علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی میگوید دولت در موضوع برجام عقب نشینی نکرده است.
اقتصاد24 - در نوبت دوم از جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، نماینده زابل از سیاست های دولت در برجام انتقاد کرد.حبیب الله دهمرده نماینده مردم زابل که تریبونش برای تذکر دادن باز شده بود خطاب به علی مطهری که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، گفت: ثابت شده ما هر جا جلو رفتیم دشمن عقب نشینی کرده است. جنگ را مستکبر جانی شروع کرده و زیر برجام زده است، پس چرا مسئولان و دولت از این فرصت استفاده درست و منطقی نمیکنند؟
نماینده زابل تاکید کرد: این حق طبیعی ملت است و ما باید عکس العمل منطقی نشان دهیم چرا در این باره عقب نشینی و تأخیر میشود این سوال برانگیز است و ما هم پاسخی برای مردم نداریم.ما نباید مردم را ناامید کنیم. ما ۱۵ کشور همسایه داریم که میتوانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
دهمرده در تذکری دیگر با بیان اینکه معیشت مردم به شدت دچار اشکال شده است، اظهار کرد: قرار بود جلسه غیرعلنی با مسئولان داشته باشیم، چند بار هم رؤسا این قول را دادند ولی غفلت میشود، ۱۴ میلیارد دلار برای ارزاق و معیشت مردم در نظر گرفته شده است سرانجامش چه شد؟ ما مورد اعتراض مردم هستیم و مردم هم حق دارند.
علی مطهری در پاسخ به تذکر این نماینده مجلس تاکید کرد:دولت در موضوع برجام حالت تهاجمی دارد و عقب نشینی نکرده است.
گلایه آقای نماینده از وزیر اقتصاد!
در ادامه جلسه علنی امروز حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس در تذکری، اظهار داشت: 16 اردیبهشت جلسهای با حضور برخی از اعضای دولت و نمایندگان درباره بنزین برگزار شد که در آن تذکری در زمینه نحوه توزیع 14 میلیارد دلار در نظر گرفته شده برای تامین کالاهای اساسی داده شد تا مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
این عضو فراکسیون ولایی با اشاره به اینکه 22 اردیبهشت ماه موضوع 14 میلیارد دلار در نظر گرفته شده برای کالای اساسی در کمیسیون برنامه و بودجه مورد بحث قرار گرفت، افزود: متاسفانه وزیر اقتصاد در نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حاضر نشد و جلسه به نتیجه نرسید. چه موضوعی مهمتر از معیشت مردم مطرح است و چرا وزیر مستقیم اقتصاد در جلسات حضور پیدا نمیکند.
علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر، گفت: در صورت ادامه یافتن عدم حضور وزیر اقتصاد در جلسات، او قصور کرده است. ما منتظر گزارش نهایی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در اینباره هستیم چرا که نحوه توزیع 14 میلیارد دلار در نظر گرفته شده برای تامین کالای اساسی موضوع بسیار مهمی است. باید تکلیف بحث کوپنی شدن یا کالابرگ الکترونیکی مشخص شود که به نظر من تاخیر شده است.