به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران به نقل از شادا، وزیر اقتصاد در این مراسم ضمن تقدیر از مجموعه هایی که در ارزیابی های جشنواره شهید رجایی 1401 به عنوان بخش هایی با امتیاز بالاتر انتخاب شده اند گفت: این تقدیر ها باید سبب ایجاد انگیزه برای سایر بخش ها و اصلاح و بهبود عمکلرد دستگاه ها تابعه شود.
وی با بیان اینکه رفع و رجوع اقدامات روزمره با کیفیت و سرعت بالا قابل تقدیر است گفت: باید بازیگران و ارکان اصلی سازمانها همیشه اندیشه ارتقای سازمان را در ذهن خود داشته باشند و طوری عمل کنند که سازمان متعالی تری را به آیندگان تحویل دهند و با این نگاه، نقطه عطف سرنوشت سازی را در سازمان های تحت مدیریت خود رقم بزنند.
دکتر خاندوزی افزود: اگر شخصی سازمانی را تحویل بگیرد اما در زمان تحویل آن ارتقایی در سیستم مشاهده نشود در حقیقت یک مدیر راهبردی و تحول آفرین نبوده و باید همه ما خود را مکلف کنیم سازمان تحت مدیریت خودمان را به نقطه مطلوب تر نسبت به اهداف تعیین شده بلند مدت و کوتاه مدت برسانیم و با این تفکر یک نهاد بالغ و رشد یافته ای را تحویل دهیم و این تذکر باید همیشه در برابر چشمانمان باشد.
وی با تصریح اینکه همراهی و استفاده از نظر مجربین و متخصصین سبب رشد سازمان خواهد شد بیان داشت: تمرکز، توجه و تأمل بر 4 محور سبب می شود تا به این هدف مهم برسیم که محور اول آن ایجاد نظام انگیرشی مترقی است چرا که گاهی به دلیل عدم تشویق ها به موقع، نیرو ها تلاش گر بی انگیزه می شوند و حتی گاهی تلاش می کنند در بخش هایی خدمت کنند که کار ها سبک تر است و به همین علت نیروی انسانی تمایل پیدا می کند تا مسئولیت پذیری کمتری را داشته باشد.
وزیر اقتصاد افزود: در نتیجه با ایجاد یک نظام پاداش و جزا مترقی، یک سازمان رو به رشد را خواهیم ساخت و با این روش نیروی انسانی همراه ما خواهد شد تا اهداف دستگاه محقق شود.
دکتر خاندوزی در ادامه اظهار داشت: مساله دیگری که سبب رشد یافتگی سازمان می شود این است که بجای اینکه منفی گرایی کنیم و همیشه به دنبال بهانه ای برای انجام ندادن کارها باشیم؛ سعی کنیم راه چگونگی رسیدن به ماموریت های محوله را بیابیم.
وی با بیان اینکه همیشه مسایل فنی، اجرایی، نداشتن اختیارات کافی و قوانین متعدد راه را برای توجیه کردن و بهانه جویی به روی یک مدیر و نیروی انسانی باز می گذارد گفت: وجه تمایز یک مدیر تحول گرا در این است که همیشه ذهن پویا و خلاقی برای یافتن راه حل های مختلف انجام ماموریت های محوله و اهداف سازمانی پیدا می کند.
وزیر اقتصاد تاکید کرد: انتظار این است که مدیران مجموعه وزارت اقتصاد در رسیدن به اهداف سازمانی ، راه چگونگی انجام ماموریت ها ،که بعضی از این ها حتی سالهاست به سرانجام نرسیده پیدا کنند.
وی مساله هوشمند سازی را محور مهم دیگری در مساله رشد سازمانی برشمرد و بیان داشت: یک مدیر موفق به کمک هوشمندسازی سازمان، اطلاعات حوزهی فعالیت سازمان خود را بروز و سریع دریافت می کند و با تجزیه و تحلیل اطلاعات، قطعا تصمیمات و انتخابهای مناسب تری را خواهد گرفت.
دکتر خاندوزی با تصریح اینکه هوشمند سازی یک ابزار مدیریتی است و یک مدیر با انجام این کار بدون پرسش از هیچ شخصی، اشراف کامل آماری و اطلاعاتی از سازمان خود خواهد داشت گفت: ما در وزارت اقتصاد تلاش کردیم با پیوند دادن سامانه های مختلف دستگاه های تابعه، یک داشبورد کاربردی را راه اندازی کنیم و در تلاشیم با کمک همه بخش ها آنرا کامل کرده و در اختیار آقای رئیس جمهور قرار دهیم.
وی از همه مدیران دستگاه های تابعه و استانی خواست تا با تشریک مساعی و همراهی خوب ، تلاش کنند نهایتا تا سال آینده یک پایگاه اطلاعاتی به هم پیوسته ای از داده های وزارت اقتصاد ایجاد شود.
وزیر اقتصاد روشن گری فعالانه را چهارمین محور ترقی سازمانی دانست و اظهار داشت:جدا از همه تلاش هایی که مجموعه مرکز روابط عمومی در اطلاع رسانی و مقابله با همجه های مختلف رسانه ای انجام می دهد ، باید با یک برنامه ریزی رسانه ای از پیش تعیین شده ، در زمینه روشن گری فعالانه اقدام کنیم و بجای پاسخگو بودن ، تبیین گر باشیم و با ارائه تصویر شفافی از تلاش های دستگاه ، ذهن جامعه را برای همراهی اهداف سازمان آماده کنیم.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی سال 1402 ( ارزیابی عمکلرد سال 1401) این وزارت خانه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.