تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۸

موافقت رهبری با تخصیص یک میلیارد دلار برای توسعه اشتغال

رهبر انقلاب با تخصیص یک میلیارد دلار برای تثبیت و توسعه اشتغال کشور موافقت کرد.
اسحاق جهانگیری
اقتصاد۲۴- معاون اول رئیس جمهوری از موافقت رهبری با برداشت یک میلیارد دلار اعتبار از صندوق توسعه ارزی برای تثبیت اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید خبر داد.

جهانگیری در حاشیه‌ی بازدید از نمایشگاه عرضه محصولات طرح‌های اشتغال کمیته امداد در نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت: در جلسه شورای‌عالی اقتصادی که با حضور سران سه قوه برگزار شد تصویب کردیم یک میلیارد دلار اعتبار جدید از صندوق توسعه ارزی برای تثبیت اشتغال موجود و ایجاد شغل جدید تخصیص یابد که مقام معظم رهبری با این اقدام موافقت کردند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار