تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰

خودروهایی که دیگر رنگ ایران را نخواهند دید +عکس

در صورت آزاد شدن واردات خودرو، دیگر شاهد حضور برخی از خودروهای وارداتی در بازار ایران نخواهیم بود. ما در این مطلب این خودروها را معرفی می‌کنیم.

خودروهایی که دیگر رنگ ایران را نخواهند دید

اقتصاد ۲۴- از سال ۱۳۹۷ که واردات خودرو به ایران ممنوع شد، صنعت خودروی جهان همواره به سوی تحولات گسترده در حال حرکت بوده است. در این مدت بزرگ‌ترین خودروسازان جهان روی به تولید اتومبیل‌های برقی آوردند و بیشتر سرمایه خود را به تولید و عرضه این اتومبیل‌ها اختصاص دادند. علاوه بر این زبان طراحی خودروسازانی مانند کیا و هیوندای نیز به طور کلی تغییر کرد. یکی از پیامد‌های این موج، خارج شدن مدل‌های قدیمی از خط تولید خودروسازان و جایگزینی مدل‌های جدید بود. در صورتی که ممنوعیت واردات خودرو رفع شود، این مدل‌ها شانس ورود به بازار ایران را نخواهند داشت. به همین خاطر اگر قصد خرید آن‌ها را دارید باید سریعا اقدام کنید.

۱. رنو تالیسمان مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۹۶۰ میلیون

رنو تالیسمان مدل ۲۰۱۸

رنو تالیسمان از زمان ورود به بازار ایران تاکنون به فروش خوبی دست پیدا کرده است که شاید بتوان دلیل اصلی این موضوع را ظاهر زیبا، کابین متفاوت و همچنین آپشن‌های متنوع این خودرو از جمله اتوپارک دانست. اما از طرفی این سدان میدسایز نسبت به اتومبیل‌های هم‌رده از جمله کیا اپتیما و هیوندای سوناتا سواری خشک‌تری دارد.

بر خلاف بازار ایران، رنو تالیسمان در بازار سایر کشور‌ها به دلیل عدم بهره‌مندی از پیشرانه هیبریدی و ضعف پیشرانه ۱.۶ لیتری مورد استقبال مناسبی قرار نگرفته و طرفداران رنو ترجیح می‌دهند به سراغ محصولات دیگری مانند مگان بروند که در مقایسه با تالیسمان چابک‌تر بود و در عین حال زیبایی ظاهری را حفظ کرده است. تالیسمان از اوایل سال آینده میلادی با خط تولید رنو وداع خواهد کرد و به نظر می‌رسد سایت رنو سامسونگ کره جنوبی که تالیسمان وارد شده به بازار ایران در آنجا به تولید رسیده بود نیز دیگر به تولید این خودرو ادامه ندهد. در صورتی که از پس هزینه بالای نگهداری پیشرانه و گیربکس تالیسمان بربیایید، این اتومبیل می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد.

این سدان ۵ نفره به یک پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو مجهز شده است که توانی برابر با ۱۹۰ اسب بخار را به تولید می‌رساند. تالیسمان به ازای هر صد کیلومتر ۵.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن به ترتیب برابر با ۴.۸ متر، ۱۴۴۴ کیلوگرم و ۵۱۵ لیتر است.

۲. میتسوبیشی لنسر مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون

میتسوبیشی لنسر مدل ۲۰۱۸

محصولات میتسوبیشی هم‌اکنون در کشور‌های اروپایی و آمریکایی با استقبال چندانی مواجه نمی‌شوند و شرکت میتسوبیشی در تلاش است تا بتواند با عرضه نسل جدید اوتلندر شرایط خود را در این بازار‌ها بهبود بخشد. لنسر که طی سال‌های گذشته از خط تولید میتسوبیشی خارج شد، همواره جزو خوش‌قیمت‌ترین سدان‌های وارد شده به بازار کشور بوده است. با این وجود، این اتومبیل در مقایسه با برخی اتومبیل‌های هم‌رده مانند کیا سراتو آپشنال و مزدا ۳ نیو به فروش کمتری در بازار کشور دست پیدا کرد.

با وجود این که قیمت این اتومبیل از مرز یک میلیارد تومان عبور کرده،، اما می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد. لنسر با متریال با کیفیتی ساخته شده و همچنین دوام فنی بالایی نیز نبست به رقبایش دارد. این اتومبیل به امکانات رفاهی و ایمنی نسبتا قبل قبولی مجهز شده است که برای نمونه‌ای از آن‌ها می‌توان به ۷ کیسه هوا، تهویه اتومات و صفحه نمایشگر ۷ اینچی اشاره کرد.

این سدان پنج نفره به یک پیشرانه ۱.۸ لیتری مجهز شده که می‌تواند قدرت ۱۴۰ اسب بخار را به تولید برساند. لنسر در هر صد کیلومتر ۶.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و طول، وزن و حجم صندوق عقب این سدان به ترتیب ۴.۵ متر، ۱۳۵۰ کیلوگرم و ۴۰۰ لیتر است.

۳. دی اس ۶ مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون

 دی اس ۶ مدل ۲۰۱۸

دی اس ۶ یک کراس اوور شهری است که ویژه بازار آسیا طراحی شده بود. این اتومبیل در سال ۲۰۲۰ از خط تولید شرکت دی اس خارج شد که دلیل اصلی این موضوع سرمایه‌گذاری شرکت دی اس روی خودرو‌های برقی مختص بازار اروپا بود. کیفیت ساخت بالا و امکانات رفاهی متنوع از جمله نقاط قوت دی اس ۶ است. اما از طرفی دیگر این کراس اوور شهری توانایی فنی قابل توجهی ندارد که همین مسئله باعث می‌شود خریداران به سراغ اتومبیل‌هایی همانند میتسوبیشی ASX یا هیوندای توسان بروند.

با این وجود سواری نرم این خودرو نسبت به رقبای گران‌تری مانند بی ام و X۱ یک امتیاز محسوب می‌شود. با توجه به این که دی اس ۶ به پیشرانه مشترک گروه پژو-سیتروئن مجهز شده است، برای تأمین قطعات آن به مشکلی بر نخواهید خورد.


بیشتر بخوانید: رنگ بدنه این خودرو با یک دکمه عوض می‌شود! +عکس


برای این اتومبیل یک پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو در نظر گرفته شده که توانی برابر با ۱۶۷ اسب بخار را به تولید می‌رساند. مصرف سوخت این خودرو در هر صد کیلومتر برابر با ۶.۷ لیتر است و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن به ترتیب ۴.۵ متر، ۱۵۲۵ کیلوگرم و ۵۰۰ لیتر است.

۴. لکسوس GS۲۵۰ مدل ۲۰۱۴ / قیمت: ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون

لکسوس GS۲۵۰ مدل ۲۰۱۴

محصولات سری GS لکسوس در رده سدان‌های لوکس این کمپانی قرار می‌گیرد که تاریخچه آن به سال ۱۹۹۱ باز می‌گردد و تا به امروز بیش از سه نسل آن به بازار جهانی عرضه شده است. لکسوس GS۲۵۰ یک سدان سایز متوسط است که در سال ۲۰۱۳ با پیشرانه‌های مختلفی روانه بازار شد. با توجه به این که لکسوس تاکنون از نسل جدید این خودرو رونمایی نکرده است می‌توان گفت دیگر شاهد ورود آن به بازار نخواهیم بود.

اگر به دنبال خرید یک سدان اسپرت هستید این اتومبیل می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. نسخه‌های محدودی از GS در بازار ایران به کیت اف اسپرت مجهز هستند که از نسخه عادی ۳۰۰ میلیون تومان گران‌تر هستند. این در صورتی است که برای هر دو نسخه پیشرانه‌ی یکسانی در نظر گرفته شده و تنها از نظر ظاهری با هم تفاوت دارند.

این اتومبیل از یک پیشرانه ۲.۵ لیتری بهره می‌برد که توانی برابر با ۲۰۹ اسب بخار را به تولید می‌رساند. شتاب صفر تا صد این خودرو در ۸.۶ ثانیه رقم می‌خورد و به ازای هر صد کیلومتر ۸.۹ لیتر سوخت مصرف می‌کند. طول، وزن و حجم صندوق عقب این سدان ۵ نفره به ترتیب برابر با ۴.۸ متر، ۱۶۴۰ کیلوگرم و ۴۸۲ لیتر است.

۵. رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون

رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸

شرکت رنو قصد دارد در سال ۲۰۲۳ تولید رقیب اصلی هیوندای سانتافه را متوقف کند. واقعیت امر این است که کولیوس در برابر نسل جدید سانتافه و فولکس واگن تیگو‌آن حرف چندانی برای گفتن ندارد و همان کراس اوور قدیمی رنو است. یکی از نقاط ضعف این اتومبیل قیمت بالای آن در مقایسه با رقبایی مانند میتسوبیشی اوتلندر و هیوندای سانتافه است. اگر قصد خرید این خودرو را دارید باید ۴۰۰ میلیون تومان بیشتر هزینه کنید و علاوه بر این برای تأمین لوازم یدکی این کراس اوور نیز به مشکل برخواهید خورد.

اگر به دنبال خرید یک سدان اسپرت هستید این اتومبیل می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. نسخه‌های محدودی از GS در بازار ایران به کیت اف اسپرت مجهز هستند که از نسخه عادی ۳۰۰ میلیون تومان گران‌تر هستند. این در صورتی است که برای هر دو نسخه پیشرانه‌ی یکسانی در نظر گرفته شده و تنها از نظر ظاهری با هم تفاوت دارند.

این اتومبیل از یک پیشرانه ۲.۵ لیتری بهره می‌برد که توانی برابر با ۲۰۹ اسب بخار را به تولید می‌رساند. شتاب صفر تا صد این خودرو در ۸.۶ ثانیه رقم می‌خورد و به ازای هر صد کیلومتر ۸.۹ لیتر سوخت مصرف می‌کند. طول، وزن و حجم صندوق عقب این سدان ۵ نفره به ترتیب برابر با ۴.۸ متر، ۱۶۴۰ کیلوگرم و ۴۸۲ لیتر است.

۵. رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون

رنو کولیوس مدل ۲۰۱۸

فولکس واگن بیتل در سه نسل و تا سال ۲۰۱۹ به بازار جهانی عرضه شد و پس از آن دیگر شاهد تولید این خودرو نبودیم. اگرچه ممکن است در آینده کمپانی فولکس واگن مجددا این اتومبیل را،، اما این بار با پیشرانه برقی به خط تولید خود بازگرداند. بیتل‌های وارد شده به بازار ایران از پیشرانه قدرتمندی بهره می‌برند که این اتومبیل را به یک خودرو تند و تیز تبدیل کرده است.

علاوه بر این واردکننده، جعبه دنده اتوماتیک را انتخاب کرد تا بیتل در کامل‌ترین حالت ممکن روانه بازار شود و نهایتا کیت بدنه ABT که روی تمام نسخه‌های وارد شده به بازار کشور نصب شد و حس و حال اسپرت آن را بالا برد. از آن‌جایی که پلتفرم بیتل و گلف شبیه به یکدیگر است، سیستم حرفه‌ای قفل الکترونیکی دیفرانسیل یا EDL در این کوپه فانتزی نیز وجود دارد.

این اتومبیل ۵ نفره به یک پیشرانه ۲ لیتری توربو مجهز شده است که توانی برابر با ۲۰۰ اسب بخار را به تولید می‌رساند. نهایت سرعت این اتومبیل برابر با ۲۳۰ کیلومتر است و می‌تواند در ۶ ثانیه از سرعت صفر به صد کیلومتر بر ساعت برسد. طول این اتومبیل برابر با ۴.۲ متر، وزن آن برابر با ۱۳۸۰ کیلوگرم و حجم صندوق عقب آن نیز برابر با ۴۳۶ لیتر است.

۷. دی اس ۳ مدل ۲۰۱۸ / قیمت: ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون

دی اس ۳ مدل ۲۰۱۸

هاچ بک‌های مینی اروپایی در بازار ایران معمولا با استقبال قابل توجهی مواجه نمی‌شوند و دی اس ۳ نیز از جمله این خودرو‌ها است که در سال ۲۰۱۹ از خط تولید شرکت دی اس خارج شد. این اتومبیل برای علاقه‌مندان به نوستالژی صنعت خودرو فرانسه می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

کابین این اتومبیل بسیار ساده و شبیه به پژو ۲۰۶ طراحی شده است. این هاچ بک به یک پیشرانه ۱.۲ لیتری توربو مجهز شده است که باعث شده به خودرویی تند و تیز تبدیل شود. حداکثر توان این پیشرانه برابر با ۱۰۹ اسب بخار است. این هاچ بک به ازای هر صد کیلومتر ۴.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن به ترتیب برابر با ۳.۹ متر، ۱۰۹۰ کیلوگرم و ۲۸۵ لیتر است.

۸. تویوتا اف جی کروز مدل ۲۰۱۱ / قیمت: ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون

تویوتا اف جی کروز مدل ۲۰۱۱

کمپانی تویوتا تاکنون شاسی بلند‌های آفرودی متنوعی را روانه بازار کرده است که اف جی کروز از جمله آن‌ها است. کمپانی تویوتا این شاسی بلند را چندان زیبا طراحی نکرده است و به همین خاطر این اتومبیل در بازار اروپا با استقبال قابل توجهی مواجه نشده است. اما با این وجود خریداران آسیایی به این خودرو علاقه زیادی نشان داده‌اند. کمپانی تویوتا هم‌اکنون این شاسی بلند را تنها مخصوص بازار امارات به تولید می‌رساند. اگرچه اف جی کروز در زمینه آفرود خودرو بسیار توانمندی است،، اما کابین تنگ این خودرو باعث شده تا خانواده‌ها از خرید آن منصرف شوند.

علاوه بر این، مصرف سوخت این شاسی بلند نیز بسیار بالا است و در صورت خرید آن باید مبلغ چشم‌گیری را برای بنزین کنار بگذارید. این اتومبیل به آپشن‌های محدودی نیز مجهز شده است که سیستم صوتی JBL از جمله آن‌ها می‌باشد.

اف جی کروز به یک پیشرانه ۴ لیتری مجهز شده است که می‌تواند قدرت ۲۷۰ اسب بخار را به تولید برساند. مصرف سوخت این خودرو در هر صد کیلومتر برابر با ۱۲.۴ لیتر است و طول، وزن و حجم صندوق عقب آن نیز به ترتیب معادل با ۴.۶ متر، ۱۹۴۸ کیلوگرم و ۷۹۰ لیتر است.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ شلیک توپ جنگی پس از سوگند

عکس/ تصویر آسوشیتدپرس از لحظه سوگند ترامپ

بایدن اعضای خانواده خود را عفو کرد

مدارس سنندج فردا سه‌شنبه تعطیل است

فیلم/ ترامپ سوگند یاد کرد

ترامپ: عصر طلایی آمریکا اکنون شروع می‌شود

عکس/ پوستر کاخ سفید به مناسبت ریاست جمهوری مجدد ترامپ

هلدینگ تمام قد پشت موسیمانه

فیلم/ ورود فرزندان ترامپ به مراسم تحلیف

فیلم/ لحظه ورود ایلان ماسک به مراسم تحلیف دونالد ترامپ

عکس/ پوشش مافیایی ملانیا ترامپ در مراسم تحلیف

فیلم/ لحظه ورود ترامپ به مراسم تحلیف

واکنش حزب‌الله به برقراری آتش‌بس در غزه

مدارس و دانشگاه‌های استان اردبیل فردا تعطیل شد

ترامپ در روز اول ۱۱ فرمان مهاجرتی امضا می‌کند

جلسه فوری هیئت مدیره استقلال با موسیمانه

بهترین قرص کلاژن برای مفاصل: معرفی برترین برندها و ترکیبات موثر

آخرین پیام هریس و بایدن خطاب به مردم آمریکا

پیام تبریک پوتین به ترامپ

از بهبود ارائه خدمات تا مدیریت پورتفو؛ بیمه معلم در مسیر رشد پایدار

رویترز: ترامپ مجازات اعدام را بازمی‌گرداند

فیلم/ استقبال بایدن از ترامپ در کاخ سفید

فیلم/ اوباما بدون همسرش به مراسم تحلیف آمد

عکس/ آخرین سلفی بایدن و همسرش در کاخ سفید

بایدن برای چه کسانی فرمان عفو صادر کرد؟

استعفای دسته‌جمعی دیپلمات‌های آمریکایی پیش از ورود ترامپ به کاخ سفید

فیلم/ آخرین تصاویر رسمی از جو و جیل بایدن به عنوان رییس جمهور و بانوی اول ایالات متحده امریکا

انتقاد موسیمانه از بازیکنان استقلال

فیلم/ آغاز مقدمه مراسم تحلیف دونالد ترامپ

ترامپ می‌خواهد ساکنان غزه را موقتاً به اندونزی منتقل کند

عکس/ نیکی کریمی در پشت صحنه سریال سرزمین مادری

همسر هدی صابر، روزنامه‌نگار درگذشت

رونمایی از خرید تازه استقلال + عکس

عکس/ رضا ارحام صدر و محمدرضا شجریان

فیلم/ ۵ رویداد بامزه در مراسم سوگند رئیس جمهور‌های آمریکا

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲ بهمن ۱۴۰۳/ سرنوشت دلار پس از تحلیف

عموی تتلو: وکیل خبر صدور حکم اعدام را تایید کرد

گلایه زائران ایرانی از هزینه میلیونی سفر حج

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳

فیلم/ پاسخ جالب یک روانشناس زن به سوال کامران نجف‌زاده: دیت اول را چه کسی باید حساب کند؟

پزشکیان: آماده گفت‌وگو با آمریکا هستیم

ازسرگیری فعالیت کنسولگری ترکیه در حلب سوریه

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲ بهمن ۱۴۰۳/ افزایش قیمت طلا با سیگنال سیاسی

انتقاد مقام طالبان به تعطیلی مدارس دخترانه

جزئیات بازداشت اعضای یک شبکه تندرو تکفیری در کرمانشاه

سرطان پانکراس یا سرطان لوزالمعده چه علائمی دارد؟

داشتن پوست شفاف و سلامت مفاصل با این مواد خوراکی

عکس/ حال و هوای خیابان بوعلی همدان ۵۷ سال پیش

عکس/ تیپ خاص هوشمند عقیلی و حسن شماعی زاده ۵۰ سال پیش

ترس از پرواز یا ایروفوبیا چیست؟