تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

واکنش آذری‌جهرمی به قهرمانی استقلال +عکس

آذری جهرمی وزیر دولت روحانی به قهرمانی استقلال واکنش نشان داده است.

واکنش آذری‌جهرمی به قهرمانی استقلال

اقتصاد۲۴- استقلال قهرمان لیگ برتر شد تا هواداران این تیم بامداد متفاوتی را تجربه کنند. شاگردان فرهاد مجیدی اختلاف را با رقیب دیرینه به ۹ امتیاز رساندند و در فاصله ۳ هفته مانده به پایان، به لطف گل زده در خانه رقیب، جام را به دست آوردند.

به گزارش فرارو، واکنش‌ها نسبت به قهرمانی استقلال در فضای مجازی و حقیقی زیاد بوده است، ولی شاید بسیاری از استقلالی‌ها منتظر این لحظه بودند تا «حال» محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی که پرسپولیسی دوآتشه است و همواره برای استقلالی‌ها کری‌خوانی می‌کرد را بپرسند. این اتفاق دیشب رخ داد و با قهرمانی استقلال با واکنش آذری‌جهرمی همراه داشت. کاربری در توییتر، بعد از قهرمانی استقلال با تگ کردن آذری‌جهرمی پرسیده «در چه حالی لنگی؟». آذری جهرمی هم پاسخ داده است: «فکر کن در یک بازی ۵ بر صفر جلو باشی، بعد نتیجه بشود ۵ بریک. حس ما پرسپولیسی‌ها اینطوری است». آذری‌جهرمی البته در انتها قهرمانی استقلال را تبریک گفته و نوشته: «مبارکتان باشد».


بیشتر بخوانید: عکس/ طعنه جدید آذری جهرمی به یک هوادار استقلال


اشاره به ۵ بر یک که آذری‌جهرمی آن را در توییتر مطرح کرده به ۵ قهرمانی متوالی پرسپولیس برمی‌گردد که در فصول اخیر به دست آمد. او با اشاره همین مورد همچنان به کری‌خوانی‌هایش برای استقلالی‌ها ادامه داده است.

واکنش آذری‌جهرمی به قهرمانی استقلال

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار