا سراتو آپشنال و مزدا ۳ نیو به فروش کمتری در بازار کشور دست پیدا کرد.

با وجود این که قیمت این اتومبیل از مرز یک میلیارد تومان عبور کرده،، اما می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد. لنسر با متریال با کیفیتی ساخته شده و همچنین دوام فنی بالایی نیز نبست به رقبایش دارد. این اتومبیل به امکانات رفاهی و ایمنی نسبتا قبل قبولی مجهز شده است که برای نمونه‌ای از آن‌ها می‌توان به ۷ کیسه هوا، تهویه اتومات و صفحه نمایشگر ۷ اینچی اشاره کرد.

این سدان پنج نفره به یک پیشرانه ۱.۸ لیتری مجهز شده که می‌تواند قدرت ۱۴۰ اسب بخار را به تولید برساند. لنسر در هر صد کیلومتر ۶.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و طول، وزن و حجم صندوق عقب این سدان به ترتیب ۴.۵ متر، ۱۳۵۰ کیلوگرم و ۴۰۰ لیتر است.

۳. دی اس ۶ مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون

 دی اس ۶ مدل ۲۰۱۸

دی اس ۶ یک کراس اوور شهری است که ویژه بازار آسیا طراحی شده بود. این اتومبیل در سال ۲۰۲۰ از خط تولید شرکت دی اس خارج شد که دلیل اصلی این موضوع سرمایه‌گذاری شرکت دی اس روی خودرو‌های برقی مختص بازار اروپا بود. کیفیت ساخت بالا و امکانات رفاهی متنوع از جمله نقاط قوت دی اس ۶ است. اما از طرفی دیگر این کراس اوور شهری توانایی فنی قابل توجهی ندارد که همین مسئله باعث می‌شود خریداران به سراغ اتومبیل‌هایی همانند میتسوبیشی ASX یا هیوندای توسان بروند.

با این وجود سواری نرم این خودرو نسبت به رقبای گران‌تری مانند بی ام و X۱ یک امتیاز محسوب می‌شود. با توجه به این که دی اس ۶ به پیشرانه مشترک گروه پژو-سیتروئن مجهز شده است، برای تأمین قطعات آن به مشکلی بر نخواهید خورد.


بیشتر بخوانید: رنگ بدنه این خودرو با یک دکمه عوض می‌شود! +عکس


برای این اتومبیل یک پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو در نظر گرفته شده که توانی برابر با ۱۶۷ اسب بخار را به تولید می‌رساند. مصرف سوخت این خودرو در هر صد کیلومتر برابر با ۶.۷ لیتر است و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن به ترتیب ۴.۵ متر، ۱۵۲۵ کیلوگرم و ۵۰۰ لیتر است.

۴. لکسوس GS۲۵۰ مدل ۲۰۱۴ / قیمت: ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون

لکسوس GS۲۵۰ مدل ۲۰۱۴

محصولات سری GS لکسوس در رده سدان‌های لوکس این کمپانی قرار می‌گیرد که تاریخچه آن به سال ۱۹۹۱ باز می‌گردد و تا به امروز بیش از سه نسل آن به بازار جهانی عرضه شده است. لکسوس GS۲۵۰ یک سدان سایز متوسط است که در سال ۲۰۱۳ با پیشرانه‌های مختلفی روانه بازار شد. با توجه به این که لکسوس تاکنون از نسل جدید این خودرو رونمایی نکرده است می‌توان گفت دیگر شاهد ورود آن به بازار نخواهیم بود.

اگر به دنبال خرید یک سدان اسپرت هستید این اتومبیل می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. نسخه‌های محدودی از GS در بازار ایران به کیت اف اسپرت مجهز هستند که از نسخه عادی ۳۰۰ میلیون تومان گران‌تر هستند. این در صورتی است که برای هر دو نسخه پیشرانه‌ی یکسانی در نظر گرفته شده و تنها از نظر ظاهری با هم تفاوت دارند.

این اتومبیل از یک پیشرانه ۲.۵ لیتری بهره می‌برد که توانی برابر با ۲۰۹ اسب بخار را به تولید می‌رساند. شتاب صفر تا صد این خودرو در ۸.۶ ثانیه رقم می‌خورد و به ازای هر صد کیلومتر ۸.۹ لیتر سوخت مصرف می‌کند. طول، وزن و حجم صندوق عقب این سدان ۵ نفره به ترتیب برابر با ۴.۸ متر، ۱۶۴۰ کیلوگرم و ۴۸۲ لیتر است.

۵. رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون

رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸

شرکت رنو قصد دارد در سال ۲۰۲۳ تولید رقیب اصلی هیوندای سانتافه را متوقف کند. واقعیت امر این است که کولیوس در برابر نسل جدید سانتافه و فولکس واگن تیگو‌آن حرف چندانی برای گفتن ندارد و همان کراس اوور قدیمی رنو است. یکی از نقاط ضعف این اتومبیل قیمت بالای آن در مقایسه با رقبایی مانند میتسوبیشی اوتلندر و هیوندای سانتافه است. اگر قصد خرید این خودرو را دارید باید ۴۰۰ میلیون تومان بیشتر هزینه کنید و علاوه بر این برای تأمین لوازم یدکی این کراس اوور نیز به مشکل برخواهید خورد.

اگر به دنبال خرید یک سدان اسپرت هستید این اتومبیل می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. نسخه‌های محدودی از GS در بازار ایران به کیت اف اسپرت مجهز هستند که از نسخه عادی ۳۰۰ میلیون تومان گران‌تر هستند. این در صورتی است که برای هر دو نسخه پیشرانه‌ی یکسانی در نظر گرفته شده و تنها از نظر ظاهری با هم تفاوت دارند.

این اتومبیل از یک پیشرانه ۲.۵ لیتری بهره می‌برد که توانی برابر با ۲۰۹ اسب بخار را به تولید می‌رساند. شتاب صفر تا صد این خودرو در ۸.۶ ثانیه رقم می‌خورد و به ازای هر صد کیلومتر ۸.۹ لیتر سوخت مصرف می‌کند. طول، وزن و حجم صندوق عقب این سدان ۵ نفره به ترتیب برابر با ۴.۸ متر، ۱۶۴۰ کیلوگرم و ۴۸۲ لیتر است.

۵. رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون

رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸

فولکس واگن بیتل در سه نسل و تا سال ۲۰۱۹ به بازار جهانی عرضه شد و پس از آن دیگر شاهد تولید این خودرو نبودیم. اگرچه ممکن است در آینده کمپانی فولکس واگن مجددا این اتومبیل را،، اما این بار با پیشرانه برقی به خط تولید خود بازگرداند. بیتل‌های وارد شده به بازار ایران از پیشرانه قدرتمندی بهره می‌برند که این اتومبیل را به یک خودرو تند و تیز تبدیل کرده است.

علاوه بر این واردکننده، جعبه دنده اتوماتیک را انتخاب کرد تا بیتل در کامل‌ترین حالت ممکن روانه بازار شود و نهایتا کیت بدنه ABT که روی تمام نسخه‌های وارد شده به بازار کشور نصب شد و حس و حال اسپرت آن را بالا برد. از آن‌جایی که پلتفرم بیتل و گلف شبیه به یکدیگر است، سیستم حرفه‌ای قفل الکترونیکی دیفرانسیل یا EDL در این کوپه فانتزی نیز وجود دارد.

این اتومبیل ۵ نفره به یک پیشرانه ۲ لیتری توربو مجهز شده است که توانی برابر با ۲۰۰ اسب بخار را به تولید می‌رساند. نهایت سرعت این اتومبیل برابر با ۲۳۰ کیلومتر است و می‌تواند در ۶ ثانیه از سرعت صفر به صد کیلومتر بر ساعت برسد. طول این اتومبیل برابر با ۴.۲ متر، وزن آن برابر با ۱۳۸۰ کیلوگرم و حجم صندوق عقب آن نیز برابر با ۴۳۶ لیتر است.

۷. دی اس ۳ مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون

دی اس ۳ مدل ۲۰۱۸

هاچ بک‌های مینی اروپایی در بازار ایران معمولا با استقبال قابل توجهی مواجه نمی‌شوند و دی اس ۳ نیز از جمله این خودرو‌ها است که در سال ۲۰۱۹ از خط تولید شرکت دی اس خارج شد. این اتومبیل برای علاقه‌مندان به نوستالژی صنعت خودرو فرانسه می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

کابین این اتومبیل بسیار ساده و شبیه به پژو ۲۰۶ طراحی شده است. این هاچ بک به یک پیشرانه ۱.۲ لیتری توربو مجهز شده است که باعث شده به خودرویی تند و تیز تبدیل شود. حداکثر توان این پیشرانه برابر با ۱۰۹ اسب بخار است. این هاچ بک به ازای هر صد کیلومتر ۴.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن به ترتیب برابر با ۳.۹ متر، ۱۰۹۰ کیلوگرم و ۲۸۵ لیتر است.

۸. تویوتا اف جی کروز مدل ۲۰۱۱ / قیمت: ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون

تویوتا اف جی کروز مدل ۲۰۱۱

کمپانی تویوتا تاکنون شاسی بلند‌های آفرودی متنوعی را روانه بازار کرده است که اف جی کروز از جمله آن‌ها است. کمپانی تویوتا این شاسی بلند را چندان زیبا طراحی نکرده است و به همین خاطر این اتومبیل در بازار اروپا با استقبال قابل توجهی مواجه نشده است. اما با این وجود خریداران آسیایی به این خودرو علاقه زیادی نشان داده‌اند. کمپانی تویوتا هم‌اکنون این شاسی بلند را تنها مخصوص بازار امارات به تولید می‌رساند. اگرچه اف جی کروز در زمینه آفرود خودرو بسیار توانمندی است،، اما کابین تنگ این خودرو باعث شده تا خانواده‌ها از خرید آن منصرف شوند.

علاوه بر این، مصرف سوخت این شاسی بلند نیز بسیار بالا است و در صورت خرید آن باید مبلغ چشم‌گیری را برای بنزین کنار بگذارید. این اتومبیل به آپشن‌های محدودی نیز مجهز شده است که سیستم صوتی JBL از جمله آن‌ها می‌باشد.

اف جی کروز به یک پیشرانه ۴ لیتری مجهز شده است که می‌تواند قدرت ۲۷۰ اسب بخار را به تولید برساند. مصرف سوخت این خودرو در هر صد کیلومتر برابر با ۱۲.۴ لیتر است و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن نیز به ترتیب معادل با ۴.۶ متر، ۱۹۴۸ کیلوگرم و ۷۹۰ لیتر است.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بیم و امید سهامداران بورس

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

عکس/استوری احساسی نانسی عجرم با پرچم لبنان

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

نظر سید احمد خمینی درباره سید محمد خاتمی

بهترین دلیل برای نوشیدن آب کافی در طول روز

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران

عکس/ استوری مدافع استقلال برای قلعه نویی

ادعای جدید چهره نزدیک به سعید جلیلی درباره فیلترینگ

پوتین: به آزمایش موشک‌های بالستیک مافوق صوت ادامه خواهیم داد

زاینده‌رود از امشب بازگشایی می شود

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟