اقتصاد۲۴- در این مقاله تکنیکهای خوش طعم کردن گوشت را معرفی میکنیم.
برای خوشمزهکردن بیشتر گوشت قرمز تکنیکهای متفاوتی وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
برای خوش طعم کردن گوشت گوسفند ابتدا باید ترکیبی از ادویه را با سیر مخلوط کنید. ادویههایی که نیاز دارید زردچوبه، گشنیز، زیره، آویشن، رزماری و نعناع است.
بعد از اینکه ادویه را آماده کردید در یک ظرف، گوشت گوسفند را قرار دهید و ادویه را با دست روی آن ماساژ دهید. سپس سیر را اضافه کنید و در ظرف را ببندید. ظرف را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزهدار شود.
برای خوش طعم کردن گوشت گاو ابتدا باید ترکیبی از ادویه را با سیر و پیاز مخلوط کنید. ادویههایی که نیاز دارید پونه کوهی، آویشن، فلفل قرمز، پودر فلفل، خردل زرد و پودر کاکائوست.
بعد از اینکه ادویه را درست کردید در یک ظرف، گوشت گتو را قرار دهید و ادویه را با دست روی آن ماساژ دهید. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید و در ظرف را ببندید. ظرف را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزهدار شود.
برای طعمدار کردن گوشت کبابی گوسفندی، از کیوی رنده شده و سس مایونز استفاده کنید تا گوشت کبابی ترد شود. برای این کار یک کیوی نسبتا نرم را رنده کنید و همراه نمک، فلفل، آویشن و سس مایونز روی دو طرف گوشت ماساژ دهید.
برای اینکه مطمئن شوید مواد مرینیت شده به همه قسمتهای گوشت رسیده است، گوشت با مواد را داخل یک کیسه زیپدار بریزید و کیسه را به خوبی تکان دهید تا کاملا گوشت به مواد آغشته شود.
برای پخت گوشت قرمز بهتر است ابتدا آن را با پیاز، نمک و زردچوبه کمی با روغن تفت دهید. سپس مواد دیگر را برای پخت به آن اضافه کنید. این کار باعث میشود بوی بد آن گرفته شود و گوشت ظاهر بهتری داشته باشد.
برای درست کردن گوشت استیکی، باید از یک روز قبل آن را در مخلوطی از فلفل قرمز، فلفل دلمهای، سرکه، روغن کنجد، برگ کرفس و مقداری آب گوجه بخوابانید. دقت داشته باشید که نباید تکههای گوشت بیش اندازه ضخیم باشد، زیرا مواد به خوبی به خورد آن نمیرود. همچنین هنگام پخت ممکن است مغز گوشت خام بماند در حالی که سطح رویی آن پخته است.
یکی از روشهای خوشمزهکردن گوشت کبابی استفاده از سس سویا است. به دلیل وجود اسید گلوتامیک، اضافه کردن این سس به گوشت، آن را نرم و لطیف میکند. دقت داشته باشید که سس سویا حاوی نمک است، پس زمان استفاده از نمک به میزان آن دقت کنید.
بیشتر بخوانید: نوشیدنیهای حاوی قند به سلامتی آسیب میزنند
بهترین گزینه برای گوشتهای کبابی، استفاده از مرکبات است.
گوشت گوساله نسبت به سایر گوشتها زمان بیشتری برای مزهدار شدن نیاز دارد.
هرچه ضخامت گوشت کمتر باشد، طعمدار شدن آن با کیفیت و سرعت بیشتری صورت میگیرد.
بیشتر از ۲۴ ساعت نباید گوشت در یخچال گذاشته شود، زیرا فاسد میشود.
برای اینکه گوشت طعم بیشتری به خود بگیرد، قبل از پخت با چاقو کمی به آن ضربه بزنید تا بافتهای گوشت از هم باز شود.
برای پخت گوشت قرمز از آب سرد استفاده کنید، زیرا روی طعم گوشت تاثیر زیادی دارد.
برای طعم دار کردن گوشت خورشتی، از ادویه گوشت کبابی، پیاز و زعفران استفاده کنید.
در این مقاله تکنیکهای خوش طعم کردن بیشتر گوشت را همراه با نکات آموزش دادیم. امیدواریم با به کارگیری این روشها غذاهای خوشمزهای درست کنید.