تاریخ انتشار: ۰۲:۱۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
در اقتصاد۲۴ بخوانید:

مهمترین بیماری‌های فصل تابستان چیست؟

اطلاع از بیماری‌های فصل تابستان به شما کمک می‌کند تا بتوانید از ابتلا به آن‌ها جلوگیری کنید. در این مقاله برخی از بیماری‌های رایج تابستان را به شما معرفی می‌کنیم.

مهمترین بیماری‌های فصل تابستان چیست؟

اقتصاد۲۴ شیوا سپهری: با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرمای سوزان، بیماری‌های بی شماری می‌آید که می‌تواند شما یا نزدیکان و عزیزانتان را تحت تاثیر قرار دهد. اگر می‌خواهید از این فصل لذت ببرید، مهم است که اقدامات احتیاطی را برای جلوگیری از این بیماری‌های رایج انجام دهید. در این مقاله برخی از بیماری‌های رایج تابستان را به شما معرفی می‌کنیم.

۸ بیماری شایع در فصل تابستان

چندین بیماری وجود دارد که در تابستان بیش از هر فصل دیگری در طول سال شایع است. بهترین راه برای فرار از این بیماری‌ها انجام اقدامات پیشگیرانه و آگاهی از شرایط قبل از ابتلا به آن است. در اینجا لیستی از بیماری‌های تابستانی وجود دارد که باید از آن آگاه باشید:

گرمازدگی از بیماری‌های فصل تابستان

اگر شرایط کارتان طوری است که برای مدت طولانی زیر نور خورشید هستید و احساس ضعف، سرگیجه، سردرد، خشکی پوست، گرفتگی عضلات، تنفس سطحی، افزایش ضربان قلب یا علائم دیگر از این قبیل دارید، به احتمال قوی در معرض گرمازدگی یا در موارد شدید حتی سکته گرمایی قرار دارید. اگرچه این وضعیت به راحتی قابل مدیریت است، اما اگر وضعیت شما بدتر شود یا علائم شدید شود، ممکن است به کما منجر شود؛ بنابراین تا حد امکان از بیرون آمدن در ساعات اوج گرما که از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۶ بعد از ظهر است خودداری کنید. با این حال، اگر مجبور به بیرون آمدن هستید، مطمئن شوید که به اندازه کافی خود را بپوشانید والبته زیاده روی نکنید، زیرا می‌تواند گرمای بدن را در درون خود نگه دارد و وضعیت را بدتر کند. سعی کنید در مکان‌های خنک‌تر بمانید به جای پرسه زدن در زیر آفتاب داغ زیر سایه استراحت کنید.

آفتاب سوختگی از بیماری‌های فصل تابستان

هنگامی که برای مدت طولانی در معرض نور خورشید قرار می‌گیرید، اشعه‌های مضر ماوراء بنفش می‌توانند به پوست ظریف شما نفوذ کنند و منجر به شرایطی به نام آفتاب سوختگی شوند. این وضعیت با خارش، خشکی و قرمزی پوست همراه است که می‌تواند با حالت تهوع، تب یا لرز همراه باشد. در مواردی که سوختگی شدید باشد، ممکن است تاول‌ها نیز ظاهر شوند و پس از فروکش کردن، پوست پوسته پوسته می‌شود.


بیشتر بخوانید: باید‌ها و نباید‌های آبله مرغان در کودکان و بزرگسالان


شما می‌توانید حدود ۲۰ دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، از یک لوسیون ضد آفتاب خوب با SPF قوی‌تر استفاده کنید. همچنین مطمئن شوید که پوست به درستی مرطوب شده است.

بثورات پوستی از بیماری‌های فصل تابستان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های پوستی در فصل تابستان بثورات پوستی ناشی از عرق سوز شدن است. این وضعیت می‌تواند کودکان و همچنین بزرگسالان را تحت تاثیر قرار دهد. بثورات قرمز روی پوست می‌تواند بسیار ناراحت کننده باشد و همچنین می‌تواند باعث خارش بیش از حد شود. این عارضه زمانی ایجاد می‌شود که فرد به شدت عرق می‌کند و لباس‌های عرق‌زده دائماً به پوست مالیده می‌شوند و باعث بثورات و خارش می‌شوند.

برای غلبه بر بیماری‌های تابستانی باید پوست خود را خشک کنید. مطمئن شوید که لباس‌های عرق‌دار را مرتب عوض کنید.

مسمومیت غذایی از بیماری‌های فصل تابستان

مسمومیت غذایی یکی دیگر از بیماری‌هایی است که در فصل تابستان شیوع می‌یابد و ممکن است با خوردن غذا یا آب آلوده ایجاد شود. این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که غذایی می‌خورید که در تماس با انواع مختلف ویروس ها، باکتری‌ها یا سموم بوده است. علائم این بیماری شامل استفراغ، اسهال، حالت تهوع، درد معده و ... است؛ بنابراین مطمئن شوید که غذا‌های تازه و خانگی مصرف می‌کنید. از خوردن غذا از دست فروشان خیابانی بخصوص در مواردی که از منبع مواد اولیه مطمئن نیستید خودداری کنید. اگر می‌خواهید از غذای بیرون لذت ببرید، برای صرف غذا به مکان‌های بهداشتی بروید.

مهمترین بیماری‌های فصل تابستان چیست؟

آبله مرغان از بیماری‌های فصل تابستان

یکی از کشنده‌ترین بیماری‌های تابستانی آبله مرغان است. این بیماری ویروسی به صورت تاول‌های کوچک پر از مایع در سراسر بدن ظاهر می‌شود. این بیماری معمولا کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با این حال، گاهی اوقات بزرگسالانی که دیابت دارند، سیستم ایمنی ضعیفی دارند، سرطان دارند و. نیز ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند. این بیماری مسری از طریق ذرات معلق در هوا پخش می‌شود که هنگام سرفه یا عطسه یک فرد مبتلا پخش می‌شود. گاهی اوقات عفونت می‌تواند تا زمانی که شرایط آب و هوایی مناسب برای حمایت از عفونت ایجاد نشود، غیر فعال بماند. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که واکسن آبله مرغان بزنید و از قرار گرفتن در اطراف فرد مبتلا جلوگیری کنید.

زردی از بیماری‌های فصل تابستان

یکی دیگر از بیماری‌های کشنده‌ای که باید در ماه‌های تابستان مراقب آن باشید، زردی است. این بیماری ممکن است هر فردی را که غذا یا آب آلوده مصرف می‌کند را تحت تاثیر قرار دهد. ویروس هپاتیت A از طریق مدفوع یا دهان وارد بدن می‌شود و این زمانی اتفاق می‌افتد که شما آب یا غذای آلوده به مدفوع یک فرد مبتلا را مصرف کنید. این وضعیت می‌تواند شدید شود و کبد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. علائم اصلی زردی شامل زردی پوست، رنگ پریدگی، ادرار تیره، خارش پوست و ... است.

یکی از موثرترین راه‌ها برای جلوگیری از این عفونت، اجتناب از قرار گرفتن در معرض این نوع عفونت است. حفظ وزن سالم، مدیریت سطح کلسترول و محدود کردن مصرف الکل نیز می‌تواند به پیشگیری از این بیماری کمک کند.

آکنه از بیماری‌های فصل تابستان

اگر یک حمله ناگهانی آکنه را تجربه می‌کنید و نمی‌توانید آن را به خاطر نوسانات هورمونی خود یا سایر شرایط مشهود مقصر بدانید، باید مراقب باشید. احتمال زیادی وجود دارد که این آکنه‌ها به دلیل هوای گرم باشد. تابستان‌ها می‌تواند احتمال آکنه و جوش را افزایش دهد و به این دلیل است که بدن برای خنک نگه داشتن، عرق بیشتری تولید می‌کند. تولید بیش از حد عرق، غدد چربی را تحریک می‌کند تا چربی بیشتری تولید کنند تا پوست مرطوب بماند، در نتیجه باعث مسدود شدن منافذ و برآمدگی‌های پوست می‌شود.

شستن صورت خود چند بار در روز می‌تواند به حفظ چربی پوست شما کمک کند. استفاده از ماسک صورت خانگی مرطوب کننده، آب لیمو و زردچوبه می‌تواند به از بین بردن آکنه کمک کند.

زخم چشم از بیماری‌های فصل تابستان

اگر با چشم‌های خون‌آلود و متورم از خواب بیدار می‌شوید و در ناحیه چشم‌ها احساس درد می‌کنید، به احتمال زیاد به بیماری چشمی مبتلا شده‌اید. این یک بیماری مسری است و اگر یک نفر در خانه به آن مبتلا باشد، ممکن است همه به آن مبتلا شوند.

برای پیشگیری شستن دست‌ها قبل از دست زدن به چشم‌ها مهم است. شستن چشم با آب سرد چند بار در روز می‌تواند تسکین دهنده باشد.

کلام پایانی

این‌ها برخی از شرایط رایجی هستند که می‌توانند در طول ماه‌های تابستان بر زندگی شما تأثیر بگذارند. پیشنهاد می‌کنیم با پیروی از اقدامات پیشگیرانه ساده خود را برای تابستان آماده کنید و از همه این مشکلات دوری کنید.

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است

تداوم جنجال‌ها بر سر مصوبه کنکور

قیمت طلا در ۲۰ روز آینده به کدام مسیر می‌رود؟

قیمت طلا در مسیر صعود؛ سکه در انتظار سیگنال دلار

رونمایی از ئی وی ۹ جی تی+عکس

سقوط آزاد یور به کف ۲۰۲۲

پیش‌بینی بازار طلا و سکه؛ طلا بخریم یا نخریم؟

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت All-in-One اپل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

خسارات ناشی از آلودگی هوا به ۸ میلیارد دلار در سال می‌رسد!/ سرنوشت ۲۵۰ همت بودجه توسعه زیرساخت‌های کاهش آلودگی چه می‌شود؟

وضعیت هواشناسی امروز

وضعیت آلودگی هوای تهران در۳ آذر۱۴۰۳

همه چیز درباره بانک مرکزی اروپا (ECB)/ نهادی با نقش کلیدی در مدیریت و ثبات اقتصاد اروپا

بیم و امید سهامداران بورس

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

عکس/استوری احساسی نانسی عجرم با پرچم لبنان

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

نظر سید احمد خمینی درباره سید محمد خاتمی

بهترین دلیل برای نوشیدن آب کافی در طول روز

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران