رئیس دولت نجات ملی یمن اعلام کرد، سعودی زرادخانه بزرگ سلاح تولید شده در غرب را دارد و گویا کلید سلاحهای مذکور دست خودش نیست اما صنعا سلاحهای مورد نیازش را خود میسازد.
اقتصاد۲۴- ارتش یمن یکشنبه (دیروز) نمایشگاهی از سلاحهای خود افتتاح کرد که در آن موشک جدید با نام «قدس 1»، پهپاد «صماد 1»، پهپاد «صماد 3» و پهپاد «قاصف k2 » به نمایش گذاشته شد.
بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، «عبدالعزیز بن حبتور» رئیس دولت نجات ملی یمن امروز (دوشنبه) اعلام کرد: نمایشگاه تسلیحاتی شهید «صالح الصماد» برای فخرفروشی نبود بلکه تأکیدی بر تلاش ما برای جلوگیری از هر تجاوزی به یمن بود. ما مرحله توازن قدرت پاسخگویی با نیروهای ائتلاف متجاوز را آغاز کردهایم، سعودی بزرگترین زرادخانه سلاح را در اختیار دارد اما کلید این سلاحها در دست سازندگان آن در غرب است؛ این در حالی است که یمن سلاح ویژه ساخت خود را دارد.
بنحبتور در ادامه گفت، میان «داعش و القاعده و نظام سرمایهداری آمریکا» در حمله به یمن همکاری وجود دارد و دولت آمریکا برای تأمین پوشش تحرکات صهیونیستی در منطقه، از داعش حمایت مالی میکند.
در نمایشگاه تسلیحاتی دیروز برای اولین بار از موشک «قدس 1» رونمایی شد.