تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

فتح‌الله‌زاده: خطیر می‌خواست هوادار علیه من شعار بدهد!

مجیدی دوست داشت در استقلال بماند و به هر دلیلی این اتفاق صورت نگرفت من به او تبریک می‌گویم و امیدوارم حضورش در تیم امید زمینه‌ساز آغاز دوران مربیگری او باشد و من مطمئن هستم فرهاد به عنوان سرمربی یک روز به استقلال برمی‌گردد.
فتح‌الله‌زاده
اقتصاد24 - مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت:استقلال تیم محلات نیست و قهرمان آسیا است و با بازیکن یک میلیاردی نمی‌تواند قهرمان شود.

علی فتح‌الله زاده درخصوص شرایط این روزهای استقلال و ارزیابی‌اش از اتفاقات اخیر صحبت‌های زیر را انجام داد:

* اوضاع و احوال استقلال را چطور می‌بینید؟

واقعا در این روزها شرایط تیم‌داری سخت است. من دیدم که آقای سعادتمند مصاحبه کرده در حالی که من خارج بودم وقتی دیدم او از ما کمک خواسته اعلام می‌کنم با کمال میل در خدمت‌شان هستم و اتفاقا از این حرف خیلی خوشم آمد. امیدوارم شرایط به شکلی پیش برود که مطالبات استقلال هم نقد شود چون این باشگاه کلی پول طلب دارد و به جای اینکه برخی دوستان در باشگاه مرتب مصاحبه کنند بهتر است وقت بگذارند و به این موضوع برسند. من حاضر هستم به آ‌قایان سعادتمند و فتحی و بقیه اعضای هیات مدیره کمک کنم و در کارگروهی که آنها تشکیل می‌دهند قرار بگیرم چون واقعا این پول سنگین است و می‌تواند گره استقلال را باز کند.

* این روزها هواداران استقلال از شرایط تیم‌شان خیلی ناراحت هستند و بعضا مقابل باشگاه تجمع می‌کنند.

من از مردم می‌خواهم که آرامش داشته باشند و دندان روی جگر بگذارند. مدیریت باشگاه انصافا کار سختی دارد و طلب‌های باشگاه از فصل گذشته پیش‌خور شده است. ما استقلالی هستیم و باید به تیم‌مان کمک کنیم.نمی‌خواهم بگویم اینهایی که مقابل باشگاه تجمع می‌کنند دشمنان استقلال هستند ولی مسئولان باشگاه هم باید تلاش کنند که این شرایط حساس مدیریت شود. در این شرایط اگر پاتوسی از استقلال برود کار خیلی سخت می‌شود.

*به نظر شما استقلال باید در نقل و انتقالات برای حفظ بازیکنانش پول‌های سنگین بدهد یا شما مخالف این موضوع هستید؟

این بستگی به بازیکنی است که می‌خواهد قراردادش را با استقلال تمدید کند گر آن بازیکن پاتوسی است من بودم حتی ۴ میلیارد به او می‌دادم که بماند چطور برای تیم‌های دیگر پول هست ولی برای استقلال پول نیست مگر آنها پول نمی‌دهند؟ ما نباید استقلال را کوچک ببینیم. مطمئن باشید همین پاتوسی را با رقم‌های سنگین تیم‌های دیگر جذب می‌کنند درست نیست که ما سه میلیارد پول ندهیم بعد فلان تیم شهرستانی ۴ میلیارد به بازیکنانش بدهد و استقلال در بازی‌ها دو تا دو تا بخورد و تماشاگر تیم دق کند. من اگر باشم دست روی دست نمی‌گذارم.استقلال تیم محلات نیست و قهرمان آسیا است و با بازیکن یک میلیاردی نمی‌تواند قهرمان شود. کار آنجایی اشتباه است که ۴ یا ۵ میلیارد به گرو و نویمایر داده می‌شود این کار غلط است نه پرداخت پول به پاتوسی.

*این روزها فضای مجازی آفت استقلال شده و به نظر می‌رسد همه چیز تحت تاثیر اتفاقات فضای مجازی رقم می‌خورد. معاون باشگاه در فضای مجازی پررنگ است و به نظر می‌رسد این موضوعات بیشتر در حال ضربه زدن به باشگاه است.

من قبول دارم که همه چیز از حالت طبیعی خارج شده است. مدیران باشگاه باید همه چیز را خوب مدیریت کنند و نباید تحت تاثیر فضای مجازی تیم ببندند وقتی فتحی معاون ورزشی انتخاب می‌کند باید از او کار خوب بخواهد با تمام احترامی که برای دوستان قائل هستم معتقدم اشکال کار استقلال اینجاست که ما الان به فکر تیم بستم افتاده‌ایم در این فضای رقابتی همه تیم‌ها به فکر بستن تیم خوب هستند و طبعا رقم‌ها هم بالا می‌رود. آقایان منزوی و ماجدی زمانی در باشگاه معاونان من بودند و یادشان می‌آید که برای بستم تیم از نیم فصل کارمان را شروع کردیم. وقتی فصل تمام شد تقریبا تمامی نفراتمان را بسته بودیم و تیم آماده و مهیای فصل آینده بود.اگر از دو ماه پیش دوستان این موضوع را می‌سنجیدند خیلی بهتر می‌شد.

*به نظر شما استقلال فصل آینده می‌تواند مدعی باشد؟

فعلا که تیم را سرمربی نبسته است من همه چیز را تحلیل می‌کنم و می‌بینم که هوادار نگران است چند روز پیش دیدم علی خطیر مقابل باشگاه حرف‌هایی می‌زند که کمی عجیب است من جای او بودم به جای اینکه کاری کند که علیه من شعار بدهند به تماشاگران می‌گفتم که فتح‌الله زاده را تشویق کنید چون ما همه استقلالی‌ هستیم ولی دوستان از این کارها بلد نیستند. مگر یادتان نیست همین هواداران مقابل باشگاه می‌آمدند و شعار می‌دادند ولی من با آنها صحبت می‌کردم و در نهایت همان‌هایی که شعار می‌دادند تیم‌ ما را تشویق می‌کردند. مدیر باشگاه استقلال باید سعه صدر داشته باشد و با افراد معمولی فرق کند. من هم از هواداران می‌خواهم دیگر شعار ندهند و صبور باشند.

*صحبت شما درمورد جدایی مجیدی چیست؟

مجیدی دوست داشت در استقلال بماند و به هر دلیلی این اتفاق صورت نگرفت من به او تبریک می‌گویم و امیدوارم حضورش در تیم امید زمینه‌ساز آغاز دوران مربیگری او باشد و من مطمئن هستم فرهاد به عنوان سرمربی یک روز به استقلال برمی‌گردد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تعطیلی مدارس و ادارات استان‌های کشور یکشنبه ۱۲ اسفند

عکس/ ورودی بازار کفاش‌های سبزه‌میدان ۱۲۰ سال پیش و دوره قاجار دوره قاجار

عکس/ نمایی باورنکردنی از ۶۴ سال پیش فرودگاه کرمانشاه

عکس/ گریم متفاوت یکتا ناصر و امین حیایی در کوکتل مولوتف

عکس/ قابی دیده نشده از مهدی پاکدل در کنار بهنوش طباطبایی

عکس/ تیپ اروپایی جمیله ۵۳ سال پیش با لباس رنگارنگ

عکس/ نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت

نمایی غمبار از گورستان ۱۲۵ ساله امامیه

عکس/ تیپ اجق وجق جواد عزتی و همسرش با کلیپس دهه ۸۰ و عینک آفتابی

عکس/ مراسم عروسی گریس کلی و شاهزاده موناکو ۶۹ سال پیش با لباس نظامی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ روبوسی پزشکیان و ثابتی در جلسه استیضاح

عکس/ حمایت دولت از عبدالناصر همتی

عکس/ رودخانه لنگرود و پل خشتی روی آن ۶۰ سال پیش

حاشیه‌های استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس

عکس/ منظره قدیم محله میدان لاهیجان ۷۰ سال پیش و دوره پهلوی

عکس/ حجت الاسلام نقویان به دیدار علی دایی رفت

قیمت ماهی امروز + جدول

جدیدترین رقم رهن و اجاره خانه در قم + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

بند کمال‌خان افغان ها مانع احیای تالاب هامون

فیلم/ واکنش تند عضو شورای شهر به زاکانی

پزشکیان در دفاع از همتی: شرایط جنگی است

همتی: از من نخواهید مطالبی بگویم که امنیت کشور را به خطر بیندازد

هزینه‌های اجاره خانه زنجان در آخرین ماه سال ۱۴۰۳ + جدول

اینفوگرافی/ میزان زمان روزه داری در کشور‌های جهان

حال و هوای جشن باستانی نوروز رود‌ها در قزوین

مناسب‌ترین ساعات خواب در ماه رمضان

بازگشت قیمت طلا به فاز صعودی

واردات ۶۰ هزار تن برنج تقلبی به ایران؛ چه کسی مجوز داد؟

کاهش ۳۱ درصدی ورودی سدها

صداوسیما؛ سازمانی با کمتر از ۱۲ درصد مخاطب که سهمی معادل ۴ وزارتخانه حیاتی می‌بلعد/ بودجه نجومی تلویزیون و اولویتِ وارونه در بحران معیشت!

شمش‌های استاندارد زرپاد؛ پایان چالش‌ها و نگرانی‌های طلای آبشده

فیلم/ تذکر قالیباف به نمایندگان در جلسه استیضاح همتی

بیانیه جمعی از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران درباره حوادث جاده‌ای

فیلم/ افشاگری همتی درباره پشت پرده استیضاح

فیلم/ همتی بهارستان را به آتش کشید

سبقت قیمت خودرو‌های کارکرده از خودروی‌های صفر

ساز کوک کاهش قیمت دلار

وزیر آموزش و پرورش: عید امسال تکلیف نوروزی نداریم

جدیدترین قیمت خانه در ورامین اسفند ۱۴۰۳ + جدول

معرفی هواپیمای چند منظوره تورنادو

ریزش عجیب قیمت پژوپارس در بازار امروز + جدول

ترکیب احتمالی استقلال مقابل النصر

فیلم/ همتی: از من نخواهید اطلاعاتی بدهم که دشمن شاد شود

استیضاح کنندگان همتی زمان را درک کنند

فیلم/ پزشکیان:در کشور‌های دیگر دلار داریم ولی پس نمی‌دهند

شاخص ریسک بیت‌کوین بالا رفت

روز و ساعت بازی استقلال و النصر مشخص شد

فیلم/ پزشکیان: وظیفه ما امیدآفرینی است

فیلم/ پزشکیان درباره گفت‌و‌گو با آمریکا چه گفت؟

بازی مار و پله اردوغان علیه ایران؛ اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه را چگونه باید تفسیر کرد؟

فیلم/ پزشکیان: وزارت بهداشت ۹۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشت

آغاز پیش‌فروش سکه‌های ضرب ۸۶ از ساعت ۱۲ امروز

اختلاف جلیلی و قالیباف بدون ریش سفیدی

عکس/ پزشکیان برای دفاع از همتی پشت تریبون مجلس

شبح توافق مونیخ بر سر زلنسکی و اروپا؛ آیا ترامپ اوکراین را به روسیه تحویل می‌دهد؟

ارز چندنرخی، بمب ساعتی رانت و فساد در سلامت

آلاینده‌های تالاب انزلی تهدیدی برای سلامت/ از بهشت تا لجنزار؛ تبدیل دو رودخانه حیاتی رشت به کانال فاضلاب

FATF سلاح جدید پایداری برای حذف وزیر اقتصاد

فیلم/ سه نماینده موافق استیضاح چه گفتند؟