تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

یک میلیون نفر به دلیل پرداخت خسارات تصادف دچار فقر مطلق شدند

رئیس هیئت مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه ها گفت: در سال ۹۷ بر اثر تصادفات رانندگی ۱۶ هزار نفر کشته، ۳۵۰ هزار نفر معلول و یک میلیون نفر به دلیل پرداخت خسارات دچار فقر شدید شدند.
عزم ملی
اقتصاد۲۴ –   محمد بخارایی در مراسم گرامیداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل، با بیان اینکه ایمنی راه‌ها نیازمند عزم ملی است، گفت: این موضوع فلسفه نامگذاری ۷ اردیبهشت به عنوان روز ملی ایمنی حمل و نقل است.

وی ادامه داد: تعیین یک روز برای عطف توجه مردم و دست اندرکاران حمل و نقل برای بازشناسی اشتباهات منجر به فاجعه سوانح جاده‌ای و همچنین دست یابی به راهکار ملی برای کاهش سوانح جاده‌ای است.

رئیس هیئت مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها با تاکید بر اینکه ایمنی حق ملی هر شهروندی است و همه انسان‌ها و کودکان حق دارند در ترددهای جاده‌ای سالم بمانند، گفت: سال گذشته ۱۶ هزار کشته و ۳۵۰ هزار مجروح، معلول و از کار افتاده دائمی داشتیم ضمن اینکه یک میلیون نفر به دلیل پرداخت خسارات سوانح جاده‌ای دچار فقر شدید شده اند.

بخارایی تاکید کرد: بنابراین باید در روز ملی ایمنی حمل و نقل از ارزشهای حمل و نقل برای توسعه نام برد نه اینکه حمل و نقل را عاملی برای کشته شدن دانست چرا که حمل و نقل برای توسعه یافتگی است.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار