تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۴ تير ۱۳۹۸

مکرون: این هفته با روحانی، ترامپ و پوتین صحبت می‌کنم

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه اعلام کرد که طی هفته جاری گفت‌وگوهایی با همتایان ایرانی، آمریکایی و روسی خود با هدف کاهش تنش‌ها در منطقه خواهد داشت.
«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه
اقتصاد۲۴ –  این هفته با روحانی، ترامپ و پوتین درباره کاهش تنش‌ها در منطقه صحبت می‌کنم«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه اعلام کرد که طی هفته جاری گفت‌وگوهایی با همتایان ایرانی، آمریکایی و روسی خود با هدف کاهش تنش‌ها در منطقه خواهد داشت.

این در حالی است که «امانوئل بُن» مشاور دیپلماتیک امانوئل ماکرون هفته پیش در سفر به ایران با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، محمدجواد ظریف وزیر خارجه و سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه دیدار و گفتگو داشت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار