تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸

پرسپولیس قهرمان سوپرجام فوتبال ایران شد

قهرمانی پرسپولیس در سوپرجام فوتبال ایران در فصل ۹۸-۹۷ پس از تصویب در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
لوگوی باشگاه پرسپولیس
اقتصاد24 - جلسه هیئت رئیسه سازمان لیگ فوتبال ایران روز گذشته (شنبه) برگزار شد که علاوه بر بررسی شرایط برگزاری مسابقات فصل آینده، درباره دیدار سوپرجام در فصل ۹۸-۹۷ نیز تصمیم‌گیری شد.

با تأیید هیئت رئیسه سازمان لیگ قرار نیست دیدار سوپرجام برگزار شود و با توجه به قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی، این تیم بدون برگزاری دیدار سوپرجام به‌عنوان قهرمان معرفی خواهد شد. با این حال اعلام رسمی قهرمانی پرسپولیس در سوپرجام در انتظار تأیید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است.

قرار است تصمیم نهایی سازمان لیگ به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برود و پس از تصویب در هیئت رئیسه، قهرمانی پرسپولیس در سوپرجام به صورت رسمی اعلام شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار