تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۳

قلعه‌نویی: آقای خداداد شاهنامه تیم‌ملی را باز کن!

آقای عزیزی هر آنچه در این مدتی که کنار تیم‌ملی بوده می‌داند، ایشان می‌تواند مقابل مردم بگوید و ذهن مردم را نسبت به من روشن کن.

قلعه نویی

اقتصاد۲۴- در شرایطی که تیم ملی فوتبال ایران دو بازی نخست خود در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ را با برد پشت سر گذاشت، انتقادات و صحبت‌هایی زیادی درباره وضعیت تیم به وجود آمده است و به همین منظور امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در گفتگو با برنامه ۴۴۲ از رادیو جوان، درباره شرایط کنونی فوتبال ایران صحبت کرد.

قلعه نویی ابتدا گفت: برای مهندس نبی آرزوی سلامتی و تندرستی داریم و ایشان از خادمین فوتبال این مملکت است و نزدیک به ۴ دهه است مشغول فعالیت است؛ او علی رغم مشکلاتی که داشت همراه فرزندانش بازیکنان تیم ملی بود و آخرین خبر از وضعیت او این است که یک ساعت پیش آنژیو شد و وضعیتش بهتر شده. همچنین من به ابراهیم قاسمپور، خداداد عزیزی و کریم باقری بابت از دست دادن نزدیکانشان تسلیت می‌گویم .

او حرفهایش را با اشاره به چمن ورزشگاه فولادشهر میزبان بازی قبلی تیم ملی آغاز کرد و گفت: شما یک پاترول دارید که ۴۰ سال از عمرش گذشته و یک بنز جدید هم داری که آن را به جاده خاکی و پر از دست انداز می‌بری تا مسابقه بدهد. آن بنز ۱۰۰ متر هم نمی‌رود اما همان پاترول راحت راه می‌رود. من الان داشتم بازی های سپاهان و ملوان را می‌دیدم و مشخصا این دو تیم در حد و اندازه کیفیت تیمشان بازی نمی‌کردند.

سرمربی تیم ملی درباره انتقادها پس از دو بازی تیم ملی هم گفت: اگر در این مدت یک سرمربی ایرانی به آقای بنتو می‌باخت، چه بلایی سرش می‌آوردند؟ حالا ما با تلاش همه بچه‌ها بردیم و اگر چه معتقد هستم می‌توانستیم گل های بیشتری بزنیم اما این وضعیت درست نیست. الان ما کمترین باخت را داریم اما این‌ها را کسی نمی‌بیند. محمود فکری یک مثال دارد و می‌گوید: آن کسی که خواب است را می‌توان راحت بیدار کرد اما کسی که خودش را به خواب زده، نه. الان وضعیت همین است و بدون اطلاع و بدون صحبت ایراد می‌گیرند و این معنا ندارد چون انسان و تیم فوتبال بدون ایراد وجود ندارد. حب و بغض را کنار بگذارید. بازیکنان ما چه گناهی کرده اند؟

او همچنین توضیح داد: ما ۷-۸ بازی است که پاداش نگرفته و کادرفنی هم مدت‌هاست حقوقش را طلب دارد.توضیح بدهم که آقای الین و آقای مانیکونه حقوقشان را از پول بلوکه شده فیفا می‌گیرند اما کادر ایرانی ۷ ماه حقوق نگرفته. با تمام این مشکلات ما نتایج خوبی گرفتیم و در ۹۰ درصد بازی‌ها ما تیم برتر بودیم و در بازی با امارات یک استثنا بود که مالکیت برای آنها بود ولی موقعیتش ۰.۲۱ بود. من دست تک تک عزیزانی که از دبی آمدند و موقع ورود به ورزشگاه اذیت شدند، دستشان را می‌بوسم و واقعا کمک کردند تا نتیجه خوبی بگیریم. ما اهداف زیادی داریم ولی بدانید که تیم ملی برای شما مردم است و من هم که به تیم ملی ایران آمدم، بدون تیم نبودم.

قلعه نویی در دفاع از خود درباره دوران پیشین کاری اش صحبت کرد و گفت: بروید هزینه های من در دوره دوم سپاهان من بررسی کنید و آن تیم ذوب آهن و سپاهانی که من گرفتم در بدترین وضعیتش بود. سه گروه بر گردن سپاهان حق دارند از آقای تاج، آقای ساکت و دیگر نفرات که مالکیت این باشگاه را مشخص کردند و مقطعی بود که دکتر اسلامیان از من خواهش کردند گفتند بیا به تیم‌ کمک کن و من تیم رتبه دوم ذوب آهن را دادم تا تیم سپاهان در رتبه چهاردهم را بگیرم.

وی افزود: خواهش می‌کنم در یک برنامه هم آقای رضا فتاحی را بیاورید تا درباره سپاهان صحبت کنید و خوشحال هستم هر ۳ کاپیتان سپاهان از پیام نیازمند، امید نورافکن و محمد کریمی سه یادگاری من هستند. وقتی پیام را آوردم همه می‌گفتند دروازه یک تیم بزرگ را به یک بازیکن جوان می‌دهی؟ ما فقط دنبال خدمت کردن به این فوتبال هستیم. یک روز از تیم ملی به کرمان رفتیم و یک روز از اصفهان به گل گهر رفتیم. بروید لیست مالی گل گهر را ببینید که همان زمان با پاری سن ژرمن مقایسه‌اش می‌کردند.

امیر قلعه نویی با اشاره به دعوت بازیکنان بدون تیم از جمله علیرضا جهانبخش، سامان قدوس و سعید عزت اللهی گفت: من از قبل سوال شما باید درباره ۲-۳ بازیکن صحبت کنم. نفراتی بودند که تیم نداشتند و به اردو دعوت شدند؛ بعضی از بازیکنان برای ما هم فنی هستند و هم وزنی و جهانبخش مقابل امارات بهترین بازی خودش را داشت . این تیم ملی هم توانایی سقوط دارد هم توانایی صعود. آنها وزن دارند و به ما کمک می‌کنند.

قلعه‌نویی همچنین به صحبت های روزهای اخیر خداداد عزیزی اشاره کرد و تصریح کرد: من خداداد را هم دوست دارم و به او تسلیت می‌گویم. من از ایشان خواهش می‌کنم که هر آن چیزی که درباره من می‌داند بیاید و به مردم بگوید. من درباره خودم این حرفم را می‌زنم و نظرش این است. آدم‌های زیادی در این باره با من حرف زدند و من قضاوت کردن آن را به مردم سپرده‌ام. آقای عزیزی هر آنچه در این مدتی که کنار تیم ملی بوده می‌داند، ایشان می‌تواند مقابل مردم بگوید و ذهن مردم را نسبت به من روشن کند. او خودش گفت اگر بخواهد درباره تیم ملی صحبت کند، یک شاهنامه حرف دارد و من می‌خواهم بگوید. در یک خانواده رسم بزرگی و معرفت این است که همسایه‌ متوجه نشود و درون خانواده حل شود. به هر حال این مسائل هست و از خداداد عزیزی از زمان تیم ملی تا زمانی که باهم نبودیم را بیاید شفاف بگوید.

او در پایان گفت: من از همه پیشکسوتان خواهش دارم تیم ملی را کمک کنند تا این تیم به جام جهانی برود.‌ من یک مهمان هستم و این افتخار برای تمام فوتبال است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کشف و انهدام انبار بزرگ سوخت قاچاق در بندرخمیر

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵