تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

تاکید جان بولتون بر ادامه فشار حداکثری بر ایران

مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد: واشنگتن به اعمال فشار حداکثری بر ایران تا زمان بازگشت این کشور به میز مذاکره ادامه خواهد داد.
جان بولتون
اقتصاد۲۴ – جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا که مواضعی به شدت ضد ایرانی دارد و از او به عنوان یک جنگ‌طلب آمریکایی یاد می‌شود در صفحه توییتر خود نوشت: آمریکا به فشار حداکثری بر ایران تا زمانی که سران این کشور تصمیم به تغییر رفتار غیرسازنده خود در منطقه بگیرند، به حقوق مردم ایران احترام بگذارند و به میز مذاکره بازگردند ادامه خواهد داد.

جان بولتون در حالی از بازگشت ایران به میز مذاکره حرف می‌زند که مقامات کشورمان بارها تاکید کردند: این واشنگتن بود که میز مذاکره را ترک کرد و تعهدات خود در توافق هسته‌ای را زیرپا گذاشت.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پیش از این گفته است که ایران هرگز میز مذاکره را ترک نکرده و برای این کار آمادگی دارد به شرط آنکه طرف مذاکره‌کننده‌اش قابل اعتماد و متعهد باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار