اقتصاد۲۴- کیف و کوله پشتی از ملزومات تجهیز یک دانش آموز برای ورود به مدرسه است. چند روزی تا بازگشایی مدارس بیشتر نمانده و بازهم تبوتاب خرید کیف دانشآموزان در خانوادهها بالا گرفته است، اما گزارشهای میدانی از سطح شهر و بازار فروش کیف دانش آموزی نشان از رکود میدهد چراکه از یک سو افزایش قیمتها و از سوی دیگر نبود کالای باکیفیت باعث شده تا خانوادهها به جای خرید، به سمت تعمیر کیف مدرسه برای فرزندان دانش آموز خود بروند.
به گزارش اقتصاد ۲۴ ، بازار کیف مشیر خلوت تهران، بازار تولیدی و پخش کیف است که سالها میزبان خریداران در آستانه بازگشایی مدارس بوده است. از سوی دیگر خیابان منوچهری تهران نیز جزو قدیمیترین خیابانهای تهران است. سالیان سال است که مردم برای خرید کیف و کوله پشتی مدرسه به این مرکز خرید مراجعه میکنند.
امسال همزمان با آغاز مهر و بازگشایی مدارس حضور مردم در بازار خرید ملزومات و کالاهای مورد نیاز فصل آغاز دانش آموختگی، با سالهای گذشته متفاوت است.
بیشتر بخوانید: خرید اقساطی لوازم التحریر در سال تحصیلی جدید
گرانی و تورم در کنار تولید بی کیفیت به دلیل قطع ارتباط با دنیا، تأثیر خود را در تمام بازارها گذاشته و مردم نمیدانند برای روز آینده خود چه سرنوشتی در انتظار دارند.
با گشتی در بازار متوجه خواهید شد که مردم خریدار کیف مدرسه نیستند. تولید این کالا به دلیل افزایش بیش از ۴۰- ۵۰ درصدی قیمت مواد اولیه از ابتدای سال تا امروز دیگر مرقون به صرفه نیست.
رضا کیانفرد یکی از تولید کنندگان کیف مدرسه و پخش کننده کیف در سراسر کشور به اقتصاد ۲۴ میگوید: امسال تولید کیف مدرسه را به نصف تعداد هر ساله رسانده ایم؛ نه اینکه از تعداد دانش آموزان کم شده است بلکه سرپرست خانواده توان خرید کیف را ندارد.
این فعال صنفی ادامه میدهد: هر سال در آستانه فصل بازار کیف مدرسه، واحد تولیدی ما اقدام به تولید ۳۰ تا ۷۰ هزار کیف داشت که متأسفانه برای امسال با توجه به پیش بینیها، تولید کیف مدرسه به حدود ۲۰ هزار کیف رسیده که تا امروز نیز هنوز انبار ما خالی نشده است.
کیانفرد میافزاید: هر سال مغازه داران از شهرهای مختلف سفارش خرید کیف میدادند، اما امسال این میزان سفارش به نصف رسیده است.
این تولید کننده کیف مدرسه تأکید میکند: امسال کیف مدرسه حدود ۴۵ درصد گرانتر شده است. همچنین کیفیت کیف مدرسه به دلیل گرانی و کاهش مواد اولیه نسبت به سالهای گذشته کمتر شده است.
سلمان، صاحب یک واحد صنفی با دو کارگر در یکی از خیابانهای منطقه ۳ تهران است که کیف و کفش تعمیر میکند. این تعمیرکار کیف به اقتصاد ۲۴ میگوید: یک زمانی فقط افراد با درآمد پایین و متوسط برای تعمیر کیف مدرسه فرزندنشان میآمدند، اما این سالها افراد پولدار هم برای تعمیر کیف به ما مراجعه میکنند. برخی سال گذشته تا پنج میلیون تومان برای خرید کیف مدرسه برای فرزند خود هزینه میکردند، اما امسال قیمت همین کیف به ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان رسیده است. امروز هرچقدر هم طرف پولدار باشد، اما خرید یک کیف مدرسه آن هم با رقمهای چند میلیونی، سخت است.
گزارش میدانی اقتصاد ۲۴ نشان میدهد که قیمت کیف مدرسه برای دختر و پسر و با توجه به کیفیت تولید این کالا متفاوت است.
کیف و کوله مدرسه در بازار از ۷۰۰ هزار تومان تا ۱۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده است. البته قیمتها با توجه به سایز و کیفیت متفاوت است.
در این بین کوله و کیف مدرسه خارجی که عمدتاً چینی و یا در نهایت کرهای هستند بیش از کیفهای تولید داخل پشت ویترین مغازهها دیده میشود.
از جاهای دیگه ظاهراً عصبانی هستید
میخوای مطالب بزاری چرا عنوان سیاسی میزاری روش
شماها مزدور هستید مزدور آمریکا
دولت چه دوازدهم چه سیزدهم همه ایران طرفدار و حامی ش هستن
به جز منافقان و وطن فروشان مثل تو .....
امسال کیفیت و قیمت کیف و لوازم التحریرها عاااالی بود بهترین و با کیفیت ترین کیف ها نهایتا ۴۵۰ بود
نمایشگاه های ایران نوشت به حدی محصولات جذاب،متنوع،خوش قیمت و عالی داشتن به نسبت مغازه های موجود در شهر که واقعا دلم خواست دوباره به مدرسه برم
خدا به آقای رئیسی عزت و ابرو بده