دستیار ویژه نخستوزیر پاکستان در امور بازرگانی، نساجی و سرمایهگذاری از شروع فعالیتهای تسهیل مقررات اخذ روادید فرودگاهی برای اتباع 55 کشور خبر داد.
اقتصاد24- اگرچه تصور غالب جهانیان نسبت به پاکستان، وقوع حملات تروریستی و انفجار در این کشور است، با این وجود ارتش، دولت و دست اندرکاران توانسته اند با تامین امنیت و بهبود شاخص های گردشگری، به موفقیت های قابل توجهی در این صنعت دست یابند.
«عبدالرزاق داوود» دستیار ویژه نخستوزیر پاکستان در امور بازرگانی، نساجی و سرمایهگذاری در نشست خبری با رسانه ها با بیان سیاست های دولت این کشور در رونق گردشگری گفت: با توجه به شرایط اقتصادی، پاکستان بیش از هر زمان دیگری به توسعه صنعت گردشگری نیازمند است.
وی اضافه کرد: دولت پاکستان در نظر داد که در سیاست های جدید خود، رونق گردشگری و آسان شدن ورود گردشگران را به صورت جدی پیگیری کند.
داوود با بیان اینکه صدور روادید فرودگاهی برای اتباع 24 کشور از جمله آمریکا و انگلستان از ژانویه 2018 آغاز شده است، ادامه داد: بر این اساس، اقدامات لازم برای لغو روادید یا صدور ویزای فرودگاهی برای اتباع 55 کشور دیگر نیز آغاز شده است.
وزیر اطلاع رسانی و رسانه های پاکستان نیز امروز پس از نشست هیات دولت فدرال به رسانه ها گفت: به منظور گسترش فضای گردشگری در پاکستان، روند صدور روادید در این کشور آسان می شود.
«حسین فواد چودری» اضافه کرد: دولت پاکستان در پی برطرف کردن موانع برای گردشگران خارجی است و در این زمینه اقداماتی صورت گرفته که بزودی نتایج آن اعلام می شود.
بر اساس این طرح، طرح لغو روادید یا صدور روادید فرودگاهی پاکستان برای اتباع 55 کشور در ژانویه 2019، ابتدا به «عمرانخان» نخستوزیر پاکستان ارائه شده و پس از آن، در کابینه فدرال رأیگیری می شود و در صورت موافقت هایت دولت، اجرایی میشود.
اتباع کشورهای «ترینیداد و توباگو، نپال، مالدیو، ساموآ و توگو» برای سفر به پاکستان نیاز به دریافت روادید ندارند و بازرگانان 67 کشور جهان از جمله ترکیه و کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز در صورت کسب دعوتنامه از مقامات تجاری پاکستان، میتوانند با اخذ روادید فرودگاهی وارد این کشور شوند.
اتباع پاکستانی همچنین در بدو ورود به کشورهایی نظیر «قطر، ماداگاسگار، موریتانی، مالدیو، کنیا و گینه بیسائو» می توانند از تسهیلات ویزای فروگاهی استفاده کنند.
زیبایی های پاکستان در مناظر طبیعی و تاریخی، جاذبه اصلی رونق گردشگری در بخش داخلی و خارجی بوده است، ولی بروز ناآرامی ها و اقدامات تروریستی، توسعه و رونق این صنعت را تحت تاثیر قرار داده است.
پاکستان کشوری زیبا و بینظیر است که دست طبیعت آنچه از هنر در آستین داشته به آن هدیه داده است، کشوری که سالهای سیاه ترور و انفجار و وحشت را پشت سرگذاشته و اینک طعم شیرین امنیت را میچشد.
آغاز عملیات های ضد تروریستی ارتش پاکستان در سال 2014 نشان داد که اگر اراده مردم و دولت برای مبارزه با تروریسم رقم بخورد روزهای امن و خوب گذشته دوباره باز می گردد.
بهبود نسبی شاخص های امنیت در پاکستان پس از عملیاتهای «ضرب عضب و ردالفساد» به قدری مورد قبول بود که از چشم جهانگردان و گردشگران نیز پنهان نماند.