اقتصاد۲۴- ممکن است برخی تغییرات در سبک زندگی مانند تغذیه سالم، ورزش منظم و ترک سیگار بتواند به کاهش آن کمک کند، اما برخی از افراد نیاز به مصرف دارو نیز دارند.
استرس فشار خون شما را بالا می برد و اگر استرس دارید، اولین قدم برای احساس بهتر داشتن این است که علت اضطراب خود را شناسایی کنید و در صورت امکان خودتان را از محیطی که باعث استرس می شود دور کنید. زمانی که استرس دارید یا در موقعیتهای استرسزا هستید، بدن شما هورمونهایی مانند آدرنالین تولید میکند و این هورمونها به طور موقت فشار خون شما را با انقباض رگهای خونی افزایش میدهند و گردش خون در بدن را سختتر میکنند. مقابله با استرس سخت است و یک راه آسان برای انجام این کار، نفس عمیق کشیدن است.
زمانی که سعی میکنید وضعیت خود را به صورت روزانه مدیریت کنید، باید از یک رژیم غذایی کمچرب که حاوی مقدار زیادی فیبر و مقدار زیادی میوه و سبزیجات است، استفاده کنید و هدفتان خوردن پنج وعده در روز باشد. از انجایی که یکی از دلایل شناخته شده فشار خون بالا نمک است، مطمئن شوید که مصرف روزانه نمکتان کمتر از شش گرم در روز باشد که تقریباً به اندازه یک قاشق چایخوری است.
بیشتر بخوانید: بهترین نوشیدنیها برای درمان سنگ کلیه
نوشیدن بیش از حد الکل می تواند فشار خون شما را به مرور زمان افزایش دهد. به مردان و زنان توصیه نمی شود بیش از ۱۴ واحد در هفته بنوشند. ورزش منظم می تواند فشار خون را کاهش دهد و برای قلب و عروق خونی شما عالی است. ورزش منظم، یعنی ۳۰ دقیقه ورزش در روز. نوشیدن بیش از چهار فنجان قهوه در روز می تواند باعث افزایش فشار خون شود.
اگر سیگاری هستید، برای کاهش فشار خون باید آن را ترک کنید. سیگار مستقیماً باعث فشار خون بالا نمیشود، اما اگر فشار خون شما بالا باشد، سیگار کشیدن رگهای خونیتان را خیلی سریعتر باریک میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی را در آینده در صورت افزایش چشمگیر افزایش میدهد.