تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

اتهام‌زنی پمپئو علیه ایران درباره نفتکش‌های اماراتی

مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که «به احتمال زیاد» ایران در پشت «عملیات خرابکارانه‌ای» قرار دارد که در خلیج فارس روی داده است.
پمپئو
اقتصاد۲۴- منظور وزیر خارجه آمریکا از عملیات خرابکارانه، انفجارهایی است که ۱۰ روز پیش (۱۲ مه) در نزدیکی بندر فجیره در آبهای امارات متحده عربی روی داد و باعث شد که چهار کشتی باری آسیب ببینند. در میان این چهار کشتی، دو تانکر متعلق به عربستان سعودی نیز دیده می‌شدند.

پمپئو در جریان گفتگو با خبرنگار شبکۀ رادیویی Salem آمریکا گفت: «با توجه به تمام اختلافات منطقه‌ای در یک دهۀ گذشته همچنین شیوۀ این حمله، به نظر می‌رسد که به احتمال زیاد ایران در پشت این حادثه قرار دارد.»
او با تاکید بر اینکه دولت آمریکا هنوز به نتیجۀ قطعی در این باره نرسیده، افزود: «ما همچنان به تجزیه و تحلیل این حادثه ادامه می‌دهیم.»

این اولین بار است که یک مقام آمریکایی بطور آشکار ایران را مسئول این حادثه اعلام می‌کند؛ ایران پیش‌تر این حادثه را محکوم کرده بود.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار