تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

هشدار اصلاح‌طلبان درباره تبعات اجرای قانون حجاب

جبهه اصلاحات ایران در بیانیه ای اعتراضی مصوبه اخیر مجلس تحت عنوان "لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب" را خلاف قانون اساسی و نقض صریح حقوق شهروندان دانست.

تبعات اجرای قانون حجاب

اقتصاد۲۴-در حالی که به سالگرد مرگ فاجعه بار مهسا نزدیک می شویم، نمایندگان مجلس یازدهم در اندرونی مجلس و دور از چشم صاحبان اصلی خانه ملت، مصوبه‌ای را با رویکردی به مراتب مضیق‌تر به قانون تبدیل کرده اند که نه تنها به مناقشه در خصوص حجاب اجباری پایان نخواهد داد، بلکه باید منتظر ابعاد ویرانگرتر آن نیز بود.

این مصوبه به اذعان بسیاری از دلسوزان کشور، نوعی اعلان جنگ حاکمیت با جامعه نیز تلقی می شود.

جبهه اصلاحات ایران ضمن ابراز نگرانی جدی نسبت به تبعات خطرناک اجرای این مصوبه که با سرنوشت دهها میلیون از شهروندان ایران ارتباط دارد، هشدار می دهد چنانکه اصلاحات جدی در رویکرد حاکمیت به خصوص به رسمیت شناختن حق انتخاب شهروندان در همه زمینه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و در یک کلام حق حاکمیت ملی صورت نگیرد، ابعاد و پیامدهای فاجعه بار آن آینده ایران را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد.

از نظر ما پژوهشی که در این زمینه با مشارکت صاحبنظران و زیر نظر سیدمحمد خاتمی تحت عنوان «مسئله حجاب؛ واقعیت ها و راهکارها» تدوین و منتشر شده است، می تواند همان راه حل های میانه و کم هزینه ای باشد که خواست آحاد ملت را نیز در بر می گیرد.

منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زارعی
0
0
جمعه ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
اصلاح طلبان با نگرش پاپیلیستی سعی حرکت در دو قطبی سازی جامعه در بهرمندی آرا مخالف است کاری به ارزش و واقعیت پذیرفته شده جامعه ندارند قانون و هنجار پذیرفته شده جامعه برای آنها ملاک نیست بلکه رای مخالف ملاک است که از این وضعیت دو قطبی بودن خود را نمایان می سازند آیا برای اصلاح طلبان تمدن و آداب و رسوم و فرهنگ محترم است و رعایت آن لازم است که نهایتا به احترام جامعه منتهی می شود هر جامعه ای دارای ارزش های نهادینه چه بلحاظ دینی چه بلحاظ،فرهنگی دارد که لازم است به احترام مردم رعایت شود در غیر این صورت هنجار شکنی و حرمت شکنی در هیچ جامعه قابل تحمل نیست و باید حرمت شکنان و هنجار شکنان آگاه کرد که مردم حق وحقوق دارند و باید حقوق آنها محترم شمرد نه با نادیده گرفتن هنجارهای پذیرفته شده آن را آلوده کرد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار