تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

اعتراض رسمی پرسپولیس نسبت به اقدام عربستانی‌ها

مدیر عامل پرسپولیس در جلسه‌ای با نماینده کنفدراسیون، مراتب اعتراض جدی خود به اقدام عربستانی‌ها در بلیت فروشی مسابقه را اعلام کرد.
پرسپولیس
اقتصاد۲۴ –  نابر اعلام پندار خمارلو، در نشست امروز مدیران برای بازی پیس رو مقرر و مصوب شده بود که بلیت فروشی مسابقه پرسپولیس و الاهلی عربستان از عصر امروز یک شنبه آغاز شود.

مسئولان پرسپولیس در نوبت عصر برای راستی آزمایی و بررسی شرایط تهیه بلیت توسط ایرانی‌ها به محل اعلام شده مراجعه کرده و مشاهده کردند با وجود اعلام قبلی از فروش بلیت خبری نیست. بر این اساس مراتب به سرعت به اطلاع نماینده کنفدراسیون رسید که در پی آن مدیرعامل سرخپوشان، مراتب اعتراض باشگاه پرسپولیس را مستقیم به ناظر مسابقه اعلام کرد.

باشگاه پرسپولیس همچنین اقدام مکاتبه رسمی نموده و اعتراض خود را از طریق ناظر تقدیم کنفدراسیون فوتبال آسیا نمود.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار