تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

رد ادعاهای ضد ایرانی آمریکا توسط نماینده دموکرات

نماینده دموکرات آمریکایی در مصاحبه با واشنگتن پست ادعاهای دولت ترامپ علیه ایران را رد کرده و گفت اطلاعات محرمانه‌ای که وی مشاهده کرده است، نشانی از وجود تهدید علیه منافع آمریکا ندارد.
روبن گالگو، نماینده دموکرات آمریکایی
اقتصاد24 - روبن گالگو، نماینده دموکرات آمریکایی در مصاحبه با واشنگتن پست ادعاهای دولت ترامپ علیه ایران را رد کرده و گفت اطلاعات محرمانه‌ای که وی مشاهده کرده است، نشانی از وجود تهدید علیه منافع آمریکا ندارد.

گالگو با بیان اینکه روز جمعه اطلاعات طبقه بندی شده‌ای را دریافت کرده است، افزود: «چیزی که من دیدم مملو از سوءتعبیر بود. این اطلاعات تهدیدی علیه موجودیت ما را نشان نمی‌دهد. حتی چیزی که نشان می‌دهد، بیانگر تهدید علیه منافع آمریکا نیست.»

این عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت که اطلاعات محرمانه به نحوی دستکاری شده تا در تهدید ایران علیه ایالات متحده و متحدانش اغراق شود. او از قانونگذاران و کاخ سفید خواست تا در رابطه با این اطلاعات با خویشتنداری عمل کنند.

گالگو همچنین اعلام کرد: «جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا و تام کاتن سناتور جمهوریخواه ایالت آرکانزاس دو عامل اصلی ایجاد برداشت غلط از این اطلاعات محرمانه هستند. هر دو نفر در رسانه‌ها و همچنین در جلساتی که پشت درهای بسته برگزار شده، خواستار تندروی در مقابل ایران شده اند.»

گالگو روز شنبه در توئیتی با رد ادعاهای کاتن نوشت: «من همان اطلاعاتی را دریافت می‌کنم که کاتن دریافت می‌کند. او به شدت درباره اوضاع اغراق می‌کند تا ما را برای جنگ تحریک کند. فریب آن را نخورید.»
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار