تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

واکنش برانکو به اظهارات مجیدی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به اظهارات فرهاد مجیدی واکنش نشان داد.
برانکو
اقتصاد24 - صبح امروز (یک‌شنبه‌) فرهاد مجیدی با انتشار پست‌هایی در صفحه اینستاگرام خود قهرمانی پرسپولیس را منوط به حمایت وزیر ورزش و جوانان دانست. او البته در پست دیگری پیکان اتهامش را به سمت معاون وزیر امور خارجه گرفت. او دیشب نیز قهرمان نشدن استقلال را به خاطر "کثیف بودن فوتبال ایران" قلمداد کرد.

در همین رابطه برانکو ایوانکوویچ در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اظهارات فرهاد مجیدی، اظهار کرد: به او و بقیه بگویید بازی ما مقابل ماشین سازی تبریز در تهران را ببینند که چطور داور به غیر از پنالتی که برایمان گرفت، دو پنالتی دیگر را بر روی بودیمیر برایمان نگرفت. چه کسی برای قهرمان شدن به ما کمک کرده است؟

وی افزود: اگر ما قهرمان می‌شویم به خاطر این است که امسال در هیچ داربی‌ای بازنده نبودیم. استقلال را بردیم و یک بار هم مقابلش به تساوی رسیدیم و در هر دو بازی از آنها بهتر بودیم. مقابل سپاهان هم مساوی کردیم. مقابل پدیده هم در دو بازی برنده شدیم. مقابل تراکتورسازی هم دو تساوی به دست آوردیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار