تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸

کاخ سفید سپاه را «سازمان تروریستی» اعلام کرد

کاخ سفید رسماً سپاه پاسداران را «سازمان تروریستی» اعلام کرد
1E8BD5C9-CEA2-414D-A01A-C1B9CFEAF0F0
اقتصاد۲۴- دفتر رسانه‌ای کاخ سفید روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای از زبان دونالد ترامپ اعلام کرد که دولت آمریکا قصد دارد از این پس سپاه پاسداران ایران را در فهرست گروههای تروریستی خود قرار دهد.

در این بیانیه آمده است: «امروز من [دونالد ترامپ] برنامه دولت خودم را برای افزودن نام سپاه پاسداران ایران شامل نیروی قدس آن را در فهرست گروههای تروریستی خارجی اعلام می‌کنم. این اقدام بی‌سابقه که از طرف وزارت امور خارجه پیگیری خواهد شد، مؤید این واقعیت است که نه‌تنها دولت ایران یک دولت حامی تروریسم است، بلکه سپاه پاسداران ایران نیز در زمینه تأمین مالی تروریسم و ترویج آن فعالیت می‌کند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در این بیانیه همچنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را بازوی اصلی دولت ایران در آنچه «هدایت و اجرای کمپین تروریسم جهانی» خوانده، عنوان کرده است. وی خاطرنشان ساخته که آمریکا به اعمال فشار حداکثری بر ایران ادامه خواهد داد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار