تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۳ آذر ۱۳۹۷

پاسخ واعظی به کنایه رئیسی

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: انتخابات ۲۹ اردیبهشت ۹۶ تمام شد، الان همه در هرجایی که هستند باید با هم در مقابل دشمن مشترک یعنی آمریکا همفکری و همکاری کنند تا بتوانیم از وضعیت موجود عبور کنیم.
اقتصاد24 - محمود واعظی درباره کنایه‌ی سید ابراهیم رییسی به دولت مبنی بر اینکه «خدا رحم کرد رییس‌جمهور نشدم» گفت: شنیدم که این سخنان در دانشگاه مطرح شد. بالاخره این مطالب را اگر بخواهیم پاسخ بدهیم، مقدمه و موخره ای دارد اما اعتقاد ما بر آن است که انتخابات در ۲۹ اریبهشت سال ۹۶ تمام شد و الان وقت این حرف‌ها نیست.

وی با بیان اینکه نمی توانیم برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری، از امروز خود را سرگرم این مسائل کنیم، افزود: الان همه در هرجایی که هستند باید با هم در مقابل دشمن مشترک یعنی آمریکا همفکری و همکاری کنند تا بتوانیم از وضعیت موجود عبور کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور درباره صحت مهره چینی تیم احمدی‌نژاد در وزارت‌خانه‌ها اظهار کرد: اصلا این حرف‌ها نیست. یح مسئول برای نظام و کشورش کار می کند. حالا اگر او زمان آقای احمدی‌نژاد مسئولیت داشت، معنی اش این نیست که آن تفکر را قبول دارد.

وی افزود: مگر دکتر صالحی که رئیس سازمان انرژی اتمی است، در آن دولت دهم وزیر خارجه‌ نبود؟ ما در دولت با افتخار از او دعوت کردیم، تا امروز از وجودش بهره بردیم و بسیار هم راضی هستیم. شهادت می دهم در این پنج سال و نیم تاکنون هیچ حرکتی که مشابه تفکر دولت قبل باشد، وجود نداشته است.

واعظی یادآور شد: همین الان در وزارت خارجه تعدادی از سفرا که پیش از دولت یازدهم سفیر بودند، در همین سمت قرار دارند، ملاک ما این نیست که چه مسئولی در چه دولتی کار کرده است. ما می‌گوییم اگر مسؤولی برای کشور خدمت و دلسوزی کند و به نظام علاقه‌مند است در هر دولتی که کار کرده، اگر با دولتی که می‌آید همراهی و همسویی دارد، باید از او استفاده کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور تأکید کرد: اینها مدیران ما هستند. می‌دانید چقدر برای یک مدیر هزینه شده تا به اینجا رسیده است؟ ما که نمی‌توانیم از مدیران کشور مثل دستمال کاغذی استفاده کنیم و آنها را حذف کنیم.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار