تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷

برخورد جدی با فروشندگان بدون مجوز پوشاک

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: با هماهنگی دستگاه‌های مختلف از ابتدای دی ماه امسال با تمام فروشندگان برندهای بدون مجوز رسمی پوشاک برخورد قاطع و جدی می‌شود.
اقتصاد24 - سردار علی مویدی بیان داشت: هرمزگان بدلیل موقعیت جغرافیایی و بالا بودن حجم مبادلات تجاری در خط مقدم قاچاق سوخت، کالا و ارز در کشور قرار دارد و روزانه بین ۲ تا ۳ میلیون لیتر سوخت از این استان قاچاق می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۷ میلیون لیتر انواع سوخت خارج از شبکه در هرمزگان کشف و ضبط شده است، تصریح کرد: این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۴ برابر رشد داشته است.

مویدی با اشاره به اینکه بیشترین سوخت قاچاق و کشفیات آن در شهرستان‌های بندرخمیر، بندرعباس، میناب، سیریک و حوزه دریای عمان بوده است، خاطرنشان کرد: یکسان نبودن قیمت سوخت در کشورهای همسایه از دلایل افزایش قاچاق سوخت در کشور است.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دولت الکترونیک و استفاده از سامانه‌های متمرکز بین دستگاهی می‌تواند قاچاق سوخت و کالا را کاهش و متوقف کند، اضافه کرد: در نشست مدیران استانی با معاون اول رئیس جمهور در هرمزگان راه کارهای مناسب برای جلوگیری از قاچاق و کاهش خروج سرمایه مردم ارائه و اعلام شد.

مویدی بیان کرد: بخشی از قاچاق سوخت و کالا در این استان سازمان یافته و بخشی نیز متفرقه و پراکنده است که مسئولان مربوطه در هرمزگان برخورد جدی با عاملان و باندهای قاچاق دارند.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: با هماهنگی دستگاه‌های مختلف از ابتدای دی ماه امسال با تمام فروشندگان برندهای بدون مجوز رسمی پوشاک برخورد قاطع و جدی می‌شود.

وی در پایان عنوان کرد: پیش از این به قاچاقچیان برندهای فاقد اعتبار هشدار و تذکر داده شده و برای ادای توضیحات به محل احضار شده اند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار