تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۸

ظریف: آمریکا و متحدانش در جایگاهی نیستند که تفسیر خود از قطعنامه ۲۲۳۱ را به دیگران تحمیل کنند

ظریف در این پیام توئیتری نوشت: «آمریکا که با نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت از برجام خارج شده و یا متحدان این کشور که بند مربوط به عادی‌سازی روابط با ایران را نقض کرده‌اند، در جایگاهی نیستند که تفسیر خود از بند موشکی این قطعنامه را به دیگران تحمیل کنند، در حالی که سیلی از سلاح‌ها را به سمت قاتلان مردم یمن سرازیر می‌کنند.»
ظریف
اقتصاد۲۴– محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی توئیتری تأکید کرد آمریکا و متحدانش که قوانین بین‌المللی را نقض کرده‌اند در جایگاهی نیستند که تفسیر مورد نظر خود از قطعنامه 2231 را به دیگران تحمیل کنند.

ظریف در این پیام توئیتری نوشت: «آمریکا که با نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت از برجام خارج شده و یا متحدان این کشور که بند مربوط به عادی‌سازی روابط با ایران را نقض کرده‌اند، در جایگاهی نیستند که تفسیر خود از بند موشکی این قطعنامه را به دیگران تحمیل کنند، در حالی که سیلی از سلاح‌ها را به سمت قاتلان مردم یمن سرازیر می‌کنند.»

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: «برخلاف ادعای پامپئو، قطعنامه 2231: الف) از ایران درخواست می‌کند، ایران را منع نمی‌کند؛ ب) که "هیچ فعالیت مرتبط با موشک‌های بالستیک «طراحی شده» برای این که قابلیت حمل تسلیحات «هسته‌ای» داشته باشند، انجام ندهد." موشک‌های ما برای تسلیحات هسته‌ای -که ما به دنبال ساخت آن نیستیم- طراحی نشده‌اند.»

روز گذشته امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه در دیدار با همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ اعلام کرد فرانسه و آمریکا اهداف مشترکی را در زمینه ممانعت از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای دارند و مذاکرات بین‌المللی جدیدی باید آغاز شود تا چنین هدفی محقق شود.

وی «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، کاهش فعالیت‌های ایران در زمینه موشک‌های بالستیک، مهار فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و استقرار صلح در منطقه» را به‌عنوان چهار اولویت مشترک فرانسه و آمریکا در مورد ایران برشمرد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار