تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

آمریکا رزم‌ناو «آرلینگتون» را به خلیج فارس فرستاد

وزارت دفاع آمریکا یک فروند رزم‌ناو حامل سامانه موشکی پاتریوت را برای پیوستن به ناو گروه «لینکلن» راهی خاورمیانه کرد.
خلیج فارس
اقتصاد24 - آمریکا از اعزام رزم ناو «آرلینگتون» به خلیج فارس برای پیوستن به ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» خبر داد.

این رزم ناو علاوه بر یک سامانه پاتریوت، حامل هواپیما و خودروهای آبی- خاکی نیز هست.

همزمان، رسانه‌ها از فرود بمب‌افکن‌های بی -۵۲ آمریکا در پایگاه هوایی این کشور در قطر خبر می‌دهند.

این در حالی است که روز چهارشنبه، پنتاگون اعلام کرد که به دنبال درگیری با ایران نیست حال آنکه مهیای دفاع از نیروها و منافع آمریکا در سطح منطقه است.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا نیز روز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که ایران در هفته‌های اخیر برخی اقدامات و اظهارات تهدید آمیز را دنبال کرده است.

وی در این باره مدعی شد: پاسخ آمریکا به این گونه اقدامات مشخص است، هرچند به دنبال جنگ نیستیم.

وزیر خارجه آمریکا در پایان بیانیه خود به اظهارات اخیر ترامپ درباره آرزوی گفتگو با رهبران ایران به منظور کار بر روی یک توافق مهم‌تر نیز اشاره و این پیشنهاد را جدی خواند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار