اقتصاد۲۴-اولین حضور تلویزیونی دو نفر از کاندیداهای جدی انتخابات چهاردهم، دوشنبه ۲۱ خرداد انجام شد. «صف اول» با حضور محمدباقر قالیباف روی آنتن رفت که ضبطی بود. طبق گفته مجری صف اول، این برنامه به مرور سوابق نامزدها میپردازد.
اولین گفتوگوی ویژه خبری نیز با حضور مسعود پزشکیان انجام شد. پزشکیان در این حضور تلویزیونی در پاسخ به سوالات مجری برنامه، درباره لزوم توجه به نظرات کارشناسی در حوزههای مختلف، اصلاح امور، عمل به برنامههای تدوینشده، نقش مردم در حکمرانی و چند مسئله دیگر به اظهارنظر پرداخت. مصاحبه پزشکیان مورد توجه رسانهها، کاربران فضای مجازی و تحلیلگران قرار گرفت و نکات مثبت و منفی راجع به آن طرح شد.
حمیدرضا جلاییپور، استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران در تحلیل اولین حضور تلویزیونی پزشکیان نوشت: «پزشکیان در اولین گفتوگوی تلویزیونی در برنامه شبکه خبر بهصورت مؤثر ظاهر نشد و انتظار این است که در برنامههای دیگر تلویزیونی مؤثرتر ظاهر شود، که به نظر میرسد اتفاق خواهد افتاد. اما چرا ضعف اولین مصاحبه پزشکیان توسط بعضی تحلیلگران بیش از اندازه بزرگ شد؟ با دو توضیح پاسخ میدهم: اول اینکه عدهای از تحلیلگران واقعاً و بهحق از وضع موجود همهجوره ناراحت هستند. آنها برای برونرفت از این وضع کاری هم نمیتوانند بکنند. بعد تلویحاً این ناراضیان دوست دارند بدون اینکه اسم آن را بیاورند، عملاً انتخابات از سوی مردم تحریم شود، تا شاید وضع از شدت خرابی، آنگاه تغییر کند (که خیالی که در خاورمیانه لغزنده غیرقابل دفاع است). حتی دوست دارند میزان مشارکت از انتخابات ١۴٠٠ هم پایینتر بیاید.
این ناراضیان ناگهان شاهد تایید غیرمنتظره پزشکیان (بهعنوان یکی از نامزدهای ریاستجمهوری) از سوی شورای نگهبان شدند. تاییدی که انتخابات ١۴٠٣ را رقابتی میکند و ممکن است صحنه مبارزه انتخاباتی کمی عوض شود و مشارکت مردم در انتخابات به بالای پنجاهوپنج درصد برسد، که این نکته ناراحتکننده برای آنان است؛ لذا دیشب که پزشکیان در صداوسیما ضعیف ظاهر شد، این تحلیلگران ناراضی آن را بزرگش کردند و گفتند فکر نکنید خبری شده است. دوم اینکه اگر کسانی انتظار دارند که پزشکیان با حاکمیت تقابل بکند، روشن است که پزشکیان اهل این کار نیست. چون پزشکیان سی سال است که درباره حساسترین موضوعات کشور مثل رخدادهای ٨٨ و پاییز ١۴٠١ صریحاً موضع گرفته، ولی حتی یک دفعه احساسی نشده و با حاکمیت تقابل نکرده است.
بیشتر بخوانید: قول افزایش عرضه مسکن؛ کارت قرمز وعدههای انتخاباتی/ مشکل، عرضه نیست، مشکل پولِ نداشته خرید خانه است
اگرچه پزشکیان دیشب خیلی بهتر میتوانست حرفش را بزند، ولی در همین مصاحبه این را با صراحت و صداقت نشان داد که قرار نیست اگر رای بیاورد با حاکمیت مقابله کند. راهبردی که قابل دفاع است. چون در شرایط فعلی هر کسی رئیسجمهور شود باید بتواند با همکاری حاکمیت و مردمی که رای میدهند، مشکلات معیشتی، سیاست خارجی، محیط زیست و بوروکراسی متورم و ناکارآمد را حل کند، نه اینکه بخواهد با تقابل با حاکمیت زمینه انقلابی دیگر را در کشور فراهم کند.»
سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگویی که با جماران داشت، درباره مسائل مطرحشده از سوی پزشکیان، گفت: «تخصص آقای پزشکیان اقتصاد نیست. یک سیاستمدار است و حرف روشن او در برنامه گفتوگوی ویژه خبری، ارجاع به نظرات کارشناس بود که از این جهت به نظر من حرف درستی بود. گفت من قرار نیست به کارشناسان جهت بدهم، کارشناسان قرار است به من جهت بدهند. اگر یک رئیسجمهور تسلیم نظرات کارشناسی باشد، کشور در مسیر بهبود قرار میگیرد.»
محمدجواد غلامرضاکاشی، استاد فلسفه سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی نیز در یادداشتی تلگرامی به تحلیل این مصاحبه تلویزیونی پرداخت: «قطع نظر از آنکه انتخابات این دوره چه نتیجهای داشته باشد، مسعود پزشکیان متولی بازسازی گفتمان اصلاحات شد. گفتمان تازه اصلاحات در اولین برنامه تلویزیونی او ظهور پیدا کرد. مشخصات اصلی این گفتار بازسازیشده به شرح زیر است: اصلاحات با زبان پزشکیان از سنخ تداوم است نه آغازی تازه. تداوم براساس برنامههای کارشناسیشده است و مضمون ایدئولوژیک و آرمانگرایانه ندارد. تقریباً هیچ نشانی از تقابل سیاسی در آن مشاهده نمیشود. از همین روز نخست، در آشتی با ارکان اصلی نظام است. پزشکیان جایگاهی جز اجرای درست برنامه برای خود قائل نیست.
هیچ کجا از امکان معجزه در اقتصاد و پیشرفت سخن نگفت و هیچ کجا خود را یک مجری معجزهگر، قدرتمند و توانا جلوه نداد. عقلانیت بوروکراتیک با هدف مدیریت عقلانی امور عمومی ماحصل کلام او بود. میتوان از آنچه گفت، یک کلام محوری استخراج کرد و آن هدایت قوه مجریه به سمت یک دستگاه کارآمد است. از اسلام سخن گفت. اما شاید نحو خوانش او از اسلام را بتوان اسلام بوروکراتیک خواند؛ اسلامی که به یک نظم عقلانی بوروکراتیک نیرو میبخشد. این مؤلفههای گفتمانی چرخش مهمی در گفتار مألوف اصلاحطلبان محسوب میشود. گفتاری که اصلاحطلبان از اوایل دهه هفتاد به صحنه آوردند، یک خیمه قدرتمند هویتگرایانه در کنار یا تقابل با خیمه هویتی نظام مستقر بود. سرآغازی دیگر و غایتی متمایز را هدف گرفته بود.
شاید در رفتار و سیاستهای عملی اهل مسالمت و گفتگو بود، اما در غایات خود انقلابی و مبشر روز و روزگاری دیگر بود. از انباشت احساسات و هیجان و امید فشرده در سطح عمومی تغذیه میکرد و مدعی تحقق فردایی به کل متفاوت بود. پزشکیان خیمه هویتگرایانه اصلاحات را فرونشاند. این اتفاق درست در زمانی روی نموده است که خیمه هویتگرای رقیب بیمشتری است...»
احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی نیز طی یک یادداشت کوتاه تلگرامی به تحلیل الگوی انتخاباتی پزشکیان و تفاوت آن با الگوهای مشابه پرداخت. زیدآبادی نوشت: «الگوی انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان به نظرم متفاوت از الگوهای تجربهشده از سوی اصلاحطلبان و اعتدالیها در انتخاباتهای گذشته است. او بهخصوص قصد تکرار شیوه حسن روحانی را ندارد. رفتار آقای روحانی نوعی مقابلهجویی پنهان و آشکار با کانونهای اصلی قدرت تعبیر و تفسیر میشد. ظاهراً آقای پزشکیان آن الگو را شکستخورده و ناکارآمد میداند و مسیر خود را از طریق جلب اعتماد و همکاری در سطوح مختلف قدرت دنبال میکند. این الگو طبعاً ادبیات مخصوص به خود را دارد و از همین رو، افرادِ مشتاقِ بالاگرفتن منازعه سیاسی بین کاندیدای ریاستجمهوری و دیگر ارکان نظام را مأیوس میکند. در مجموع، به نظر میرسد که نه آقای پزشکیان در پی رأی گرفتن از این بخش از شهروندان است و نه چنین شهروندانی با ادبیات مورد استفاده آقای پزشکیان به نفع او پای صندوق رأی حاضر میشوند. از این رو، لازم است هر دو طرف انتظار خود را از همدیگر تعدیل کنند و به دام طمع خام نیفتند.»
عباس موسایی، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو حزب توسعه ملی در یادداشتی تلگرامی نوشت: «جناب آقای دکتر پزشکیان! گفتمان شما در گفتوگوی خبری، نمیتواند پادگفتمان ناوضعیت کنونی باشد. علیرغم شکلگیری موج اولیه، این گفتگو، موجشکن بود. خدا نکند جامعه جنبشی اصلاحجو، از امید شکلگرفته، پشیمان شود. این برای کشور و ملت خطرناک است. ادامه گفتمان دولت مستقر، متولی دارد. شما متولی گفتمان سترگ اصلاحات باشید و صدای جامعهای باشید که به اصلاح از درون روی آورده و به تحول از درون امید پیدا کرده است. حضرتعالی گفتمان بهبودخواهی و تغییر از درون را نمایندگی کنید؛ همان مبنایی که جبهه اصلاحات بهعنوان جریان حامیتان، بر آن اساس شکل گرفته است.»
محمد فاضلی، جامعهشناس در پستی نوشت: «آقای پزشکیان شما هم مثل بقیه نامزدها نمیتوانید الان برنامه دقیق داشته باشید. حزب و تشکیلاتی نبوده که برنامه تدوین کند. رویکرد مهم است. میتوانید متخصصان ارشد و قدبلندتر از خودتان را به کار بگیرید؟ میتوانید توافقساز برای تسهیل کار متخصصان باشید؟ میتوانید جامعه را متحد کنید؟»
محمود صادقی، نماینده پیشین مجلس، در شبکه ایکس نوشت: «طبق برآورد اولیه از نظرات افراد در گروههای هوادار اصلاحطلبان اولین برنامه زنده تلویزیونی دکتر مسعود پزشکیان پایینتر از حد انتظار بود. اگر تنها نامزد اصلاحطلبان در برنامههای بعدی با همین دست فرمان حرکت کند، توانایی برانگیختن سازمان رأی اصلاحطلبان را نخواهد داشت.»
حسن یونسی وکیل دادگستری نوشت: «مهمترین حرف درستی که پزشکیان دیشب گفت این بود که کشور یک برنامه توسعه دارد که من تلاش میکنم همین برنامه را با روشهای مدیریتی کارآمد جلو ببرم. به جای وعدههای فریبکارانه و رویافروشی.»
حمید رسایی، نماینده مجلس در کانال تلگرام خود نوشت: «شب گذشته اولین برنامه گفتوگومحور آقای پزشکیان روی آنتن رفت و مصداق این ضربالمثل فارسی شد که «تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.»
پزشکیان که در فضای مجازی به صورت بادکنکی برای چند ساعت برجسته شده بود، خیلی زود و در اولین گفتوگوی ویژه خبری با جملاتی مثل اینکه «از من توقع نداشته باشید برنامهای ارائه بدهم، لابد دولت قبلی برنامهای داشته البته من از اون برنامه هم اطلاع ندارم، ولی همون رو دنبال میکنم» همه کسانی که به او دلبسته بودند را ناامید کرد.
برنامه دیشب پزشکیان به اقرار دوستداران، منتقدان و مخالفانش واقعاً ضعیف بود. کلیگویی میکرد. در حوزه اقتصاد هیچ برنامهای نداشت. حتی به برنامه هفتم توسعه که با حضور خودش در مجلسی که عضوش بوده، تصویب شده بود، تسلط نداشت! به سوالات مجری جوابهای بیربط میداد. برخی آیات قرآن را که بیربط به بحث بود، شاهد مثال میآورد! مشخص بود که میخواهد با اشاره به برخی آیات و روایات، راهی برای ارتباط با متدینین باز کند.
متاسفانه برخی فعالان مجازی در حال غولنمایی پزشکیان هستند و با برجستهسازی برخی خطاها و جهتگیریهای غلط وی، او را بیشتر تبلیغ میکنند تا نقد!»
سیدمرتضی میر، فعال توئیتری نیز اینطور به گفتوگوی دوشنبهشب، واکنش نشان داد: «میگویند؛ دکتر پزشکیان در گفتوگوی دیشب قوی نبود. حق دارند. گوش آنها با خلاف واقع شنیدن (برنامهی ۷هزار صفحهای)، رویافروشی (۴ میلیون شغل) و وعدههای نجومی (۴ میلیون مسکن) و... خو کردهاست. به حرفهای صادقانه، قابل اجرا و واقعبینانه عادت ندارند.»
بابک مجیدی، خبرنگار خبرگزاری ایلنا، این جمله از صحبتهای پزشکیان را بازنشر کرد: «دانشمندان و متخصصین نباید حرف من را گوش کنند، این من هستم که باید حرف آنها را گوش کنم.»
علی احمدنیا، روزنامهنگار اصلاحطلب اینطور نوشت: «اولین گفتوگوی پزشکیان را ببینید؛ او میتوانست شعاری صحبت کند، اما سعی کرد وعدهای ندهد و مردم را ساده فرض نکند، او برای مردم بیش از اینها ارزش قائل است. به دلیل حضور در مجلس خوب میداند عدم اجرای برنامههای توسعه گذشته به دلیل مدیران ناکارآمد و صرفاً برنامه در برنامه کردن دولتهاست.»
عبدالرضا داوری، مشاور سابق محمود احمدینژاد نوشت: «حضور مسعود پزشکیان در برنامه گفتوگوی ویژه خبری دیشب نشان داد که فارغ از عدم تسلطش به ادبیات و دانش حکمرانی، کاراکتر او در قالب نمایندگی مجلس فریز شده و اصلاً در تراز ریاستجمهوری بهمثابه شخص اول اجرایی کشور نیست.»
داوری در ادامه این پست، فیلمی از حضور حسن روحانی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری مربوط به انتخابات۱۳۹۲ منتشر کرد. تعدادی از اکانتهای شناختهشده موسوم به سایبری نیز پس از برنامه گفتوگوی ویژه خبری، به تخریب پزشکیان پرداختند.
عباس عبدی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی درباره واکنشها به مسائل مطرحشده از سوی پزشکیان در گفتوگوی ویژه خبری، به «هممیهن» گفت: آقای پزشکیان اصولاً متخصص در اقتصاد نیست. اما تفاوتش با نامزدهای دیگر این است که عدم تخصص در این حوزه را صادقانه ابراز میکند. رفتار درست نیز همین است. نامزدهای دیگر که در حوزه اقتصاد تخصصی ندارند، نهتنها در این امور دخالت میکنند بلکه نظرات کارشناسی را نادیده میگیرند و وضع کشور را به این نقطه رساندند. بنابراین، پزشکیان بارها بر این مسئله تاکید کرده است که باید از کارشناسان استفاده کرد. چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟ رئیسجمهور وظیفه کلانتری دارد که بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است؛ برای مثال در حوزه اقتصاد، کارشناسانی که توانایی ایجاد تحول و افزایش تولید را داشته باشند.
بیشتر بخوانید:اعضای ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان مشخص شد
او ادامه داد: پیش از این شخصاً به آقای پزشکیان گفتم که شما در حوزه پزشکی متخصص و صاحبنظر هستید، اما اگر رئیسجمهور شدید حق اظهارنظر در حوزه بهداشت و درمان را ندارید. چون جایگاه رئیسجمهور جایگاه کارشناسی نیست. این فساد ذهنی یا تشویق بعضی اطرافیان است که آدمهایی بدون آشنایی با حوزه اقتصاد را به دادن وعدههای اقتصادی وادار میکنند؛ وعدههایی مثل نصف و تکرقمی کردن تورم، ایجاد میزان مشخصی از شغل یا ساخت مسکن. وعدههایی که با این شرایط امکان عملی شدن ندارند. این روش، خودفریبی است. مصاحبه آقای پزشکیان را باید از این منظر دید.
عبدی با اشاره به مسئله اجرای برنامه هفتم که در این گفتگو مطرح شده بود، اظهار داشت: درباره خود برنامه پنجساله هم باید نکاتی را مطرح کرد. وقتی به گفته منابع رسمی ۳۰ درصد اجرا شده، یعنی اصراری بر عدم اجرای آن وجود داشته است. درحالیکه یک برنامه به صورت عادی و بدون انجام کار خاصی باید ۵۰ درصد پیشرفت داشته باشد. وقتی این وضعیت اجرای برنامه است، کسی بر اجرای آن نظارت ندارد و پاسخگو نیستند، این سوال درست نیست که آیا برنامه را اجرا میکنید یا نه! ما در وضعیت پیشابرنامه قرار داریم.
عبدالله رمضانزاده، سخنگوی دولت اصلاحات نیز به خبرنگار «هممیهن» گفت: «مبنا و استراتژی آقای پزشکیان به نظر من ایجاد تنش نیست. مسئلهاش حل مشکلات مردم است و این حل مشکلات با ایجاد تنش، رویارویی و حمله به رقیب شکل نمیگیرد. بلکه با اجماعسازی امکانپذیر است. رئیسجمهوری که بتواند اجماعسازی کند، میتواند در حل بخشی از مشکلات مردم موفق باشد. اظهارات آقای پزشکیان را در این مسیر ارزیابی میکنم. معتقدم راهبرد آقای پزشکیان این است که نکات مثبت برنامههای پیشین را ادامه دهد و تیمی را به کارگیری کند که امکان اجرای آن را داشته باشند. چراکه ما مصوبات خوبی در کشور داریم، اما مدیران ناکارآمد و نامناسبی داشتیم. فکر میکنم مسعود پزشکیان بهدنبال جایگزینی این تیم برای کارآمد کردن نظام و حاکمیت است. بنابراین، صحبتهایش در همین جهت بود حتی اگر باب میل بعضی دوستان نبوده است.»
استاد بازنشسته علوم سیاسی دانشگاه تهران ادامه داد: «آقای پزشکیان متخصص جراحی قلب است، وارد سیاست نیز شده، اما نمیتواند ادعا کند که در همه عرصهها صاحبنظر است. کمااینکه در دوران جدید، همه کارها تخصصی هستند. تواناییای که یک رئیسجمهور باید داشته باشد، توانایی مدیریت کردن متخصصین و استفاده از نظر آنهاست. بهترین حالت این مدیریت استفاده از نظرات کارشناسی است و پزشکیان صادقانه گفت که من متخصص اقتصاد نیستم. ادعایی بیش از این، از هیچکس پذیرفته نیست. مگر اینکه آن نامزد یا هر شخص دیگری، خود متخصص اقتصاد بوده و تحصیلاتش در این زمینه باشد. فکر میکنم نحوه برخورد صادقانه با مردم و شفاف کردن وضعیت شخصی، خیلی بهتر از آن است که ادعا کنیم میتوانیم مشکلات را در فلان روز حل کنیم؛ ۶ ماهه نفت را سر سفره مردم میآوریم، سالانه مسکن میلیونی میسازیم، با یک میلیون تومان شغل ایجاد میکنیم و مانند آن. اینها مواردی است که در جهت ناسالم ساختن فضای رقابتی انجام میشود. در حالی که رقابت سالم زمانی برقرار میشود، که دانستههای علمی دیگران را به کار بگیریم. فکر میکنم آقای پزشکیان در آن برنامه، در ارسال این پیام موفق بودند که ما در هر کاری نیاز به متخصص داریم.»
مدیرکل سیاسی پیشین وزارت کشور، تاکید کرد: «سیاست برای حل منازعه بدون خشونت و پرخاشگری است. پزشکیان در این زمینه موفق بود. آخرین حربه سیاستمدار وقتی که مسیرهای دیگر بسته شده، حمله به دیگران است. پزشکیان از به کارگیری این حربه خودداری کرد و فکر میکنم ارزش جدیدی به فضای سیاسی کشور اضافه شد که میتواند منشأ خیر باشد.»
که همیشه گول این افراد رو می خورید
اینا فقط حرف میزنن
فقط حرف
بشین بابا بذار نفس بکشیم
دوره ی شما .... تموم شده مردم دیگه گول شماها رو نمیخوان
برید پی کارتون
اقتصاد ۲۴ جرات داری نظر منو بذار
اگه حقوقت از رئیس صهیونیستی قطع نمیشه
این نظرات از اکانت های فیلم بذار در کوزه آبشو بخور
عزیزان با کلامات بازی نکنن و عوام فریبی نکنن.
این آقا دو کلمه حرف از خودش نداره بزنه چجوری میخواد مملکت اداره کنه،
به کسی رای بدین که بعدش شرمنده خودتون و ی ملت نباشین... رای شما حق الناسه
فقط یه سوال پس نقش رئیس جمهور چیه
اگر قرار باشد همه کارها و نظرات مال این و اون باش خب منم میتونم رئیس جمهور باشم
صد البته تازه میخوای بگردی دنبال کارشناس و درست کردن تیم .....
دکتر جیلی این کار خیلی پیشتر انجام داده
با انواع کارشناس ها تیم های مختلف درست کرده و جلسات متعدد داشته
من رای به دکتر پاکدست ،بی جیره و مواجب خواه ،مردمی و دلسوز واقعی سعید جلیلی خواهم داد
فقط التماس تفکر
این موضوع در مورد ساختمان سازی، اقتصاد و.. صادق است.
دکتر پزشکیان اما چون خودش یک فوق تخصص جراحی قلب است میداند تخصص یعنی چه. پا توی کفش اقتصاد دانان نمیکند. میگوید من باید به حرفشان گوش دهم نه آنها به من
میداند برنامه ریزی یعنی چه می گوید من باید به اجرای برنامه ها بپردازم نه اینکه مجددا برنامه بنویسم
برنامه را هم برنامه مصوب بر زمین مانده و هدفمند معرفی میکند. یعنی آنچه که همه مراحل قانونی از تصویب در مجلس و شورای نگهبان و ... نهایتا تصویب رهبری گذرانده میداند. جایی که می گوید ابلاغ شده توسط رهبری منظورش دقیقا طی مراحل قانونی سند چشم انداز است.
اما از حزبی است که مملکت را نابود کرده و میکند بازم زنگنه.بازم نعمتی بازم جهانگیری بازم روحانی بازم آخوندی و....
شخص مهمه اما گرو وحزب هم مهم
پس رای من فقط دکتر جلیلی
البته امیدوارم اگر رئیس جمهور شد از افراد خوب و با سوادی مثل دکتر پزشکیان در کابینه خود استفاده کند و این واقعا آرزوی من است برای دولت
رای من تا الان صد در صد جلیلی .اما بازهم بررسی میکنم
کورید یا خودتون رو به کوری میزنید شماها مسئولید اگه با انتخاب غلط تون سفره مردم رو کوچیک کنید سر پل سراط یقه تک تکتون رو میگیریم
در جریان مذاکرات پنج بعلاوه یک محض رضای خدا حتی نتونست یه قد به عقب برداره چه برسه به جلو
یه ادم کاملا خنثی و مطیع
فک کنم درخت بذاریم جاش بهتره تا جلیلی
ممنون
توهین نکنیم و حرف هایی نزنیم که گناه باشه برای جلب نطر دیگران نه بیخود از کسی تعریف کنیم و نه بیخود کسی رو تخریب
ما همه بچه مسلمونیم
عدل و انصاف رو ملاک قرار دهیم
شخص پزشکیان را دوست دارم .اما از حزبش متنفر.
چون ملت را بدبخت کردن افرادی مثل روحانی،جهانگیری،نعمتزاده،زنگنه آخوندی همتی
نتیجه رای به اینها یعنی
دلار ده برابری.مسکن ده برابری وبدبختی.
چون از جنس خودمی همه را احساس کردی
پس تا الان با اختلاف زیاد فقط جلیلی
من به اصول گرا و اصلاح طلب کار ندارم همانطور که در لیست اصول گرای مشهورتر داریم
فقط جلیلی که هنوز مثل مردم عادی زندگی میکند در صورتی که هم استد دانشگاه است .و هم صاحب قدرت و همسرش هم پزشک ولی شاید کسی مسخره کند ولی هنوز تیبا سوار است و درد را میفهمد نه مثل قبلی تشک مخصوص.غذای مخصوص .استخر مخصوص و مردم کشک
بره پی کارش بابا
بقیه را ولش ..
وسلام
۳ سال است پدر مردم دراومده مرغ کیلویی ۹ تومن شد ۱۰۰
تخم مرغ کیلویی ۷ تومن شد ۶۰
برنج کیلویی ۱۱ تومن شد ۱۰۰
و.....
تازه من فقط اقلام دم دستی رو اسم بردم
تابستان و زمستان میاد و میره دریغ از یک میوه نوبرانه برای بچم بگیرم
این حرفهاتون خجالت داره
از وضع پوشش مردان و زنان که تو این ۳ سال رقم خورد که دیگه نگم شهر رو به گند کشیدند
مطمئنم که پیامم چاپ نمیشه ولی حداقل سبک میشم
رای ما دکتر پزشکیان.
#برای_ایران
ولی الان که طرف اصلاح طلبان وجودتون هست .خیلی خوب ،،صداقت،،رفتقت،،شهامت ،،پزشکیان گفت من بلد نیستم..
به خدا قسم در روز قیامت پایینتر از ابن ملجم خواهندبود اگر به خاطر رانت وپول نظام اسلامی راتضعیف کنید ومردم رافریب دهید.
مانند روحانی ..
همه ما در این مملکت میدونیم که اقتصاد ما وابسته به سیاست نیست بلکه کاملا سیاسی است ( به دلایل نداشتن مدیران متفکر اصیل و نظریه پرداز اقتصادی و اقتصاد دان های واقعی و مدیران میانی و اجرائی خیلی ضعیف و تحریم ها و ... )
بنابراین تفهیم همین جمله ، شما بزرگواران را به این سمت و سو خواهد رساند که اگر جراحی اقتصادی در ایران بخواهد صورت بگیرد ، در متعالی ترین حالت آن ، بیشتر از یک اقتصاد بلد ؛ قطعا در درجه اول به یک سیاست بلد، نیاز هست و پزشکیان در بین نامزدهای انتخاباتی نشان داده که تا به حال از همه آن نامزد های انتخابی دیگر، سیاس تر و مقتدر تر بوده و میشود امیدوار بود که پزشکیان با راه حل های سیاسی به بهبود اقتصاد کشور کمی واقعا کمک کند ، شما دوستان لطفا کمی عمیق تر و منصف تر باشید تا ما قشر کم برخوردار هم ، بیش از اینها شرمنده خانواده های خود نشویم ...
بینهایت سپاس
در این مقطع زمانی ، آقای جلیلی بهترین گزینه ، برای رویارویی با جهان استکباری هستند .
که اقای پزشکیان تکلیفش معلومه چطوری؟ وقتی ادماهای دولت روحانی از پزشکان حمایت میکنن تکلیف مشخصه که اگه رئیس جمهور بشه چه چه اتفاقات بدی میفته
و اونای که میگن پزشکان صادق هست این یکی از سیاست های است که به کار گرفته برای مردم ساده ای که منتظر کسی هستن که حرف راست ازش بشنوند و اون هم از این ضعف مردم داره استفاده میکنه
ما دو نوع سیاست داریم یک سیاست خوب و بد
که اقای پزشکان از سیاست بد داره استفاده میکنه همین که من مثلا صادق هستم که دروغ میگه چون خودش و اطرافیانش مشخص هستن که چه ادماهای هستن و این هم مشخص میکنه که دروغ میگه یا راست و اونی که قابل فهم باشه خودش میفهمه به کی باید رای بده
و اخره رای من اقای جلیلی
چون اگر اشتباهی میکنند آن را قبول میکنن و هم از مردم عذرخواهی میکنن ولی اصول گرایان هم اشتباهات زیادی دارن هم قبول نقد پذیر نیستن و هم خود را به حق میدانند
یعنی مردم در نظر اصولی ها پشیزی نمی ارزند
فقط دنبال آرمان های خود هستن
تازه منتظره رئیس جمهور بشه بعد برنامه هایی رو اجرا کنه ، شاید بگیره
در خصوص بنزین قبلا اعلام نطر کرده بود و الان برای اینکه افکار عمومی را مجاب کند از لفظ نظر کارشناسان استفاده کرد در صورتیکه کسی که می خواهد رئیس جمهور شود باید نظر خود را در مورد مسائل گوناگون با قاطعیت اعلام کند و سپس با نطر کارشناسان رفع نقص کند.
در برنامه هفتم توسعه همه چیز کا شناسی شده و واضح است و نیاز نیست یک رئیس جمهور وقت خودش را دوباره صرف کارشناسی کند و روز از ن و روزی از نو
فقط انتقاد بلده ولاغیر
دروغ گفتن هم کارشه
چون راه شهید رئیسی را ادامه میدهند
این مردم بعد از مدتی که از انتخابات گذشت باز به سر خود خواهند زد که وا مصیبتا من چرا رای دادم.!
بزند و برنامه نداشته باشد به چه درد میخورد آقا پزشکیان شایسته نیست او فقط من من میکند این آقا در صحبتهای خود به طور پنهان از رییس جمهور ی حرف میزند که در عرض سه سال کارهای بزرگی کرد تا توانست به نقاط مختلف کشور رفت تا مشکل آنان را حل کند نه شب داشت نه روز آقای پزشکیان کشور کسی را میخواهد هم اقتصاددان باشد هم سیاستمدار نه شمارا شما دارید برای رای گرفتن از مردم مسأله ای را مطرح میکند در مورد حجاب آیا این مسأله حل مشکلات کشور است حجاب قانون کشور ماست همه کشورها مردمش ملزم به رعایت آن هستند
دوما اگر پزشکیان چیزی بارش بود الان تبریز به این شکل نبود واقعا تبریز با اون سابقه و قدمت خیلی از بعضی استانها عقب مانده دلیلش هم یکیش خود این آقاست چند سال مجلس خورده خوابیده
واقعا اینم میگم لباس ریاست جمهوری به تن این آقا خیلی گشاد است زحمت های سه سال شهید جمهور را بر باد میده
۸ سال ظریف خورد خوابید و پالس به دشمن داد و برای مردم هیچ کار نکرد و باعث سرافکندگی ملت ایران شد حالا این آقا دوباره می خواد ظریف را وزیر خارجه کنه واقعا مغز به این ...
دوستان خود داند اگر می خواهند دوباره به ۸ سال روحانی برگردیم در آن زمان دلار ۳ هزار به ۳۰ هزار رسید الان هم باید منتظر باشید دلار ۶۰ هزار به ۶۰۰ هزار برسه تصمیم با خود شماست یا حق
اقا تو را خدا نیا خودت و مردم را نا امید نکن
انسان با تقوا
در حد توانایی که دارند صحبت میکنند
انسانی که غرور رو له کرد
انسان صادق بر خلاف بقیه صادق بود نه اینکه حرفای دیگران را کپی کنند
با شواهد حرف میزد
درود بر تو مرد عمل
بنده بعنوان یک معلم نظرم در مورد آقای پزشکیان این هست وقتی ایشان در تخصص خود که یک جراح قلب هست میگوید قلب یک انسان ۷۵۰ گرم وزندارد بعضیها چگونه ایشان
را اینگونه تعریف وتوجیه می کنند ایشان حتی
برای نمایندگی مجلس نیز بدرد نمی خورد تا برسد به اینکه رئیس جمهور بشود لطفاً با تعصب نظر ندهیم باید با واقعیت کنار بیایم
ایشان در حد ریاست جمهوری نیستند این دوره
فقط وفقط باز هم در میان این نامزدها دکتر قالیباف میتواند از این بحران ما را نجات بدهد
به پزشکیان رای بدهید وراه را برای اصلاح طلبان
باز کند باز هم دزدی واختلاسها را که شهید رئیسی با هزار زحمت جمع وجور کرده دوباره
شروع کنند مردم خواهش میکنم گول حرفهای
اصلاح طلبان را نخورید....... مملکت را دوباره
دست این جماعت نسپارم که اینبار هیچ چیزی
باقی نخواهند گذاشت و پشیمانی بعداً برای
ما هیچ سودی نخواهد داشت اگر دقت کنیم تمام وزرای روحانی اطراف پ زشکیان دارند می پلکند و منتظر فرست هستند خواهشاً دقت بکنیم درست انتخاب بکنیم
مراد ویسی کارشناس سیاسی پرسید: آیا پزشکیان میتواند وعدههایش را اجرایی کند؟
آقای ویسی،
پزشکیان نخستین وعدهاش را که مانع برنده شدن آقای جلیلی بود اجرا کرد و بشریت را از شر جلیلیون که در 45 سال گذشته پنج بار مرا تا یک قدمیی اعدام بردند نجات داد.
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند، وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی، آن شب قدر که این تازه براتم دادند.
سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که همصدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
ابن فرقد مىگويد: نزد امام صادق-عليه السّلام-بودم كه غلام عجمى نامهاى آورد و مىخواست عربى سخن بگويد اما نمىتوانست و هذيان مىگفت به حدى كه گمان كردم امام او را طرد كند. ولى حضرت فرمود: چون نمىتوانى به زبان عربى سخن بگويى پس به هر زبانى غير از عربى كه خوب مسلط هستى با آن زبان سخن بگو؛ چون كه من به هر زبانى كه سخن بگويى آن را مىفهمم. غلام، تركى سخن گفت و حضرت به همان زبان پاسخ او را داد و غلام با شگفتى رفت .
الخرائج و الجرائح ج۲ ص۷۵۹
عوالم العلوم ج۲۰ ص۳۶۷
آقای محمدی هم ترک است.