اقتصاد۲۴-به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه فناوری های نوین؛هلدینگ فنآوری و نوآوری بانک صادرات ایران (صاد) و صندوق توسعه فناوری های نوین در سومین روز از نمایشگاه صنعت مالی تفاهم نامه همکاری های دوجانبه در زمینه ارائه API و سرویس های مورد نیاز صندوق در راستای راه اندازی اپلیکیشن ها و پلتفرم های مالی مبتنی بر بانکداری نوین (نئوبانک) منعقد کردند.
این تفاهم نامه که بین محمد رضوان مدنی؛ رئیس هیات مدیره هلدینگ صاد و سید روح الله میرامینی؛ مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین به امضا رسید اهدافی همچون ارائه انواع خدمات مالی، عمومی و رفاهی به صورت آنلاين و يکپارچه سازی کلیه خدمات مورد نیاز اصناف مختلف در کشور را در قالب نئوبانک های تخصصی و کارتهای صنفی را در خود جای داده است.
دستیابی به رضایتمندی صنوف؛ هدف نخست تفاهم نامه مشترک
رئیس هیات مدیره هلدینگ صاد در مراسم انعقاد این تفاهم نامه با تاکید بر ضرورت توجه به حوزه نئوبانک در دنیا گفت: در سال های اخیر صنعت مالی و بانکی شاهد تغییر و تحولات جدی در سطح جهان و کشور بوده و یکی از این تحولات حرکت از بانکداری سنتی و کلاسیک به سمت بانکداری مبتنی بر نئوبانک است.
وی "ترکیب خدمات تخصصی و بین رشته ای را با صنایع مالی و بانکی" را مهمترین خصوصیت فضای نئوبانک توصیف کرد و افزود: این مساله ضمن تغییر فضای خدمات بانکی امکان ارائه خدمات بهتر را برای مشتریان بانکی ایجاد کرده است که این امر خلق ارزش بزرگتری را برای بانکها به همراه داشته است.
رضوان مدنی تفاهم نامه بین هلدینگ صاد و صندوق توسعه فناوری های نوین را شروع تازه ای از سطح تعاملات این دو نهاد دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم که در قالب این تفاهم نامه بتوانیم در چند رشته فعالیت مرتبط با نئوبانک تعاریف جدیدی را ارائه کنیم و با توسعه این مسیر ظرف ماههای آینده خدمات نوینی را در اختیار صنوف مختلف قرار دهیم که به بر این اساس به سطح جدیدی از رضایتمندی در ارائه خدمات بانکی در سطح کشور دست یابیم.
مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین نیز با اشاره به ایجاد بستر ارائه خدمات نوین بانکی گفت: در این تفاهم نامه با بهره گیری از پتانسیل صندوق در ارائه خدمات نئوبانکی و تنوع و گستردگی سرویس های بانک صادرات در تلاش هستیم تا در تعاملی جدید بستر ارائه خدمات بانکی نوین به مشتریان این بانک و اصناف مختلف کشور را در بستر نئوبانک فراهم کنیم.
میرامینی یادآور شد: این تعامل سبب ورود رشته های مختلف اصناف به مشتریان بانک و دریافت خدمات جدید و متنوع مالی از طریق پلتفرم ها خواهد شد که می تواند رضایت بیشتر و بهتر مشتریان بانک صادرات را به همراه داشته باشد.
مسیر تامین مالی دانش بنیانها از فرابورس هموار می شود
مراسم انعقاد تفاهم نامه تاسیس و تشکیل نخستین صندوق سرمایه گذاری خصوصی(PE) حوزه دانش بنیان و فناور با مدیریت یک صندوق پژوهش و فناوری در سومین روز از نمایشگاه صنعت مالی برگزار شد.
تفاهم نامه تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری خصوصی(PE) حوزه دانش بنیان و فناور با حضور صندوق توسعه فناوری های نوین به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور با دیگر موسسان در سومین روز از نمایشگاه صنعت مالی(بانک، بورس، بیمه) منعقد شد.
این صندوق که با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان از طریق جذب و به کارگیری سرمایه های مردمی، احیای شرکت های نیمه فعال یا غیرفعال فناور از طریق توانمندسازی، ارزشمندسازی و عرضه آنها در بورس، بهره گیری از ابزارهای نوین بازار سرمایه در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان و همچنین تعمیق آشنایی این بازار با ظرفیت های حوزه های زیست بوم دانش بنیان کشور پا به عرصه تامین مالی حوزه دانش بنیان و فناور گذاشته است.
بر اساس این گزارش این تفاهم نامه که بین صندوق توسعه فناوری های نوین به عنوان مدیر صندوق، شرکت سرمایه گذاری رشد خواهان جوان به عنوان راهبر ،شرکت تامین نیاز تولیدکنندگان پیشگامان یزد فردا و موسسه آتیه رفاه همکاران مهر ایرانیان منعقد شد، قرار است زمینه تاسیس و تشکیل نخستین صندوق سرمایه گذاری خصوصی(PE) دانش بنیان با مدیریت یک صندوق پژوهش و فناوری در کشور را فراهم کرده و سپس با طی مراحل قانونی و اخذ مجوزات لازم، زمینه تامین مالی شرکت های دانش بنیان و فناور را از بازار سرمایه فراهم کند.
این صندوق در راستای تحقق شعار سال یعنی مهار تورم و رشو تولید، در حوزه های دارو و تجهیزات پزشکی، مالی و بیمه(فین تک)، اطلاعات و ارتباطات کلان داده، انرژی های پاک، هوش مصنوعی و رباتیک، غذا و کشاورزی، الکترونیک و میکروالکترونیک، مواد پیشرفته و ...اقدام به تامین مالی شرکت های تولیدی خواهد کرد.
سید روح الله میرامینی؛ مدیرعامل صندوق توسعه فناوری های نوین در مراسم انعقاد این تفاهم نامه با اشاره به ورود این صندوق به عنوان نخستین صندوق پژوهش و فناوری کشور به ایجاد صندوق سرمایه گذاری خصوصی (PE) گفت:در این تفاهم نامه موسسان این صندوق سرمایه گذاری خصوصی با تکیه بر تجربه و تخصص خود در حوزه مالی به صندوق توسعه فناوری های نوین به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور اعتماد کرده اند.
وی با اشاره به تجربیات موفق و موثر موسسان نخستین صندوق سرمایه گذاری خصوصی (PE) با مدیریت صندوق توسعه فناوری های نوین خاطرنشان کرد: از آنجایی که اعضای موسس این صندوق تخصص، تجربه و اعتبار کافی در سرمایه گذاری حوزه فناوری را دارند امید می رود که این صندوق بتواند به سرعت و با قدرت وارد فاز اجرایی شود و تجربیات موفقی را در حوزه سرمایه گذاری حوزه دانش بنیان رقم بزند.
گفتنی است صندوق سرمایه گذاریخصوصی (PE) یکی از ابزارهای تامین مالی است که با جذب سرمایهگذاران حقوقی و خرد، سرمایه لازم برای تامین مالی فناوریهای جدید و کمک به تامین مالی و رشد تولید از طریق ابزارهای و ظرفیت های جدید را فراهم می آورد.