تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

سبزعلیپور: به بهانه مبارزه با قاچاق کالا، زندگی و کسب و کار مغازه داران را نابود نکنیم

شیوه مبارزه با قاچاق کالا، افتادن به جان مردم کوچه و بازار و خیابان و بردن اموال و کالای مغازه داران نیست و باید آب را از سرچشمه خشک کرد و با قاچاقچیان اصلی و فروشندگان عمده برخورد کرد.

محمدرضا سبزعلیپور

اقتصاد۲۴- محمدرضا سبزعلیپور رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در صد و هفدهمین نشست ماهانه خود با اعضاء مرکز جامع صادراتی ایران طی سخنانی در جمع مدیران، کارآفرینان و فعالان اقتصادی با اشاره به انتظار مردم از دولت چهاردهم در رفع مشکلات اقتصادی و رشد و توسعه اقتصاد و فعالیت‌های اقتصادی و همچنین ایجاد آرامش و امنیت اقتصادی در جامعه گفت: هدف، سعی و تلاش همه اعم از بخش‌های دولتی و خصوصی و مسئولین کشوری گرفته تا تمام دستگاهها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها باید بر این باشد تا اقتصاد کشورمان روز به روز رشد پیدا کرده و مشکلات اقتصادی مان نیز بسرعت کاهش یابد و مردم تغییرات مثبت را لمس و با جان و دل احساس آرامش بکنند. این موارد باید هدف دولت، سایر قوا و تمامی مسئولین کشوری و استانی باشد ولاغیر.

وی افزود: این احساس قشنگ و این آرامش آنچنان باید در وجود ایرانیان عزیز شکل بگیرد که همه با امیدواری و با دورنمایی زیبا به فکر کار‌های مثبت در کشور و همچنین سرمایه گذاری و راه اندازی کارخانجات و بنگاه‌های اقتصادی و کسب و کار‌های بیشتر و وسیع‌تر باشند تا به دنبال آن رشد اقتصادی، جهش تولید، افزایش تجارت داخلی و خارجی، رشد درآمد‌های ریالی و ارزی مردم و دولت، رشد اشتغال و ده‌ها مورد مثبت دیگر شکل بگیرد تا نه تنها هیچکسی به فکر خروج سرمایه خود از کشور نباشد بلکه همه به دنبال ورود نقدینگی و همچنین سرمایه گذار به ایران عزیزمان نیز باشند.

علیپور در ادامه اظهار داشت: با توجه به مواردی که خدمتتان عرض کردم باید علیرغم میل باطنی ام بگویم که متأسفانه از طرف برخی از مسئولین و مقامات محترم تصمیماتی برای اقتصاد ایران اخذ و سیاست‌هایی تدوین و اقداماتی به اجرا گذاشته میشود که درست نتیجه آن برعکس اهداف زیبا و مثبتی است که قبلاً به آن اشاره کردیم؟! من مطمئنم که مسئولین محترم به عمد و از روی عناد این تصمیمات را اخذ نمیکنند و بعضاً سیاست‌هایی را تدوین میکنند که کار کارشناسی روی آن‌ها انجام نشده و بصورت احساسی برنامه ریزی و سهواً بشکل غلط به مرحله اجرا درمیاید که نتیجه‌ای بسیار منفی و مخرب برجا میگذارد؟!

از همین رو بنده اطمینان دارم که چنانچه مسئولین محترم از عواقب مخرب و منفی تصمیمات و اقدامات خویش مطلع شوند، حتماً در روش و تصمیمات و کار‌های خود و دستگاه تحت امرشان تجدیدنظر میکنند، فلذا ما موظف هستیم تا از این تریبون‌ها و از طریق رسانه‌های گروهی و اصحاب محترم رسانه این دل نگرانی‌ها و گلایه‌ها را به دولت و مسئولین محترم منتقل نماییم تا هرچه زودتر جلوی تصمیمات و اقداماتی که عواقب منفی و خطرناکی برای اقتصاد کشورمان درپی دارد، گرفته شود.

وی بیان نمود: نمیخواهم اطاله کلام کنم و مصدع اوقات شریف شما بزرگواران که جز سرمایه‌های کشورمان محسوب میشوید، بشوم و به همین خاطر فعلاً به یکی از این تصمیمات و اقدامات نادرستی اشاره میکنم که مدتی است در سطح کشور به اجرا درآمده و در این وضعیت نه چندان خوب کسب و کار‌ها و رکود بازار، روزگار کسبه را سیاه و اشک خیلی از مغازه داران را درآورده است؟!

موضوع جدیدی که مسئولین محترم به یادشان افتاده، بحث مبارزه با قاچاق کالاست که البته بسیار کار درست و پسندیده‌ای است و ما سالهاست اصرار بر مبارزه صحیح با قاچاق کالا و قاچاقچیان داریم، اما طرحی که آقایان جدیداً در خصوص مبارزه با قاچاق کالا شروع کرده اند، کاملاً غلط و درست سورنا را از سر گشادش زدن و نواختن است؟!

سبزعلیپور با انتقاد از عملکرد غلط مجریان دولتی و سازمان‌های ذیربط و ذی مدخل در امر واردات و مبارزه با قاچاق کالا گفت: خیمه اقتصاد در تمامی کشور‌های جهان از جمله ایران دارای دو ستون است، ستون واردات و ستون صادرات. چنانچه یکی از این ستون‌ها نباشد و یا درست عَلَم نشده باشد قطعاً خیمه‌ای هم برپا نخواهد شد. ستون صادرات بسیار مهم بوده و بار‌ها راجع به آن صحبت کرده و در آینده نیز در این باره بسیار سخن خواهیم گفت. اما موضوع مورد نظر امروز ما بحث و گفتگو درخصوص آن ستون دیگر یعنی واردات میباشد که همانند ستون صادرات، آنچنان بد عَلَم شده که خیمه اقتصاد ایران را با سرنگونی و نابودی مواجه کرده است که قصد بر این دارم تا کمی به اهمیت آن و موانع و مشکلات موجود در برابر واردات و واردکنندگان و نهایتاً تولد “قاچاق کالا” سخن بگویم.

وی افزود: واردات هم با اندازه صادرات مهم میباشد و هیچ کشوری در دنیا نمیتواند خود را از خرید‌های بین المللی بی نیاز بداند در ضمن هر فروشی نیاز به یک خرید هم دارد در اصل برای صادرات، قطعاً نیازمند

واردات هم هستیم. واردات به دو بخش تقسیم می‌شود:

  • واردات مواد اولیه و کالا‌های سرمایه‌ای
  • * واردات کالا‌های لوکس و مصرفی

لازمۀ تولید و صادرات کالا‌های تولیدی و صنعتی کشور، واردات مواد اولیه و کالا‌های سرمایه‌ای مورد نیاز صنایع از خارج میباشد که بسیار ارزشمند و حیاتی است. اگر واردات بخش اول، انجام نشود تولید و به تبع آن صادرات صنعتی هم لطمه میخورد.

اما واردات بخش دوم، (واردات کالا‌های لوکس و مصرفی) هر چند که محرک و پشتیبان تولید و صادرات کشور نیست، اما در جای خود دارای اهمیت میباشد و آن اینکه اولاً درب‌های کشور را نمیتوان به روی مردم بست و دیوار بلندی گرداگرد کشور کشید و مملکت را با سیم خاردار محصور نمود و همه را به زور مجبور کرد تا فقط کالای ایرانی مصرف کنند و اگر کالایی هم تولید ایرانی ندارد پس بگوییم که مردم نخرند، نخورند، نپوشند و اصلاً استفاده نکنند! که این روش اصلاً شدنی نیست و روشی ناپسند و غلط است که نحوه مدیریت دولتمردان ایران را از بابت رسیدگی به اوضاع مردم و رفاه ملت، در نزد جهانیان زیر سوال میبرد. ثانیاً ورود کالا‌های مصرهی ساخت خارج موجب ایجاد رقابت بین صنایع داخلی و خارجی میشود و سبب میگردد تا کالا‌های مصرفی تولید داخل، هم از نظر کیفیت و هم از نظر بسته بندی رشد کرده و از نظر قیمتی نیز قابل رقابت گردد در ضمن ارتقاع سطح کیفی و بسته بندی کالا‌های مصرفی ساخت داخل موجب رشد صادرات ایران نیز می‌گردد.

پس از هر منظری که بنگریم واردات کالا موجب افزایش تولید و صادرات و باعث ارتقاع سطح کیفی کالا‌های تولیدی و بسته بندی خواهد شد، اما به شرط و شروطه‌ها و آن اینکه واردات فقط فقط بطور قانونی وارد کشور شود نه از مجاری و مبادی غیر قانونی و بشکل قاچاق؟!

علیپور در ادامه اظهار داشت: در همین راستا جمع زیادی از فعالان اقتصادی ایران از دیر باز در بخش تجاری کشور فعال بوده و توانسته بودند چرخ واردات ایران را با سعی و تلاش و تجربه خود، بخوبی حفظ و بچرخانند. واردات به ایران طی سال‌های اخیر آنهم به دلیل اعمال تحریم‌های بین المللی کار ساده‌ای نبوده، اما فعالان اقتصادی قانونمند و خوشنام کشور، در این سال‌ها با سختی و مشقت توانستند کالا‌های مورد نیاز ایران را از اقصی نقاط جهان تهیه و با مشکلات بانکی و حمل و نقل پیش رو، ارز‌ها را جابجا و پرداخت‌ها را انجام دهند و کالا‌های مورد نیاز را به کشورمان حمل نمایند.

اما در حال حاضر چند سالیست که دیگر واردات به راحتی در کشورمان انجام نمیشود و جدای از تحریم‌های بین المللی که مانع بزرگی در برابر فعالان اقتصادی و واردکنندگان ایجاد کرده، دچار یک خودتحریمی بزرگ در برابر واردات شده ایم، بطوریکه برای واردات مواد اولیه و قطعات، غالب شرکت‌ها و کارخانجات بویژه شرکت‌های تولیدی خصوصی بر سر تأمین ارز از طرف بانک مرکزی مشکل دارند و بعضاً تأمین ارز صورت نمیگیرد و وارداتی هم انجام نمیشود؟! و، اما در خصوص کالا‌های لوکس و مصرفی هم باید عرض کنم، واردات غالب این کالا‌ها بطور قانونی ممنوع میباشد و هیچ وارکننده‌ای اجازه واردات رسمی و قانونی این کالا‌ها را به کشورمان ندارد و، اما این در حالیست که همه این کالا‌ها در کشورمان به وفور و به راحتی یافت میشوند؟! زیرا تمام این کالا‌ها بطور غیرقانونی و قاچاق وارد کشور میشود؟!

وی تشریح نمود: دولت با ممنوعیت ورود کالا‌های مصرفی خارجی و ایجاد موانع بر سر راه واردکنندگان قانونی و خوشنام، نه تنها دولت و کشور را از بخش مهمی از درآمد‌های گمرکی محروم کرده بلکه بستر ورود کالا‌های مختلف به کشور را بصورت قاچاق و بدون پرداخت سود و عوارض گمرکی فراهم نموده که با افزایش روز افزون قاچاق کالا، بخش اعظمی از ارز کشور نیز بدون حساب و کتاب از طریق بازار آزاد ارز روانه خارج میشود که همین خروج کلان ارز موجب افزایش سریع و بیش از حد نرخ دلار و یورو میشود که افزایش لحظه به لحظه نرخ ارز‌های معتبر در بروز مشکلات و نابسامانی‌های اقتصادی کشور نقش کلیدی را بازی میکند.

درکل با اتخاد سیاست‌های غلط، قاچاق کالا به حدی در کشورمان افزایش یافته که امروزه طبق آمار‌های منتشره، حجم واردات کالای قاچاق چیزی معادل ۲۵ میلیارد دلار تخمین زده میشود؟! لذا برنامه ریزی‌های غلط دولت موجب شده تا ریسک و هزینه واردات کالا بصورت قاچاق روز به روز کاهش یابد و قاچاقچیان کلان هم احساس امنیت کنند؟!

در همین راستا مدتی است که مسئولین محترم به فکر مبارزه با قاچاق کالا افتاده اند ولیکن بجای اینکه قاچاقچیان کلان و فروشندگان عمده کالا‌های قاچاق را دستگیر و مبادی رسمی ورود کالا‌های قاچاق به کشور را مسدود کنند، با ایجاد گروهی، به جان کسبه و مغازه داران سراسر کشور افتاده و با فروشندگان کالا‌های خارجی برخورد میکنند؟!

سبزعلیپور در ادامه تصریح کرد: هر روز گروهی با کامیون‌های حمل کالا به فروشگاه‌ها و مغازه‌هایی که کالا‌های خارجی میفروشند حمله میکنند و تمام کالا‌های آنان را جمع آوری و درکل مغازه کسبه را جارو میکشند و کالا‌ها را حمل کامیون و با خود میبرند؟! در اصل دار و ندار مغازه داران را به بهانه فروش کالای خارجی قاچاق با خود میبرند و روزگار مغازه داران و صاحبان فروشگاه‌ها را سیاه میکنند؟! بعضاً از چند صد میلیون تا ده‌ها میلیارد تومان کالای هر یک از فروشندگان را توقیف و با خود برده اند؟!

این نوع برخورد‌ها در بازار و خیابان و پاساژ‌ها و مال‌ها با کسبه، موجب نا امنی و نارضایتی عموم شده و اشک کسبه را درآورده و همه در حال ناله و نفرین و تعطیل نمودن فروشگاه خود هستند؟!
جناب آقای دکتر پزشکیان و جناب آقای محسنی اژه‌ای عزیز، آیا این درست است که قاچاقچیان اصلی و فروشندگان عمده کالا‌های قاچاق کشور را رها کنند و برعکس به جان مردم عادی و مغازه داران و فروشندگان خرد کوچه و بازار بیافتند و کسب و کار و زندگی آنان را نابود و اموالشان را با خود ببرند؟ آیا شما چنین برخوردی را که جز نارضایتی مردم و ناامنی اقتصادی حاصل دیگری در بر ندارد را تأیید میکنید؟! این نوع برخورد‌ها حتی در اوایل انقلاب هم انجام نمیشد؟!

علیپور خطاب به آقایان خطیب و همتی و اتابک وزرای اطلاعات و اقتصاد و صمت، سردار رادان فرماندهی فراجا و سردار رحیمی عزیز رئیس پلیس امنیت اقتصادی و رضوی ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: آیا شما هم اعتقاد دارید که بجای برخورد با قاچاقچیان اصلی و فروشندگان عمده کالا‌های قاچاق باید به جان مردم و فروشندگان خرد بیافتند و قفل فروشگاه‌ها را بشکنند و اموال آنان را بطور کامل که بعضاً کل سرمایه و تمام دارایی شان میباشد را با خود ببرند؟ قاطعانه عرض میکنم که شما هم با چنین برخوردی موافق نیستید و چه بسا که بعضاً از این برخورد‌ها اطلاع هم ندارید؟!

این کار آقایان درست مثل این موضوع میباشد که بجای اینکه سر منشاء رودخانه‌ای را کور کنند تا این رود بزرگ به مرور زمان خُشک شود، با سر منشاء رود کاری ندارند و برعکس در مسیر رود اگر کسی ظرفی را برای نوشیدن پر از آب کرد، بزنند ظرفش را بشکنند و یا اگر کشاورزی زمینش را از این رودخانه آب داد، بیایند و آن زمین و محصولاتش را نابود کنند و کشاورز را به روز سیاه بنشانند و بگویند که حق نداری از این آب مصرف کنی؟! این روش درست است؟ وی در ادامه افزود: اگر شیوه مبارزه با قاچاق کالا این است، پس از فردا گروه‌هایی را هم روانه کوچه و خیابان‌ها بکنید و ببینید اگر کسی مثلاً کفش و لباس خارجی بر تن دارد، آن‌ها را از تنش دربیاورید یا اگر کسی شکلات یا خوردنی خارجی دستش بود، آن خوردنی را از دستش بگیرید و معدومش کنید و یا اگر کسی عطر و ادکلن یا لوازم بهداشتی و آرایشی خارجی استفاده کرده بود، بالاخره بنوعی با وی هم برخورد کنید؟! و یا اینکه بروید درب منازل مردم را یکی یکی بزنید و منازل را تفتیش و چنانچه کسی ظروف آشپزخانه خارجی و یا لوازم خانگی خارجی داشت، لوازم آن منزل را هم به ظن قاچاق بودن کالا توقیف کنید؟!

ملاحظه میفرمایید که شیوۀ مبارزه با قاچاق کالا، افتادن به جان مردم کوچه و بازار و خیابان نیست و باید آب را از سرچشمه خشک کرد و با قاچاقچیان اصلی و فروشندگان عمده برخورد کرد.
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در خاتمه افزود: امسال در یک شرایط کاملاً ویژه و حساسی قرار داریم، زیرا هم دولت چهاردهم تازه انتخاب و کار خود را آغاز کرده و از طرفی تحولات منطقه و تنش‌های سیاسی و نظامی که غالباً بر روابط تجاری و کسب و کار‌ها تأثیر منفی گذارده رخ داده، پس باید هدف مسئولین و دولتمردان بر این باشد تا جامعه بیش از پیش احساس آرامش کند و کسب و کار‌ها رونق بگیرد، پس در نتیجه دولت محترم با همکاری قوای دیگر باید هزینه قاچاق را بالا ببرد و قاچاق را از سر منشاء خشک کنند و دستوراتی صادر نمایند تا برخی از دستگاه‌ها دست از سر مردم عادی و کسبه خرد کشور بردارند و به بهانه مبارزه با قاچاق کالا، زندگی و کسب و کار مغازه داران و فروشندگان را نابود نکنند و ضمناً دولت و مجلس قوانینی را مصوب کنند تا کالا‌های مصرفی خارجی هم از مبادی رسمی و با پرداخت سود و عوارض گمرکی وارد کشور شود تا دولت هم منافع خودش را از واردات ببرد. در غیر اینصورت با این روش‌های غلط و غیر اقتصادی و با برخورد‌های پلیسی و امنیتی با مردم عادی، هرگز ریشه قاچاق خشک نخواهد شد و بلکه روز به روز بیشتر هم خواهد شد.

البته مستنداتی از نحوه برخورد با فروشندگان و مغازه داران و رفتار ناپسند با آنان و همچنین از عاقبت و سرنوشت کالا‌های توقیف شده و موارد دیگر بدستم رسیده که اینجا جای طرح آنان نیست و این مستندات را خدمت رئیس جمهور عزیز و رئیس محترم قوه قضائیه و فرمانده محترم فراجا تقدیم خواهم نمود.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هادی قاسمی
0
0
سه‌شنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۳
بنده خدا مغازه دارها و‌کاسبها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ بن سلمان زیر چادر در بیابان عربستان

عکس/ دیدار صادر کننده حکم بازداشت نتانیاهو با آیت الله سیستانی

عکس/ مهر‌های جعلی در پرونده چای دبش

عکس/همسر علیرام نورایی در اینستاگرام گرد و خاک به پا کرد

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس/محمدعلی فردین در پشت صحنه «سلطان قلب‌ها»

عکس عجیب میثم مطیعی در کنار ویرانه‌های بیروت

عکس / مسابقه دوی ماراتن دبی با مشارکت هزاران شرکت‌کننده

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد

پیش‌بینی عجیب از درصد رشد جمعیت در ایران

صادرات گاز ایران به عراق مطابق برنامه برقرار است

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۶ آ‌ذر ۱۴۰۳/ عقبگرد سکه با فرمان اونس جهانی طلا

ترکیب استقلال برای دیدار با پاختاکور

غرق شدن قایق پناهجویان در آب‌های یونان

معرفی گزارشگران دیدارهای استقلال و پرسپولیس

پزشکیان: باید با مردم درباره اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم

فیلم/ روایت جالب فرزند آیت‌الله جوادی آملی از شیوه تربیتی پدر

فیلم/ سکانسی شوکه‌کننده از سریال مسافران در سال ۸۸

فیلم/ بازی متفاوت بیتا سحر خیز در فیلم مهران مدیری

نماینده بابل: موضوع FATF باید حل شود

عکس/ استوری بامزه سردار آزمون از دخترش

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۶ آذر ماه ۱۴۰۳

کشف گنجینۀ شگفت‌انگیز ساسانی در دشت‌های اسکاتلند+ عکس

عکس/ بهترین مواد غذایی برای مبتلایان فشاری خون بالا

پایتخت جدید ایران کجاست؟

عکس/ حضور دو بازیگر در دیدار امروز با رهبری

فیلم/ تصنیف «من از روز ازل» با صدای همایون شجریان

عکس/ گریم متفاوت سعید آقاخانی و سارا بهرامی در «خاتی»

چه عواملی باعث ایجاد بیکاری می‌شوند؟

ماجرای کارت بلیت نامحدود متروی تهران چیست؟

هشدار درباره ویروس ناشناخته جدید

دستگیری ۱۷ نفر از اتباع افغان عضو شرکت هرمی

فیلم/ واکنش تند نماینده مجلس به خودرو‌های چینی

بهترین راهکار برای جلوگیری از ریزش مو

۶ اشتباه رایج خانم‌ها در هنگام رنگ مو

ردپای زن جوان در قتل عمد پسرخاله‌اش

اینفوگرافی/ قوم و خویش‎های سیاسی در جمهوری اسلامی

زمان حراج جدید سکه مشخص شد + جزییات

پست عاشقانه بابک جهانبخش در اینستاگرام غوغا کرد + عکس

عکس/ افشای قرارداد بازیکنان پرسپولیس

فیلم/ انتقاد معاون اول پزشکیان از بی‌انصافی در حق دولت

آیا قانون عفاف و حجاب توسط قالیباف ابلاغ می‌شود؟

تصویری عجیب از سالن برگزاری همایش عفاف و حجاب

عکس/ بهروز وثوقی، عارف و گلپا در تیم فوتبال هنرمندان در ۵۷ سال پیش

۲۵ نوامبر؛ سالروز ترور خواهران میرابال و روز جهانی منع خشونت علیه زنان/ ۶۴ سال پیش در این روز چه اتفاقی افتاده است؟

مبلغ بیمه به خانواده بازنشستگان فوت شده مشخص شد؟

عکس/ بازداشت ۳ ازبک در امارات به اتهام قتل خاخام اسرائیلی

شهادت یک مرزبان در مسیر خاش - زاهدان

عکس/ عشق زوج جذاب سینمای ایران

فیلم/ عراقچی وارد پرتغال شد

عکس/ داریوش ارجمند در کنار علی شریعتی ۵۳ سال پیش

قانون عفاف و حجاب در حالت تعلیق

عکس/ پوستر پرسپولیس برای بازی با الریان قطر

فیلم/آدم ربایان افغان گوش گروگان را بریدند

فیلم/ تصاویر تکان دهنده از ویرانی گسترده در ضاحیه بیروت

عکس/ وعده ایلان ماسک درباره اتصال تمامی گوشی‌ها به اینترنت ماهواره‌ای

پرونده توماج صالحی مختومه شد

پسر جواد ظریف کاری کند که آمریکا تابعیتش را لغو کنند